4.01.2011

ÜNT Pore Refiner Plus Review


Şimdilik size bahsedeceğim son ÜNT ürünü, ÜNT Pore Refiner Plus. Bu ürün gözenek sıkılaştırıcı ve tedavi etmeye yönelik bir cilt bakım ürünü. Gözenekleri kapatma gibi bir işlevi yok yani, amaç onlardan uzun vadede kurtulmak. Bu ürünün reklamlarını görüyordum hep ve çok merak ediyordum, forumlarda da defalarca işe yaradığını okumuştum, sonunda ben de kullanmaya başladım.


Ürün neler vaat ediyor, ÜNT sitesinden alıntıdır:

ÜNT’nin çok satan ürünü PORE REFINER tamamıyla yenilenmiş formülü ile yeni bir çığır açtı! En yüksek düzeyde gözenekleri detokslayıcı etki yaratmak için güçlü bir şekilde yoğunlaştırılmış PLUS solüsyon, yağlı, karma veya akne eğilimli ciltlerdeki problemleri azaltmak için daha hızlı etkili ve daha hızlı çözümler sunar.

Daha önceki formülün bilimsel olarak kanıtlanmış gözenek arındırıcı bileşenleri ile yoğunluğunun artırılmasının yanı sıra PORE REFINER PLUS sebum kontrolünde kullanılan yenilikçi yağ dengeleyici bileşenler ile daha da geliştirilmiştir. Bu bileşenler en yeni doğal bitkisel özler ile laboratuar ortamında geliştirilmiş biyosentetik türevlerin harmanlanmasıyla elde edilmiştir. Avrupa’nın doğusundan gelen Fomes Officinalis özleri, Çinko Glukonat, Maya Özü, At Kestanesi Çekirdeği Özü ve Niasinamid içeren bu preparat sebum salgısını ve akne kaynaklı rahatsızlıkları düzenler. Sürekli kullanımda PORE REFINER PLUS aşağıdaki cilt problemlerini yok eder.

Sebum birikimini engeller.
Sebum salgılanmasını kontrol eder.
Yağlı parlamaları engellemek için genişlemiş gözenekleri sıkılaştırır.
Gözeneklerde genel olarak beyaz ve siyah başlı oluşumlardan ve aknelerden kaynaklanan tıkanmaların önüne geçer.


Ürün elime yaklaşık 10 gün önce geçti, kullanımı sabah ve akşam temiz yıkanmış, toniklenmiş cildin üzerine diye öneriliyor. Ben bu ürüne başlamadan evvel yüzüme sıkı bir peeling yapıp olan siyah noktalarımdan elimden geldiğince kurtuldum. Sonra her gün sabah akşam burun ve burun etrafındaki gözenek sorunlu bölgeme uygulamaya başladım. Bana şimdiden iyi gelmeye başladı gibi geliyor ama tam ve kesin bir sonucu şişe bittikten sonra fotoğrafla yapabilirim. Ürün kokusuz, şeffaf ve serum formunda. Body Shop Seaweed Pore Minimiser gibi ama sanki ondan daha iyi çünkü TBS ürünü hafif mentol aromalı gibiydi, bu yakmıyor, kokmuyor, sürdükten sonra hiçbirşey hissetmiyorsunuz.


Şimdilik kullanmaktan çok memnunum, elimdeki şişe bitince de şu 3 al 2 öde promosyonundan yararlanıp tekrar alacağım. Uzun vadede gözeneklerimin iyileşeceğini umuyorum.



Kullanım bilgileri, önerileri ve içindekiler




(*) Bu ürün firma tarafından deneme amaçlı gönderilmiştir, ürünle ilgili yazdıklarım aksi belirtilmedikçe kendi düşüncelerimdir. Iletisim için info @makyajcantam.org

13 yorum:

caramel macchiato dedi ki...

cok merak ettim ben bu urunu! denemezsem catlarim! benim buyuk gozeneklere iyi gelir mi acaba himmmm

admin dedi ki...

karamel kuzusu, ben 10 gündür kullanıyorum, henüz fotoğrafa yansıyacak kadar anlaşılmıyor ama şunu söyleyebilirim peeling ile çıkarttığım siyah noktalar geri gelmedi henüz! bakalım 1.ay sonunda nasıl olacak, istersen bekle o zaman fotoğraf yayınlayacağım :)) mucuk

Öykü dedi ki...

Alla alla, hep "Gozeneklerin buyuklugunu degistiremezsiniz, sadece temiz tutarak kucukmus gibi gosterebilirsiniz" denilmez miydi?

admin dedi ki...

Öykü'cüm hedefe yönelik bazı ürünler var bu ve Clinique Pore Minimiser gibi, düzenli kullanınca baya yardımcı oluyorlar aslında artık ne varsa içinde :)

mughetto dedi ki...

bak bu ürünü çok merak ettim işte, tam ihtiyacım olan şey. bittikten sonra öncesi sonrası fotoğrafları bekliyorumm :)

Adsız dedi ki...

Sonucu merakla bekliyorum:)

admin dedi ki...

su an 1. haftadayim simdiden memnun oldugumu soyleyebilirim.

Adsız dedi ki...

Beneficial info and excellent design you got here! I want to thank you for sharing your ideas and putting the time into the stuff you publish! Great work!

kristalkelebek(aslı) dedi ki...

Bu ürünü almayı düşünüyorum ama almadan önce sizin yorumlarınızı merak ettim..Memnun kaldınız mı? Önerir misiniz?
Sevgiler..
aslı

admin dedi ki...

sevgili aslı, bu ürünü sanırım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum artık, gözeneklerim daha az görünür hale geldi ve parlamayı kontrol altına aldı, ancak tamamen geçmediler henüz.

kristalkelebek(aslı) dedi ki...

Hızlı cevap için çok teşekkürler, sanırım ben de deneyeceğim..
Sevgilerimle:).
aslı

Adsız dedi ki...

hala devam ediyormusun kullanmaya gözeneklerimden muzdaribim bende nasıl oldu gecirdi mi gözneklerini:(

hiraa dedi ki...

Clinique de ve bi çok farklı markanın pore minimiser ürününde silikon var ve göZenekleri dolduruyor pürüzsüzlük sağlıyor bu da ilk kullanımda bile güzel sonuç verdi hissi oluşturuyor ama
Uzun vadede durum böyle değil
Hatta tam tersi
Gözenekler silikonla dolarken daha da genişliyor

Ama ünt de silikon yok.. O nedenle bu işte şuan için en iyisi bu ürün..

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.