22.09.2009

Vichy Ürünleri Tanışma Fiyatları

Vichy belli ürünlerinde kısa bir süre için kampanya varmış, kullanmak isteyenler için bilgiyi geçiyorum. Metin ve resim basın bülteninden alıntıdır:



Şimdi en çok tercih edilen Vichy ürünleri inanılmaz tanışma fiyatlarıyla!


Vichy, 18’den 50 yaşa kadar herkesin kullanabileceği farklı cilt tiplerine yönelik geniş ürün yelpazesine sahiptir. Bu ürünler arasında Liftactiv CxP, Aqualia Thermal ve Normaderm serileri tüketiciler tarafından en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır.


Aqualia Thermal Nemlendirici: Vichy termal suyu’nun güçlendirici, rahatlatıcı özellikleriyle 24 saat sürekli nemlendiren ve hassasiyeti %42 azaltan bir bakım sağlar. Şimdi sadece 26.90 TL!


Normaderm: Sivilceler, genişlemiş gözenekler, parlama, kızarıklık problemlerine karşı nemlendirici bakım sağlar. Var olan ve tekrarlayan cilt problemlerinin görünümünü azaltmak için içeriğindeki çift etkili formülle cilde sağlıklı, canlı bir görünüm kazandırır ve cilt problemlerinin tekrarlanmasını engeller. Şimdi sadece 26.90 TL!


Liftactiv CxP: Vichy, 12 yıllık uzmanlığı sonucunda kırışıklık ve sıkılık kaybına karşı yeniden yapılandırıcı bakım sağlayan yeni bir ürün geliştirdi. Peptide² ve sürekli salınım halindeki C vitamini etkisiyle hücre yenilenmesine yardımcı olur ve anında sıkılaştırıcı etki sağlar. Cilt görünümünde gözle görülür lifting etki, kırışıklıklara karşı onarıcı ve sıkılaştırıcı bakım sunar. Avrupa’da eczanelerde kırışıklıklara karşı bakımda en çok tercih edilen Liftactiv CxP şimdi sadece 39.90 TL!

Vichy’den cildinizi sağlıklı güzellikle tanıştırma fırsatı!


En çok tercih edilen Vichy cilt bakım ürünlerinden oluşan Özel Tanışma Serisi şimdi denemeniz için 26,90 TL’den başlayan özel tanışma fiyatlarıyla. Hemen Vichy yetkili Eczaneleri’ne gelin, sınırlı sayıdaki Aqualia Thermal, Normaderm ve Liftactiv CxP ürünlerinden oluşan özel seri sayesinde Vichy kalitesiyle tanışın!

1 yorum:

cingifilli dedi ki...

paylaşım için teşekkürler.
fiyatlar çok uygun.
hemen almam lazım:)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.