25.01.2011

Bioderma Atoderm El Kremi


Bugünlerde soğuk hava, kötü mevsim derken yazın pek yüzüne bakmadığımız el kremleri yine raflarda öne çıkmaya başladı. Ben el kreminde genelde kokulu kozmetik ürünleri tercih ediyorum ama bu ay ellerimde ekstra bir yıpranma yaşayınca, çekmeceye atıp henüz deneme fırsatı bulamadığım Bioderma Atoderm El Kremini kullanmaya başladım. Bioderma Atoderm el kreminin diğer el kremlerinden farkı, kuruyan zarar görmüş elleri tedaviye yönelik olması, parfümsüz formüle sahip olması ve hipoalerjenik olması. Standart market tipi ürünlere göre daha profesyonel geliyor bana. Bioderma'nın hassas ciltlere yönelik ürünleri gerçekten nazikliğiyle meşhur, bu el kreminin de aynı oranda hassas ellere yönelik olduğunu düşünüyorum.

Nemlendirmesi çok yoğun bir ürün ancak saatlerde ellerinizde yapışkan his bırakan cinsten değil. Az bir miktar sürüyorsunuz ve elleriniz çok uzun süre nemli kalıyor. Şu soğuk günlerde ellerine yoğun nem bakımı yapmak isteyenler için düşünülebilir.

50 ML’lik ürünün fiyatı 14 TL , internetten almayı düşünürseniz şurada mevcut. 

Bioderma’da bir de puan sistemi var, satın almış olduğunuz her ürünün arkasında puanları bulunuyor, 10 puan toplayınca bir ürün hediye alabiliyorsunuz.

Atoderm serisindeki diğer tamamlayıcı ürünleri görmek için bu sayfayı inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.