6.01.2011

İzmir Alsancak M.A.C. Kozmetik Mağazası

Sonunda beklediğimiz an geldi Izmir'li okurlar, M.A.C. ayağımıza geldi ;) Haberler ve diğer suprizler için takipte kalın!

M.A.C Kozmetik’in Beklenen İzmir Mağazası Ocak Ayında Açılıyor!


2004 yılından beri Türkiye’de varolan, makyaj sanatçılarının, moda tasarımcılarının, gösteri dünyasının ve tüm makyaj severlerin ilk tercihi haline gelen M.A.C Kozmetik 17 Ocak 2010 Haftası’nda itibarı ile İzmir Alsancak’ta açılıyor. İzmir’in en gözde alışveriş caddelerinden Alsancak’ta açılacak, Türkiye genelindeki 12. mağazası ile M.A.C Türkiye’de büyümeye hızla devam ediyor.

Ürün satmanın ötesinde müşterilerine makyaj hakkında danışmanlık hizmeti veren ve sektöründe OTORİTE olarak kabul edilen M.A.C “next generation” olarak tanımlanan yepyeni mağaza tasarımı ile Nişantaşı ve Tunalı’dan (Ankara) sonra İzmir Alsancak’ta sizleri bekliyor. Alsancak M.A.C diğer örneklerinden farklı olarak gün ışığından en yüksek seviyede yararlanabilmek adına yepyeni bir cephe tasarladı. Bu sayede hem mağaza içerisinde hem de makyaj meraklılarının büyük ilgisini gören üst bölümdeki eğitim salonunda gün ışığında makyaj yapmanın inceliklerini öğrenebilirsiniz.

Sezonun yepyeni koleksiyonlarıyla tanışmak, zengin ürün seçeneğinden kendinize uygun
makyaj malzemelerini denemek ve son trendler hakkında M.A.C makyaj sanatçıları tarafından ndan itibaren M.A.C Alsancak Mağazası’na mutlaka uğrayın, açılış sürprizlerini kaçırmayın!

M.A.C. Izmir Alsancak Mağazası Adres: 1386 Sokak No: 8/A Alsancak/ İzmir

6 yorum:

Beelzebub* dedi ki...

özellikle mağaza müdürü esin görsev çok anlayışlı ve idealist bir hanım. Make uplarıyla olsun, sorunsuz alışveriş ile olsun harika olmuş MAC

ozge dedi ki...

sonunda bizimde mac'ımız oldu :))) gidip kurcalamak için can atıyorum :)

Briss dedi ki...

Herkese anlatıyorum, kimse neden bu kadar sevindiğimi anlamıyor :) Sizinle paylaşayım sevincimi bari..Şampanyalar patlasın ! Yehuuuu!!

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Blogunuzu severek takip ediyorum. Yakin zamanda ben de bir blog actim ve 100 izleyiciye ulaştığımda blogger'lar arasında bir hediye çekilişi yapacağım ve hediye olarak 1 adet orijinal tam boy LA MER THE CLEANSING FOAM veriyorum. Daha fazla kisiye ulasabilmem icin blog'unuzda bahsederseniz çok sevinirim.

http://allaboutskincareblog.blogspot.com/

admin dedi ki...

miray, tanimiyorum kendisini ama tanirim yakinda, bence de cook guzel olacak izmir mac:)

magrenta, briss, eveeet yaşasın:)

allabout, yorumunu yayinladim, bol sans.

Adsız dedi ki...

Adana'da oturan ve M.A.C ürünlerinikullanıp ulaşamayan biri olarak Adana'ya mağaza açmalarını ümit ediyorum

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.