9.09.2009

TBS Seaweed Pore Perfector {Gözenek Kapatıcı ve Küçültücü Krem}

Clinique’in meşhur Pore Minimiser ürününü mutlaka duymuşsunuzdur. İşte şimdi tanıtacağım ürün de onun çok benzeri.

Body Shop ürünlerini severek kullanıyorum bildiğiniz gibi. Özellikle son denediğim Seaweed serisinden çok memnun kaldım, işte bu ürünü de Seaweed serisi cilt bakımı beraberinde almıştım.

makyaj kozmetik cilt bakımı the body shop seaweed gözenek küçültücü daraltıcı kapatıcı krem ürün yorumu güzellik sırları

Ne vaad ediyor?

Best if you want to: Refine your skin with a targeted gel treatment designed to unblock pores and control excess shine.

Nasıl?

Ürün jel formunda, pompalı minik bir şişecikte (cilt bakım ürünlerinde en sevdiğim özellik bu, bu sayede steril kalabiliyorlar). Cilt temizliği yapıldıktan sonra, nemlendirici sürülmeden önce problemli bölgelere sürülmesi öneriliyor. Gündüz ve gece kullanılabilir demişler ama ben sadece sabah rutin cilt bakımından sonra, burnumun etrafındaki fil boyutundaki gözeneklerime kullanıyorum. Kullanmaya başladığımdan beri gözle görülür bir farklılık oldu. Ürün gözenekleri daraltıp küçültmeye çalışırken bir yandan da hafif bir kapatıcılık işlevi de görüyor.

Bu sebeple ben bu ürünü makyaj altına da uyguluyorum, ama sadece burnumun çevresindeki gözeneklere sürüyorum çünkü geniş gözenek sorunu sadece o bölgede var.

Ürün su bazlı, dağılıp giden, dolayısıyla daha çok yağlı ciltlere uygun bir ürün. Kuru ciltlerde problem yaratabilir {gerçi onlarda geniş gözenek durumu da pek görülmüyor}.

İşte aşağıda size bir karşılaştırma fotosu, tedaviden önce ve sonra durumları : )

 makyaj kozmetik cilt bakımı the body shop seaweed gözenek küçültücü daraltıcı kapatıcı krem ürün yorumu güzellik sırları


Genel olarak

Kalite: 5/5 {ürünün hiçbir eksisi yok}
Fiyat: 4/5 {biraz daha ucuz olabilirdi}
Ambalaj: 5/5 {pompalı ve steril olduğundan dolayı}

Bir daha alır mıyım: Hell Yes! :)

44 yorum:

Unknown dedi ki...

Ben pore minimiserdan memnun kalmadım nedense olmadı bana. makyaj altına inglotun bazını kullanıyorum. uzun vadede bi etkisi yok tabi. günü kurtarıyor.

mutlaka deneyeyim bunu da. fiyatını hatırlıyor musun ırazcım?

admin dedi ki...

Ayça, bu ürün baya güzel, fresh bir his veriyor ben memnun kaldım, beğenebileceğini düşünüyorum. Fiyatı 20 lira civarındaydı sanırım, ben 2 Al 1 Öde varken almıştım tam hatırlayamıyorum.

Unknown dedi ki...

canm peki bu urun kullanmayı bırakınca da etkisini surduyor mu kısa bir sure olsada? bir de etkisi anında mı goruluyor yoksa bir kac gun kullanımın ardından mı?

Adsız dedi ki...

bu ürün benim alacaklarım listesindeydi..sen de memnun kaldığına göre alırım ben bunu :P benim gözenekler seninkinden de büyük sanırım ama daha küçük bir alandalar :)

admin dedi ki...

HK'cım henüz kullanmayı bırakmadım bu yüzden bilemiyorum ama sürdürür gibi geliyor bana.

etkisi anlık maskelendiğinden fark ediliyor ama genelde bi on günden sonra kalıcılık sağlıyor.

Hacer Sayıner dedi ki...

Uuu süper tam da aradığım ürün. Sağol Iracım fotoğraflar açıklamaya yetmiş

paper doll.. dedi ki...

wowowowow!! body shop'un böyle bi ürünü olduğunu bilmiyodum.. hemen almalıyım!! teşekkür ederim bilgilendirdiğin için! :)

bu arada açık gözeneklere en iyi gelen şeylerden biri de gül suyuymuş.. onu da bi denemek lazım..

idil dedi ki...

SEN KAHRAMANMISIN? bu seriyi aldıgımda bnuda almıstm,fakat etiketini atmıstım salak kafam.nasıl kullanılcagınıda unutmusum,ing acıklamasınıda bulamadım iyimi.kara kara düşünüyordum ne yapacagım diye. yıkanacakmı yıkanmayacakmı diye. yıkanmıyormus krem gibiymis ooh:D anladım mtluym:Dff

idil dedi ki...

SEN KAHRAMANMISIN? bu seriyi aldıgımda bnuda almıstm,fakat etiketini atmıstım salak kafam.nasıl kullanılcagınıda unutmusum,ing acıklamasınıda bulamadım iyimi.kara kara düşünüyordum ne yapacagım diye. yıkanacakmı yıkanmayacakmı diye. yıkanmıyormus krem gibiymis ooh:D anladım mtluym:Dff

Brunette and Blonde dedi ki...

ben kullanıyorum gül suyunu.sabah akşam ciddi bir şekilde fark ediyor ciltte.Ama kokusundan nefret ediyorum.Bu arada bu ürünü çok beğendim Clinique Pore Minimiser almayı düşünüyodum fakat onun yerine bunu alabilirim sanırım??Çünkü benim gözeneklerimi görsen!Bide cildimi temizlettiriyorum daha feci gözeneklerim şu anda...

MissBrunette.

admin dedi ki...

pinksugar, baya güzel bir ürün tavsiye edebilirim :)

hacer, rica ederim canım :)

paper doll, ben onu uzun süre kullandım canım, hatta buzdolabında tutup soğuk kullanıyordum ki biraz da sıkılaştırıcı etkisi olsun diye ama sonra sıkılıp bıraktım kullanmayı.

idil :) hayır yıkanmayacak, krem gibi kullanılıyor :)

Brunette, gül suyunu ben de dönem dönem kullanıyorum ama şu aralar normal bir seriyi kullanmak daha iyi geldi cildime. Bu ürünün pore minimiser ile farkı şu, o geçici olarak güzel bir kapatıcılık sağlıyor bu ise geçici kapatıcılıktan ziyade tedavi amaçlı yani anlık makyajlarda kapatıcılık istiyorsan pore minimiser'ı alman daha doğru olur..

sorma benim de berbat gözenekler naparsın :)

Rumeysa dedi ki...

umarım body shop ta kampanya dewam edıyordur..;)

admin dedi ki...

rumeysa, onu bilemiyorum işte, çünkü 2 al 1 öde sürekli farklı ürünlere uygulanıyor :)

Unknown dedi ki...

gerçekten çok etkiliymiş, teşekkürler en kısa zamanda deniycem:)

Adsız dedi ki...

Irazca cnm sen gerçekten harikasın=)
bende bi çok kişiden duydum bu ürünün mükemmelliğini. sana sormak istediğim bişey var sanırım yaklaşık 1 aydır bunu kullanıyosun. şu andaki etkisi nasıl gözenekleri tamamen yok ettimi yoksa etkisi geçtimi? olumlu haberlerini bekliyorum cnmm=)
merve

admin dedi ki...

merhaba merve, saol canım teşekkür ederim mahcup ettin :)

bu üründen çok memnunum, gözeneklerde gözle görülür bir azalma oldu ancak hepsi geçmedi. şu anki durum böyle ;)

sevgiler..

Adsız dedi ki...

Iraz, yorum yazmadan bir müddet kullanayım istemiştim, 2-3 haftadır bu ürünü ben de kullanıyorum. Her gece normal cilt bakımım sırasında uyguladım. O kadar büyük fark yarattı ki, ağlamak istiyorum sevinçten. Kocaman kocaman gözeneklerim minnacık oldular. Bir de, çok garip ama benim burun çevremde -büyük ihtimalle gözlükten, ki onun da ciltle temas eden yerlerini devamlı protexle yıkıyorum - sürekli beyaz iltihaplı sivilceler çıkardı. Ürünü kullanmaya başladıktan 3 gün sonra yok oldular. Heyyooo!!!
Çok teşekkürler yorumların için, iyi ki de gidip almışım :)

admin dedi ki...

fruko, hoşgeldin öncelikle:)

Ürünü beğenmene çook sevindim, bu serinin herşeyinden inanılmaz memnunum ben. Haftada bir de kil maskesini yapıyorum, cildim pamuk gibi oldu.

Pore Perfector gerçekten işe yarıyor burun çevremdeki gözeneklerde gözle görülür bir fark yarattı resmen :)

Adsız dedi ki...

Teşekkür ederim Iraz :)
Serinin diğer cicilerinden nemlendiriciyi kullanmıştım, küçük bir deneme boyu vermişlerdi yüklüce bir parayı kasada bırakınca :P İlk bir hafta hiç sorun yaşamamıştım ama sonradan cildim gün boyunca nemlendiriciyi kusmaya başlamıştı. Bir daha da korkup alamamıştım. Kil maskesini de kesinlikle deneyeceğim, zaten bu cildi adam etmek için denemediğim nane kalmadı neredeyse :D

admin dedi ki...

rica ederim fruko ;)

her ürün her cilde iyi gelmiyor elbette, nemlendirici de talihsizlik olmuş ;)

Adsız dedi ki...

hepsi yalan hic bi ise yaramadi

Adsız dedi ki...

ırazcım bütün sölediklerin yalan cnm.koymuşsun photoshop lu fotoyu yutturuosun millete

admin dedi ki...

sevgili adsız, zaten ben de manyağım, body shop da bana para veriyor bu ürünümü sattır ırazcım diye, inanmazsın geçen 10bin dolar aldım, o parayla da arabamı yeniledim. ben de karşılığında fotoyu fotoşopladım, beş tane gözeneğimi kapatıp size ürün aldırdım. inanmazsınız her aldığınız ürünün yarı fiyatı da benim hesabıma geçti. töbe töbe!

ya kardeşim manyak mıyım ben üç tane gözeneği fotoşoplıcam? inanmıyosan alma, deneme, kullanma, body shop gördün mü kaç.

ben kendi fikirlerimi paylaşıyorum, beğenmezseniz almazsınız yazılan ürünleri olur biter, kimseyi ürün almaya zorladığım yok burada!

Adsız dedi ki...

ya sen ne saçmalıosun allah aşkına.resmen Clinigue, Pore Minimizer, Refining Lotion sürmüşsün ki bu ürünün kapatıcı özelliği war sorada millete yutturuosun yok ii geldide bilmem ne die.ben millet açsın gözünü die yazıorum sadece

defev dedi ki...

Adsızın yorumu geçen günlerde gözüme ilişmişti ama dediğim gibi tez bitene kadar yorum yazma olayına girememiştim. ben de kullandım bu ürünü, hatta bitmek üzere, pek faydalı oldu diyemem. ama konu bu değil. her ürün herkese iyi gelecek, işe yarayacak diye birşey söz konusu değil. açıkcası bu gözenek işinin tek çözümü (ki Dr. o da geçici diyor)A vitamini yükleyen haplar kullanmak ve karaciğeri yormak:-(Iraz yaptığı alışverişleri bizle paylaşıyor,hepsi bu. Ürünü beğenmeyen, işe yaramadı diyen yazar buraya yayınlanır, suçlamalar, kullanılan dil bana ağır geldi açıkcası:-(((

Adsız dedi ki...

doru diosun aslında bi anlık kızgınlıkla bi sürü şey dedim:) nese bendede işe yaramadı dr.a gidicem en sonunda yapıcak bişi yok.ırazcım sende kusura bakma

Adsız dedi ki...

aslında sinirime giden şu oldu. hem yağlı ciltler için su bazlı deniyo fakat sürüosun hemen bi yağlanma yapıo.yüzümü temizliorum sabahta akşamda sürüorum ama gece sürdüümde sabah bi kalkıorum sürdüüm yerler yağ içinde ve siwilce cıkıo en kötüsüde.sabahta sürüorum aynı yağlanma yine oluo ben anlamadım bu işten bişi...

admin dedi ki...

sevgili adsız, bir kere bahsettiğin üründen bende yok. diyelim ki olmuş olsun, neden kandırıp yutturayım da hunharca zevk alayım? yani ürün sende işe yaramadı diye beni neden suçluyorsun anlayamadım.

ben kimseye birşeyi beğendirmek istemiyorum. eğer içeriği beğenmediysen çık git siteden, kimseyi zorlayan yok.

Adsız dedi ki...

uzatma istersen

Adsız dedi ki...

ben sana kusura bakma dedim dimi ndn uzatıosunki çık git fln diosun asıl ayıbı sen etmiomusun şimdi

nope dedi ki...

iyi günler, ben de bu ürünü yeni aldim umarim sizdeki gibi olumlu olur sonuclar :)
2-3 hafta deneme sonrasinda resim yayimladim demissiniz, benim dikkatimi ceken, sivilceleriniz oldu. bu zamanda ayni yerde kurumadna duruyorlar. aynilarindan bende de vardi direncli akne oluyor onlar uzun zaman gecmiyor bunun icin doktora gidip hormon kontrolu yaptirabilirsiniz, ben bi sure ilac kullandim ve duzeldi. su anda sivilcelerim hic yok. bi deneyin, belki gozenekleri de etkileyen degisimler olabilir.

Adsız dedi ki...

aradan baya zaman geçmiş ve ben de almayı düşünüyorum, son yorumun nedir acaba? şu an rahat durumda mısın?

Adsız dedi ki...

formspringden de yazdım ama.benim bu ürünle alakalı acil bilgiye ihtiyacım war :(

admin dedi ki...

nope, tesekkur ederim tavsiye icin, evet bazi gecmeyen sivilce durumlari vardı ama su an baya azaldilar cok sukur.

adsiz, surekli bilgisayar basinda olamayabiliyorum, ancak gordum. Bundan 2 kutu bitirdim, gözenek bakımı için uygun fiyatlı ve güzel bir ürün ancak %100 yoketmiyor, destek bakımlarla kullanırsan sorunu azaltıyor fakat ürünü kullanmayı bırakmaman gerekiyor, bırakırsan etkisi azalıyor canım.

Adsız dedi ki...

peki bunun için önerebileceğiniz başka bir ürün var mı?

admin dedi ki...

Şöyle, demek istediğim sadece gözenek ürünü kullanmak yeterli olmuyor. Düzenli olarak peeling, tonik, maske ve temizleme de yapmak gerekiyor.

Bunun dışında Estee Lauder Idealist'in çok iyi olduğunu duydum ancak fiyatı oldukça pahalı, denemedim.

Sanem dedi ki...

Seaweed serisinde %30 indirim vardı bugün rastladım.Hemen bir pore perfector kaptım ben de :)belki almayı düşünüp araştıranlar olur die söyleyeyim dedim :)

Cocorosie dedi ki...

en yakın indirimi bekliyorum bu seriyi kucaklamak içinn:( bide bişey sorucam ırazcım mesele body shopta peeling testerlarıda oluyor onları ufak kaplarda lush taki gibi bize verebiliyorlar mı istesek öbür türlü yani orda lavabo yok bişey yok nasıl deneyebiliriz ki:)

admin dedi ki...

@cocorosie, açıkçası hiç sormadım ama belki veriyorlardır bir şansını dene bence :)

Cocorosie dedi ki...

bugün sordum eskiden minik kaplarda veriyorlarmış ancak süistimal edildiği için vermieyi bırakmışlar:)

larcencielblog dedi ki...

Merhaba MC,

Pore minimiser ürün yazılarını okudum. MAC Prep+Prime skin refined zone mu önerirsiniz, TBS'in bu ürününü mü? Fotoğraflara bakınca bu sanki MAC'ten daha etkiliymiş gibi geldi.

Teşekkürler :) Başak

Çanak Çömlek Patladı dedi ki...

merhaba MC, blogunu yeni keşfettim iyi ki keşfettim! kısa sürede ne kadar güzel şey öğrendim :)

benim cildimde iri gözenekli! bende body shop ın bu ürünü almak istiyorum! ilk sende keşfettim internette baktım olumlu olumsuz yorumlar var sen hala kullanıyor musun? bıraktıysan eğer gözeneklerinin durumu nasıl??

şimdiden çok teşekkür ederim ;)

http://canakcomlekpatladii.blogspot.com

admin dedi ki...

Tesekkur ederim. Artık kullanmiyorum. Duzenli cilt bakimi sonrasinda gozeneklerim oldukca sıkılasti ama su ara ozel birsey kullanmiyorum artik.

admin dedi ki...

Ben bu yorumu gormemisim, cok ozur dilerim :( Prep+Prime makyaj altina kullanma ozelligi oldugu icin biraz daha farkli bir urun. Bakim anlaminda bu daha etkili olmustu bende.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.