15.09.2009

INGLOT 10S Mini Blending Brush {mini karıştırma fırçası} {Makyaj Fırçaları}

Kızlar bugünkü fırçamız INGLOT 10S mini blending brush.

inglot 10s blending brush makyaj kozmetik profesyonel kalıcı makyaj fırçaları


Ne için kullanılır?

Kendisi tam bir "blending brush" {karıştırma fırçası} olmamakla beraber, daha küçük alanlardaki renk geçişini birbirine yedirmekte çok etkili. Yani, büyük gölgelemeler yerine, çok renk kullandığınızda o renklerin arasındaki inci çizgi geçişleri yapmak için kullanıyorum ben.

Çook temel ve çok gerekli bir fırça değil. Detay makyajla uğraşmıyorsanız asla ihtiyacınız olmaz. Ama benim gibi zaman zaman çok ince işler çevirmeye kalkarsanız buna ihtiyaç duyarsınız.

Kılları ince, yumuşak ve sık ancak fırçanın kendisi ince. Bu yüzden sürdüğünüz farı kalıp gibi bırakabilir, fırçaya aldığınız far miktarını az tutmanız faydalı olacaktır. Fiyatı 27 TL civarındaydı ben aldığımda. Şu an da ona yakın birşeydir sanıyorum.


{Not: INGLOT mağazası İzmir'de sadece Forum Bornova'da var!}

2 yorum:

Unknown dedi ki...

ben bu fırcayı crease bolgesine far surmek ve goz kapagının ortasına dik olacak sekilde renk uygulamak icin kullanıyorum.
bizim gibi ayrıntıya gienlerin olmazsa olmazı bencede :)

admin dedi ki...

hk'cım senin kullanımın da güzelmiş ben de ufak renk geçişleri için kullanıyorum güzel yumuşacık bir fırça:)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.