25.01.2011

MAC Skin Refined Zone Treatment


MAC_refined_zone_treatment

Gözenek Küçültücü Ürünler'den: M.A.C Prep+Prime Skin Refined Zone Treatment



Devamlı okurlar, benim, artık sonu gelmeyen gözenek problemleriyle boğuştuğumu biliyordur sanıyorum. Bugün size yine bir gözenek ürününden bahsedeceğim: M.A.C Prep+Prime Skin Refined Zone Treatment. Aslında benim M.A.C’de böyle bir ürün olduğundan haberim bile yoktu diyebilirim, bu ürünle ilk tanışmam Istanbul’da katıldığım M.A.C Prolongwear workshop’u ile oldu. M.A.C Mua Berk, burun bölgemde kafam kadar gözeneklere sahip olduğumu görünce bana bu ürünü tavsiye etti ve uyguladı. Ben o gün bu ürünle bir aşk yaşadım.

MAC_refined_zone_treatment_2

 

 
Şimdi, M.A.C Prep+Prime Skin Refined Zone Treatment’ın diğer gözeneklere yönelik ürünlerden şöyle bir etkisi var, kendisi iki ayrı işe yarıyor:

1) Makyaj altına (nemlendirici sürüp onun üzerine) kullandığınızda, gözeneklerin büyük görünmesini engelliyor, pürüzsüzlüğe yardımcı oluyor.

2) Piyasadaki birçok ürünün aksine makyaj altında gözenekleri kamufle ederken, aslında gözeneklerinizin küçülmesine ve yağ kontrolüne katkıda bulunuyor.

Yani gözenek problemleri olanlar için gönül rahatlığıyla kullanılabilecek hem bir makyaj hem de cilt bakım ürünü diyebilirim. Bu ürünü almadan evvel çok düşündüm, defalarca mağazalara gittiğimde denedim, en son almaya karar verince baktığım tüm M.A.C mağazalarında bittiğini öğrendim : ) Hayır durum böyle olunca ürüne olan inancım iyice arttı tabi düşünsenize Türkiye’de bile yok satıyor!!

MAC_refined_zone_treatment_3

Derken, M.A.C Izmir mağazası açılışı ile pençelerimi üzerine attım kendisinin. Daha birkaç gündür kullanıyorum, ancak yabancı blog/forumlarda üç haftada ciddi sonuç aldıklarından bahsetmiş insanlar, çok heyecanlıyım sevgili okurlar!
Belirtmeden geçmeyeyim, ürün 15 ML’lik tüpte satılıyor, çok az bir miktar ancak dikkat etmeniz gereken nokta, eser miktarda bir ürün miktarının T bölgesi için yeterli olduğu! Ben toplu iğne başı (ama şu renkli olanlardan!) kadar sıktığımda tüm burun ve burun yanındaki gözenek sorunlu bölgeye kullanabiliyorum, yetiyor.

MAC_refined_zone_treatment_4

 

Bu güzel ve etkili ürüne sahip olmanın yolu M.A.C mağazalarından geçiyor, bedeli ise yamulmuyorsam 58 lira. M.A.C’de bazı kredi kartlarında çok sayıda taksit yapılıyor 6-7 gibi, eğer taksitle almak istiyorsanız kasada seçeneklerinizi öğrenmeyi unutmayın.
Not: Ankete katılımınız için teşekkür ederim, ilginç sonuçlar var, bu hafta değerlendirip sizlerle paylaşacağım sonuçları ve yorumlarımı, görüşmek üzere, güzel kalın kızlar!

MC.

4 yorum:

Sel dedi ki...

>Süpermiş. Peki bununla beraber yine tüm yüzün için bir primer kullanıyor musun?

Makyaj Cantam dedi ki...

>Sel, evet ama normal primeri her gün kullanmıyorum, fondöten süreceksem ancak. kullandığım ürün, şu sıralar, mac prep+prime primer.

Dee Makeup dedi ki...

>Canım bu Clinique Pore Minimiser Instant Perfector gibi bir ürün mü? Tabi o sadece geçici sonuç veriyor tedavi etmiyor ama bunu da makyaj altına kullandığımızda gözeneklerden -o anlık- tamamen kurtulabiliyor muyuz?

Makyaj Cantam dedi ki...

>Dee Makeup, Clinique ürününün tedavi olarak da etki edeniymiş bu. Zaten Prep+Prime serisinden olduğu için dediğin gibi anında etki için makyaj altına uygulanıyor, tamamen olmasa da büyük oranda rahatsız edici görünümü ortadan kaldırıyor. Mağazaya gidersen mutlaka bunu ve primeri üzerinde fondötenle denemeni tavsiye ederim canım.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.