10.09.2009

Deanna Russo Makyajı

makyaj kozmetik ünlülerin makyajı knight rider deanna russo makyaj örnekleri göz makyajı siyah göz kalemi

Ben bu hatunun adını doğru yazmayı bir türlü beceremiyorum :) Ama kendisinin makyaj tarzına bayılıyorum. Kim bu hatun derseniz, kendisi bildiğimiz Kara Şimşek {Knight Rider}'ın 2008 versiyonunda rol alan baş hatun.

Çok güzel bulmayabilirsiniz ama bu hatun siyah göz kalemini en efektif kullananlardan birisi. İstediğim gibi kaliteli resimlerini bulamasam da yukarıdaki resimlerden aşağı yukarı tahmin edebilirsiniz.

Onun meşhur siyah kalemli makyajlarından geçen hafta ben de yaptım ama sadece uzaktan çekilmiş bir foto var, onda da gözlerimi kesince minicik kaldı, birşey belli olmuyor diye yayınlamadım. Bu hafta vakit bulursam aynı makyajı tekrar yapacağım.

Üniversite'deyken Diyarbakır'lı bir arkadaşım vardı, aynı Dianna gibi harika gözleri vardı, bir tek göz kalemi çekerdi ve hayran olurduk güzelliğine, benim börtlek gözlerim onunkilerin yanında berbat kalırdı valla :). Şimdi napıyor izini kaybettim ama olur da yolu buraya düşerse o güzel gözlerinden öperim sevgili Azize'nin :)


Bir de Dianna'nın stili ni Banu'cum incelese ne güzel olur değil mi? ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.