14.09.2009

INGLOT 3P Bronzer & Allık & Karıştırma Fırçası {Makyaj Fırçaları}

Fırçalarla ilgili aldığım soruların ardı arkası kesilmiyor. Ben de bu haftayı elimden geldiğimce makyaj fırçalarına ayıracağım.

İlk fırçamız INGLOT 3P bronzing & blending brush.

makyaj fırçaları hangi makyaj fırçası allık bronzer fırçaları inglot 3p

{resmi büyük görmek için üzerine tık!}

Bu fırçanın markası ya da numarasında birebir aynısını alacaksınız diye bir şey yok. Alacağınız fırçanın ucu açılı, kılları sık olduktan sonra aynı işlevi görür. İster Coastal Scents, ister Body Shop, nerede bulursanız oradan alabilirsiniz.

Ne için kullanılır?

Bu fırça özellikle şurada anlattığım gibi yüz kontürlemek için çok ideal. Ten renginizden bir ton koyu bir bronzer ile yüzünüzü kontürleyip daha keskin hatlar yaratabilir, burnunuzun etraıfnı kontürleyerek koca patates burunları ufak gösterebilirsiniz ;)

Bunun dışında, allık sürmeyle problemi olanlar bu fırçayı allık sürerken de kullanabilir ama minik bir not, küçük olduğu için allığınızı biraz daha pigmentli ve yoğun uygulayabilir.

Bir diğer konu da allık ve bronzerı hatta toz pudrayı birbirine blend etme {karıştırma}. Bu fırça o işi de güzel görüyor.

1 yorum:

Sel dedi ki...

Fiyatını hatırlıyor musun acaba?

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.