3.09.2009

Wella 2009-2010 Saç Modelleri ve Tasarımları {Wella Professionals Trend Vision Awards}

Wella Professionals tarafından 2003 yılından bu yana organize edilen ve dünyanın en seçkin saç tasarım yarışmalarından olan International Trend Vision Award’un Türkiye final süreci 1 Eylül’de başlamış. Türk tasarımcılar tarafından yapılan 2009-2010 saç modelleri arasında ilginç renkler ve temalar var. Ayrıntılı bilgi için buraya tık!

İşte 2009 Wella Saç Trendleri:

Virtual Life: Virtual Life trendinde günlük hayattan, her şeyin mümkün olduğu sanal dünyaya kaçış anlatılıyor. Bu trendle kişilere ikinci bir kimlik yaratma şansı veriliyor.Esnek, yaratıcı, renkli ve eğlenceli modeller trendi oluşturuyor. Doğal yumuşak tonlar arasına serpilen çarpıcı renkler uygulanıyor.

2010 saç modelleri saç tasarımları wella ilginç saç modelleri kırmızı

Utopia: Bu trendde şiirsel gelecek hayal ediliyor. Dünyayı yeniden iyimser yorumlayan, duyarlı ve hassas dokunuşlar öne çıkıyor. Şehvetli, dinamik, net, keskin şekillendirme görülüyor. Saçlarda soğuk kumral, seçkin platin renkleri, uçuk tonlarla ışık oyunları görülüyor. Utopia trendinde hayaller gerçeğe dönüşüyor…

2010 saç modelleri saç tasarımları wella ilginç saç modelleri kırmızı

Intersexion: Geleneksellikten kaçıp kendi stilini yaşayanların tercihleri bu trendde anlatılıyor. Erkeksi ve kadınsı özellikler bu trendde birleşiyor. Intersexion’da kontrast efektler ve metalik detaylar uygulanıyor. Renk tercihi ise sade, yumuşak, koyu kızıllar, doğal kahveler oluyor. Siyah ve kahverengi, kahverengi ve kumral koyu tonlar bir arada kullanılıyor. Hareketli ve düz, yuvarlak ve asi şekillendirme aynı anda uygulanıyor. Trendde parlak ve mat görünümler dikkat
çekiyor.

2010 saç modelleri saç tasarımları wella ilginç saç modelleri kırmızı


De-Lush: Bu trenddeki stiller, kalıplaşmış önyargıları sorguluyor. Kendiyle barışık, şımartıcı, cömert, lezzetli, zarif ve akışkan şekiller trendi temsil ediyor. Tablo gibi cazibeli saçlar, kıvrım ve dalgalar ön plana çıkıyor… Sıcak tonlar, altın kahve ve tatlı bakır renkleri ime kullanılıyor… De-Lush trendi, kadının doğal güzelliğine dikkat çekiyor.

2010 saç modelleri saç tasarımları wella ilginç saç modelleri kırmızı


Kaynak: Wella basın bülteni.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.