7.01.2011

TRESAN Yarışması Kazananlar


Sevgili Okurlar,

TRESAN hediye kampanyası sonuçlandı, talihliler yarışmaya aşağıdaki rumuzlarla katılan okurlar oldu. Kendileri e-posta ile haberdar edildiler ancak buradan tekrar duyuruyorum:

Dilekce
ereknur
datura
ESRA ERGEN
civcivim
sema
Ayseninevi
tixxie
efsane78
cheryl


Kazanan 10 kişiye yarışma formunda doldurdukları hediyeleri gönderilecek, bu sebeple aşağıdaki kişilerin acilen bana email ile ulaşıp, isim, kargo adresi ve telefon bilgilerini vermesi gerekiyor. Bilgilerinizi info@makyajcantam.org email adresine bekliyorum.

Kazananları tebrik ediyorum. Kazanamayanlar da üzülmesin, Makyaj Çantam'da hediyeler devam edecek!

ÖNEMLİ AÇIKLAMA: ARKADAŞLAR KAZANANLARDAN 5'İ ŞAMPUAN+KREM 5'İ İSE TEK ŞAMPUAN KAZANMIŞTIR.. 15TL HEDİYE ÇEKİ OLAN ARKADAŞLAR KULLANIRKEN KARGO ÜCRETİ ÖDEYEREK MAĞDUR OLMASINLAR DİYE HEDİYELERİ ŞAMPUANA ÇEVRİLMİŞTİR, BİLGİNİZE.

14 yorum:

Dilekce dedi ki...

Çok sevindim teşekkürler emailimi adres ve telefonumu attım canım..

Ayseninevi dedi ki...

Çok teşekkürler:)email attım sana

zeynep78 dedi ki...

MERHABA ;
ÇOK SEVİNDİM .ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DİĞER KAZANAN ARKADAŞLARI DA KUTLUYORUM :)

Dilekce dedi ki...

Bende seni tebrik ediyorum zeynepcim:))Çocuk gibi sevindim valla:) hediyeleri alınca haberleşiriz:)

Yelda dedi ki...

Merhaba,

Ben de hediye veriyorum. Pek aktif değil bloğum. Burada da duyurmak istedim. Linki

http://yeldaninevi.blogspot.com/2011/01/ben-de-hediye-vermek-istiyorum.html#more

Teşekkürler...

admin dedi ki...

kazananlara tebrikler, bilgileriniz firmaya iletildi geri donus yapmadayan 3 kisi var umarim donerler.

tixxie dedi ki...

bilgileri mi gönderdim sana teşekkür ederim :D

Dilekce dedi ki...

Bugün firma tarafından ürün göderildi ancak benim seçtiklerim değildi :( ben normal saçalr için istedim yağlı saçlar geldi bacak bakım kremi istedim fitness jeli geldi:(

admin dedi ki...

Dilekce merhaba, su an kontrol ettim formda 1 TRESAN Isırgan Otu Şampuanı Normal/Kuru 300 ml, 1 KRAUTERHOF Aloe Vera Bakım ve Fitness Jeli 100 ml görünüyor. Kremin seçimin doğrultusunda gönderilmiş ama şampuan karışmış sanırım. Maalesef hediyeleri ben değil firma gönderiyor, yaşadığın bu durum için özür diler iyi günlerde kullanmanı dilerim.

datura dedi ki...

merhabalar, benim de dün elime ulaştı ancak sadece şampuan gelmiş.Bu önemli bir sorun değil neticede incelik yapıp hediye gönderdiler.Ancak Tresan'ın kendi sitesinden sipariş verildiği zaman da mı böyle olacak diye düşünüyor insan.sonuçta online alışverişe yeni başlayan bir site ve daha duyarlı olmaları gerektiği kanısındayım.
teşekkür ediyorum,
sevgiyle kalın...

admin dedi ki...

sevgili datura, ürün promosyonunda hatırlarsanız 5 kişi 2 ürün 5 kişi de 15TL'lik hediye çeki kazanacaktı. Hediye çeklerini web sitesinde kullandığınızda KARGO ÜCRETİ ÖDEMEK ZORUNDA KALACAĞINIZDAN dolayı hediye çeki kazanan okurların hediyesi şampuana çevrilerek gönderildi. Siz 15 TL lik hediye çeki kazanıp kargo ödeyecek gruptan hediye kazanmışsınız, bu yüzden size tek hediye gönderildi, bu bilgilendirmeyi yapmayı ben unutmuşum, unutulan ürün değil yani.

datura dedi ki...

anladım,teşekkür ederim açıklama için:)
iyigünler

Dilekce dedi ki...

MC'cim canım önemli değil :)sadce bilmen için dedim önemli olan bizim bu hediyeleri kazanmamıza vesile olman sana tekrardan çok çok teşekkür ederim içtenliğin ve sıcakkanlılığın için:)

admin dedi ki...

canim, nezaketin icin cok tesekkur ederim. ben de kimse memnun olmayinca uzuldum ve stres oldum ama maalesef artik yapacak birsey yok, bir dahakine size firma degil ben hediye veririm ve boyle hatalar asla olmaz ;) sevgiler!

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.