17.01.2011

Carmina Oje Renkleri {11, 19, 81}

Geçen haftaki oje sürme videomda size Carmina’nın kırmızı ojelerini göstermiştim, bugün de bendeki diğer renklerini swatchladım.


Carmina 19 pembeye dönük sedefli bir renk, Carmina 81 ise beyaz iç soğan kabuğu gibi sedefli. 81 ve 19 birbirine çok benziyor açık renkleri seviyorsanız birinden birini tercih edebilirsiniz. Ben özellikle 81’i çok sevdim böyle masum ve temiz aynı zamanda şık bir görüntü verdi, günlük sür çık tarzı, sürerken fazla uğraştırmayan pratik ojeler.

Opak beyaz ise Carmina 11, French manikürde beyaz kısmı yapmak için çok ideal rengi ama ben beyazı böylece opak sürmeyi çok seviyorum. Bu oje ile ilgili planlarım var opak beyaz sürüp üzerine şekil düşünüyorum ama durun bakalım biraz düşüneyim : )

Bu arada gülecek ve inanmayacaksınız belki ama bugün bu ojeler aynen resimde gördüğünüz gibi tırnaklarımda. Baş ve serçe parmaklarımda da farklı renkler var. Akşam denemek için sürmüştüm, sonradan hoşuma gitti her tırnak ayrı renk bugün böyle kullanmaya karar verdim.


Carmina ojeleri satın almak için buradan buyrun, sadece 1.50 uygun fiyatlılar çok.

Bu ojelerle yeni aldığım yüzüğümü taktım, kendisiyle aşk içerisindeyiz. Sizde durum ne bilmiyorum ama ben tam bir aksesuar aşığıyım. Kolye, yüzük, şal, zincir allah ne verdiyse topluyor ve orama burama takıyorum. Aynı OIP’in şu çizimindeki blogcu teyze gibi görünüyor olabilirim ama sevgi bu ne yapacaksın. Neyse, benim Izmir’de alışveriş yaptığım butik bir takıcım var, son derece ucuz ve otantik şeyler satıyor, piyasada pek bilinmediğinden de aldığım şeyleri kimsede görmüyorum : ) Bu yüzük aldığım bir üçlü setten Opal bir taş. Açık renk ojelerle yakışıyor : )


(*) Carmina ojeler firma tarafından deneme amaçlı gönderilmiştir, yazdıklarım ürünle ilgili kendi fikirlerimdir. Iletisim için info @makyajcantam.org

9 yorum:

nm dedi ki...

sedefli ojelerden benim en beğendiğim flormar supershine 21. beyaz ama pembeliği de var biraz. bence almaya denemeye değer tavsiye ederim :))

My Life Story dedi ki...

ırazcım takıcının yerini tarif edebilirmisin :)bende bayılıyorum takı toka aksesuara :):)

Unknown dedi ki...

ırazcım bir yazı yada video isteğim olacak. cuma gecesi tırnaklarındaki kırmızı oje siyah-siyah french yapımını anlatabilirmisin?

OiP dedi ki...

ilahi:D)) nerden de unutmadın onu??! :)

Adsız dedi ki...

19 numara çok romantik :)

admin dedi ki...

Nemo'cum aklımda olsun yazdım hemen teşekkür ederim öneriler için :)

My life, Küçükpark'ı biliyor musun? Oradaki Cadı Kazanı'ndan bahsediyorum.

Ilknurcum yaptım gitti seni mi kıracağım :)

OiP yahu ben unutur muyum onu, sandalyeden düşüyordum okurken :D

Ruhancım valla çok güzel haklısın :D

My Life Story dedi ki...

Bilmemmi canım küçükpark evimiz yuvamız:D biliyorum ben orayı ama hiç içine girmek aklıma gelmedi nedense kusur kalmışım:S ilk fırsatta bakıcam sağoll canım ;)

mergun dedi ki...

Yüzügünüze aşık oldum... ben de istyorum ama taa ist dan nasıl gelip alıcam?? :( takıcınızın internet adresi ya da online satışı var mı acaba ??
sevgiler..

admin dedi ki...

my life story, rica ederimm..

mergun çok teşekkürler, maalesef ne internet siteleri ne de satışları var.ellerinde bu setten başka kalmadı, ama eğer bulursam sana alıp gönderebilirim istersen.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.