13.01.2011

Carmina Minerals Yüz Grubu

Carmina Minerals serisinin ruj ve farlarından daha önce bahsetmiştim. Bugün de Carmina Minerals pudra, allık ve fondötenden bahsedeceğim.


Carmina Minerals Mineral Compact Powder -Pudra- : Bendeki bu pudra 14 numara. Sürerken bu kadar kapatıcılık beklemiyordum ancak çok çok kapatıcılığı yüksek bir pudra. Sürerken fazla toz toz olmuyor ancak yoğun kapatıcılık sağladığından büyük bir fırça ile sürmenizi tavsiye ederim. Kalıcılığı yağlı ciltlerde birçok ürün gibi orta seviyede, gün içinde bir kez tazelemek gerekiyor burun bölgesini. Ancak uygun fiyatı açısından iyi, buradan alabilirsiniz.




Carmina Minerals Blusher -Allık- No 17: Bu allığa tek kelime ile bayıldım. Rengi o kadar doğal ve güzel ki, tam benim sevdiğim tonlarda. Sürüldüğünde doğal bir “glow” veriyor insana öyle abartılı bir allık değil, çok hoş. Kalıcılığı normal seviyede ve sürüm olarak çok rahat. Almak isterseniz buradan alabilirsiniz.




Carmina Mineral Skin Illusion Foundation -Fondöten- : Şimdiye kadar sahip olduğum kapatıcılığı en yüksek fondötenlerden diyebilirim. O kadar kapatıcı ki çok az bir miktar yeterli kullanırken. Aşağıdaki fotoğraflarda elimdeki beni takip edin uygulamadan sonra hiç gözükmüyor. Bu ürün fondötende kapatıcılık sevenlere uygun olacaktır. Buradan alabilirsiniz.


18 yorum:

pelininstyle dedi ki...

carminanin bi bronzlastiricisini kullanmistim hakikaten cok iyi cikmisti. bu fondoteni buradan deneyememe ama dur bakalim;)

Adsız dedi ki...

allık çok doğal görünüyo canım güle güle kullan :)

ozge dedi ki...

Çok merak ettim hemen birkaç ürününü denemek istiyorum :))))
alık gerçekten şahane :)

Tannesi dedi ki...

Hepsine bittim bayıldım, zaten Carmina delisiyim ben. Ama o allık nedir öyle yaaa? Harikalar! İnşallah Watsonslarda falan standları vardır artık... İlk gördüğüme yerde hemen denicem pudra ve allığı.:)

Adsız dedi ki...

MAC Prolongwear fondöteni mi yoksa bu fondöteni mi tavsiye edersiniz?

Adsız dedi ki...

sivilce siyah nokta yapma gibi bir eksi yönü var mı acaba?

admin dedi ki...

@pelininstyle, fiyati cok uygun denemeye deger :)

@ruhancim cok tesekkur ederim canim benim de favorim allik

@magrenta, bu seride allık gerçekten açık ara önde fiyatına kıyaslarsan çok iyi.

@tannesi, allık fiyatına göre çokçok kaliteli canım, tavsiye ederim.

@adsız, prolongwear ile bu fondöteni kıyaslamak haksızlık olur biri 70küsür lira çünkü, tercih için bütçen dahilinde düşünebilirsin hangisini alabiliyorsan yani.

@adsız, 2 kez kullandım şu an öyle birşey olmadı ama bunu gözlemlemek için biraz daha uzun süre kullanıp değerlendirmek gerek. gerçi mineral olduklarından zannetmiyorum.

Adsız dedi ki...

peki mac studio fix pudra ile carmina'nın bu pudrasını karşılaştırdığımızda (fiyat farkı gözetmeksizin) hangisi daha güzel bir görünüm sergiler ? hangisinin kapatıcılığı daha yüksektir?

admin dedi ki...

Studio fix'in kapatıcılığı daha yüksek canım.

carmina dedi ki...

carmina carmina ürünlerine ulaşmak için www.huncalife.biz

Adsız dedi ki...

2 defa kullanılmış henüz sivilce yapmamış. Bu yorumun insanlara ulaşmayacağından eminin ama yine de belirteyim: DELİ gibi sivilceye, daha da önemlisi cildin yıpranmasına sebep olduğu bilimsel bir gerçek, içindekiler kısmını okuduğumuz dersin vizesi haftaya. Golden Rose, Flormar vs. gibi mikroorganizma dolu ciddiyetten uzak üretilmiş ürünler bunlar. Sağlıklıysanız bile bir haftada bakteri üretme kabına döner cildiniz. Bu kadar.

hunca life dedi ki...

güzel ürünler...

Kokette dedi ki...

Gasilhane hanım, lütfen bildiklernizi bizimle paylaşır mısnız? Hepimiz kaliteli fakat ekonomik ürünler kullanmak istediğimizden türk markalarına yöneliyoruz. Eczanelerde satılan mineral allık fiyatlarını da biliyoruz...70 lira.
Bizi aydınlatmış olursunuz, biz de bilmiyoruz asıl içeriklerini ve güveniyoruz bu markalara. Ama inanın eczanelerde de içeriğinde paraben olan ürünler bile satılabiliniyor. İnsan artık neye inanacağını ne alcağını şaşırdı.
Ben şahsen carmina allık ve föndöten siparişimi çoktan verdim. 70 lira allık fiyatına tüm kozmetiğimi bu fiyata tamamlayabiliyorum çünkü..

Adsız dedi ki...

bu serinin fondotenini almayı düşünüyorum nette araştırıken yazına denk geldim fikir sahibi oldum teşekkür ederim . bi sorum olacaktı fondoten kaç numara.

Irmak dedi ki...

bende istiyorum ama nasıl getirtebilirim bilmiyorum yardımcı olun litfen pudra istiyorum

Unknown dedi ki...

Bende carmina mineral skin illusion foundation 24 numara istiyorum ama nasil getirtebilirim bilmiyorum bi yardimci olursaniz sevinirm :)

Unknown dedi ki...

bütün ürünleri güzel memnunum ben

Unknown dedi ki...

bütün ürünleri güzel memnunum ben

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.