Oriflame'e üye olmak isteyenler için arkadaşımın duyurusunu sizlerle paylaşıyorum, oriflame üyeliği için yardımcı olacak kendisi.
Oriflame Üyelik Ücreti 1- 31 Ocak 2011 tarihleri arasında SADECE 1 TL. Ayrıca üye olan herkese Ayak Kremi HEDİYE!
Oriflame ocak ayı boyunca üyelik ücreti sadece 1 TL’dir. Üye olmak için fadimesarican@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
*Oriflame ürünlerini %30 lara varan indirimlerle alabilirsiniz.
*Oriflame üyesi olarak yapacağınız her yeni üyenin satışından prim kazanabilirsiniz.
*Kazancınız sizin ve üyelerinizin Oriflame ürünlerini satış hacminize paralel olarak artar.
*Oriflame üyesi olarak Oriflame ürünlerini katalog fiyattından satarak kâr elde edebilirsiniz.
*Çalışmalarınıza göre Oriflame Ödüllerinden yararlanabilirsiniz.(yurtiçi-yurtdışı seyahat, para ödülü,
hediye ürünler , kariyer fırsatı)
* Oldukça yüksek paralar kazanabilirsiniz.
Bir Oriflame Güzellik Danışmanı olmak için herhangi bir eğitim seviyesi, deneyim veya mali kaynak zorunluluğu bulunmamaktadır. Kendi satışlarınızı ve satış takımınızı kurmak için 18 Yaşını doldurmuşolmanız ve bunu bir iş gibi görerek hevesle çalışma isteğinizin olması yeterlidir. Sizi satışlarınız için sürekli yönlendiriyor olacağız. Her türlü sorularınızı bize sorabilirsiniz.
Üye olduktan sonra Oriflame üyelik numaranızı ve şifrenizi size Oriflame tarafından gönderilecek, siz kendinizin ve üyelerinizin satış ve sipariş durumlarını internetten takip edebiliyor olacaksınız. Sizin yaptığınız üyelerin kaydı sizin kaydınızın altında görülecektir.
merhaba ben üye olmak istiyorum ancak sitesinden olamadım çünkü üye kayıt sayfaları çalışmıyor. Attığım mesajlar gitmiyor. Acaba arkadaşınız bu konuda yardımcı olabilir mi??
YanıtlayınSilselam, belirtilen emailden ulaşırsan yardımcı olacaktır, sevgiler.
YanıtlayınSilAklımı seveyim(!) ben de geçen ay üye oldum, 20 TL üyelik ücreti aldılar :D Bilsem biraz daha beklerdim.
YanıtlayınSilBeni de bi arkadaşım üye yaptı. Artık tam bir ayaklı bombayım. Kendimi kontrol etmek istiyorum, her bi şeyi almamak istiyorum. Tanrım güç kuvvet ver bana! :D
YanıtlayınSilGeçen hafta Ankara direktörüyle tanıştım tesadüf eseri. Bana asgari ücretten fazla kazandığını ayrıca bedava gelen hediyelerinde cabası olduğunu söyledi. Ben uğraşamayacağım için kuzenimi yönlendirdim. Bakalım ben de ondan alıcam.
YanıtlayınSilhttp://perikanali.blogspot.com/
ırazcım çok teşekkürler...
YanıtlayınSilMerhaba;
SWL mailimden haberleşebiliriz...
fadime, merhaba canım. Mail attım sana ancak görmedin sanıyorum. Senden haber bekliyorum. Görüşmek üzere...
YanıtlayınSilseval.sahinn@hotmail.com
Ay bende geçen ay 20 tl.ye üye oldum..bu ay 1 tl.olmuş..şansımı sewiyim ya puff :)
YanıtlayınSilMerhaba Sevalcim,
YanıtlayınSilŞimdi mail attım sana :) görüşürüz.
Merhaba 20 TL Üyelik zamanı ben üye olmak isteyenleri beklettim.Mutlaka diğer ay üyelik fırsatları oluyor çünkü ve oldu...1 tl :) herkese hayırlı olsun.
YanıtlayınSilpeki satış yapmadığınız aylarda üyelik düşüyormu? ya da bunun için belirli bir zaman varmı?
YanıtlayınSilSatış yapmadığınız aylarda üyeik düşmüyor.hayır belirli bir zamanda yok siz üyeliğinizi sildirmediğiniz sürece deva ediyor.
YanıtlayınSil