31.01.2011

Farmasi Kozmetik Ürünleri

Farmasi markasını muhtemelen daha önce duymuşsunuzdur. Farmasi bir zincir/network kozmetik markası. Şubat ayı boyunca Farmasi Kozmetik’te tüm parfüm setleri indirimdeymiş. Ben 44.99’a satılan AMAZING parfüm setini deneme imkânı buldum. Parfümün şişesi aynı Lancome Magnifique’e benziyor, kokusu ise inanılmaz kadınsı ve KALICI.

Bu bir EDT set olmasına rağmen kokusunun kalıcılığı beni şaşırttı diyebilirim. Açıkçası bu tarz uygun fiyatlı parfümlerden pek kalıcılık beklemem ben ama bu gerçekten iyi, saatlerce kalıyor kokusu. Farmasi Amazing’in kokusu ilk sıktığınızda -eskiler bilir- Angel’ı anımsatıyor, sürdükten bir süre sonra parfüm hafifliyor ve tende feminen bir şekerli çiçek kokusu bırakıyor, ben çok beğendim açıkçası, süpriz bir ürün oldu benim için.


Farmasi ürünlerini satın almak veya incelemek için http://www.farmasiint.com

Bu adreste yer alan tırnak ve oje kategorileri ilgimi çekti, google aramalarıyla yabancı bloglarda Farmasi ojelerin birçok NotD (Günün Ojesi) fotoğraflarında kullanıldığını gördüm, almayı düşünüyorum ilerleyen günlerde.

(*) Farmasi AMAZING Parfüm Seti firma tarafından gönderilmiştir, yorumlarım objektif ve bana aittir. Iletisim için info @makyajcantam.org

Farmasi’nin diğer ürünlerinin bültenlerini de sizle paylaşmak istiyorum:

Terracotta Mono Far – 4.5 gr Kolay uygulanan ve birbiriyle uyumlu renkleriyle, uzun süre etkili bakışlara sahip olun. Dikkat çeken renkler ile çevrenizi büyüleyin. 12.99 TL


Farmasi Likit ruj – 4.5 gr – göz alıcı pırıltınızla baş döndürün. Çıkmayan formülü ile gün boyu parlaklık – 12.99 TL

Farmasi Işıltılı Pudra- 14 gr. Yüzünüze ve dekolte bölge makyajınızda kullanabileceğiniz ışıltılı, canlı ve şeffaf pudra, teninize mükemmel uyum sağlar. 14.99 TL

Farmasi sedefli oje - 12 gr Sedefli formülü ile ekstra parlaklık sağlayan renkler - 3.49 TL Tırnak etiketleri taşlı ve simli olmak üzere 2 çeşittir. Fiyatı 2.99 TL


Glamorous Parfüm seti - 44.99 TL sevgililer gününe özel aşkın iksiri sıcak meyve kokularının pudra ve odunsa hoş kokusu ile ruhunuzda iz bırakacak.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

ben bu markanın satış temsilcisi olmak üzere tanıtımına gitmiştim..yurt dışında uzun zamandır olmasına rağmen türkiyeye yeni giriş yapmış bir firma sanırım bi 6 ay oldu..ona rağmen talep edenler çok..iyi bir yer ediniyor..fakat avon oriflame karşısında tutunması zor tabii..ürün kalitesi açısından açıkçası beni pek tatmin etmedi..burada görünce de şaşırdım :)

admin dedi ki...

portakal çiçeği, ben henüz parfüm setinden başka ürününü denemedim, ama parfümünün kalıcılığı güzel, bir de ojelerini merak ettim :)

Ece dedi ki...

yeni tema hayırlı olsun bu arada :) ben farmasinin rujlarını denedim güzeller gerçekten.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.