28.01.2011

NUXE’TEN GENÇLEŞTİREN OCAK KAMPANYASI…

>
“Doğadan gelen güzellik” sloganıyla satışa sunduğu ürünlerinde, nadir bulunan ve değerli botanik içerikler kullanan, Fransa’nın dünyaca ünlü dermo kozmetik markası NUXE, her yaşta genç kalmak isteyenler için ocak ayı boyunca harika bir fırsat sunuyor. Ocak ayı içinde NUXE’ün anti-aging serilerinden 2 ürün alan herkes; Contour des Yeux Prodigieux Şişkinlik Giderici Anti-aging Nemlendirici Göz Çevresi Kremi’ni %50 indirimli alıyor.

NUXE, zamanın etkilerini yüzünüzden siliyor…

Yapılan araştırmalara göre yaşlanmaya bağlı cilt sorunlarının yaklaşık %90’ı çevresel faktörlerden meydana geliyor. Bu çevresel faktörler içerisinde cildimize en büyük zararı veren ise güneş ışınları… NUXE, patentli doğal içeriklere sahip, her yaş grubuna ve cilt tipine ayrı çözüm sunan anti-aging serileriyle yaş aralığınız ve cilt tipiniz ne olursa olsun zamanın yüzünüzdeki etkilerine dur diyor.

NUXE, farklı yaş gruplarına özel çözüm sunuyor…

NUXE’ün 25 yaştan itibaren ortaya çıkan ilk kırışıklıklara karşı etki gösteren Nirvanesque serisi; 35 yaşından sonra başlayan kronolojik yaşlanmaya karşı geliştirilen Merveillance serisi; 45 yaşından itibaren oluşan derin kırışıklıklar için sıkılaştırıcı bakım yapan Aroma Vaillance serisi ve 55 yaşına gelen her kadının kabusu olan hormonal yaşlanma sorununa genel çözüm sunan Nuxuriance serisi yaşlanmaya karşı en büyük yardımcılarınız.

Göz çevresine etkili bakım…

NUXE’ün ocak ayı süresince anti-aging serilerinden 2 adet ürün alan herkese %50 indirimli olarak satın alma fırsatı sunduğu Contour des Yeux Prodigieux Şişkinlik Giderici Anti-aging Nemlendirici Göz Çevresi Kremi, yüksek toleranslı yapısı sayesinde hassas göz çevrenizi konjesyondan arındırıyor. Yeşil çay özü, bitkisel yağlar, A ve E vitaminleri ile zenginleştirilmiş içeriği sayesinde göz altı morlukları ve şişkinliklerinde etkili oluyor. Tüm yaş grupları ve cilt tiplerine pratik bakım olanağı tanıyan ürünü hanımlar kadar beyler de tercih ediyor.

NUXE ürünlerini tüm seçkin eczanelerde bulabilir, dilediğiniz 2 anti-aging ürünü alarak ocak ayı kampanyasından yararlanabilirsiniz.


www.nuxe.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.