24.01.2011

MakyajBloglari.Com – Ağızdan ağıza pazarlamanın merkezi!

Kızlar, farkediyorsunuzdur birkaç gündür blog biraz durgun, bunun sebebi Karamel, Marjo ve Hersheyler ile geliştirmeye çalıştığımız yeni projemiz: www.makyajbloglari.com

Şimdi, nedir ne iştir bu derseniz size şöyle açıklayayım. Biz, makyajbloglari.com üzerinde kozmetik blogları olarak bir araya gelme kararı aldık. Networkumuze belirli koşullarda makyaj/kozmetik blog yazarlarını kabul edeceğiz.

Makyajbloglari.com üzerinde haftalık link değişimleri yapılacak, bloglar tanıtılacak ve çok farklı aktiviteler olacak. Hedefimiz mi? Çok büyük, şimdiden çok detay vermek istemiyorum ama büyük düşünelim ;)

Siz ne yapabilirsiniz? Eğer projemiz kafanıza yattıysa ve gerekli koşulları sağlıyorsanız, başvuru formunu doldurarak başvurabilirsiniz. Vakit buldukça başvuruları değerlendirip eposta listemize ekleyeceğiz. Blogumuzu izlemeye alabilir, twitterdan takip edebilir veya sadece bannerlarımızı koyarak grubumuza destek verebilirsiniz.

Şimdilik bu kadar. Ilerleyen günlerde sizi yeniliklerden haberdar edeceğiz. Makyajbloglari.com ile ilgili her türlü sorunuz için makyajbloglari @gmail.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.


Guzel kalin kizlar, gorusmek uzere,
MC.


Not: butun emaillerinizi ve sorularinizi okuyorum, ancak size anlatamayacagim kadar cok yogunum! Lutfen bana biraz sure verin, soz herseyi yoluna koyup hepinize geri donecegim. Sadece bana gunde 400 civari email ve 100 civari soru geldigini, otomatik bir makine olmadigimdan hepsine yetisemedigimi bilin istedim :D Mucuk!

5 yorum:

Archilemi dedi ki...

Kulağa çok hoş geliyor. Merakla bekliyorum

aybike dedi ki...

bende heycanla bekliyorum merak ettim. hele birde blog satışı olursa şahane olur

fındıkfıstıkk dedi ki...

Blog listesi için belirlemiş olduğunuz koşullar biraz yüksek. Taze bloggerlara da şans verebilirsiniz. Ben bilgilerimi gönderdim :DD Umarım değerlendirirsiniz.
Teşekkürler ;p

admin dedi ki...

Desteğiniz için teşekkür ederim kızlar.

@fındıkfıstık ilk aşamada link listesinde yer almak için böyle ancak bizden bahsedenleri de unutmayacağız :) sevgiler.

Adsız dedi ki...

bende izliyorum bende :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.