20.10.2010

OPI Oje Bogota Blackberry

OPI Bogota Blackberry baya uzun süredir oje kutumda duruyor, sanırım geçen yıl almıştım. O zaman bir kez sürmüştüm sonra nedense unutmuşum. Sonra China Glaze’in 2010 Holiday ojelerini görünce aklıma Bogota Blackberry geldi, sürdüm gitti.

 OPI Oje Bogota Blackberry

İki katta opaklaşıyor. Hava hiç açmadığından maalesef flaşlı çektim fotoğrafları, flaş patlayınca rengi daha pembe tonlarında gözüktü ama aslında tam sedefli bir noel kırmızısı.

 OPI Oje Bogota Blackberry

Üzerine de tek kat Seche Vite son kat geçtim. Şu anda Sertab Erener’in Rengârenk şarkısını dinliyorum, çok eğlenceli yahu, benden size gelsin şu kötü havada, buyrun.

7 yorum:

touch the sky dedi ki...

vay be harika durmuş bordo koyu renk ojelerden hoşlanmıyorum cart kırmızıları da sevmiyorum ama bu tam kıvamında bir renk parlak-neon tarzı da çok hoş doğrusu :)

Judy Abbott dedi ki...

bu gri havalara çok yakıştırıyorum ben kırmızı ojeleri:)

admin dedi ki...

touch the sky, teşekkür ederim.

Judy, aynen ben de! biraz renk getiriyorlar hiç değilse.

Adsız dedi ki...

Merhaba
Ojelerin rengine bayıldım.Sürüş tarzınla ilgili sormak istiyorum neden tam tırnak etinin ordan değilde sanki tırnağa sürülüp uzamış gibi biraz içerden sürüyorsun.Bu bir moda mı?

merak ettim sadece:))

admin dedi ki...

Selam! Hayır moda filan değil :) böyle yapmamın 3 sebebi var. Birincisi, çıkartırken kolaylık oluyor, tırnak etlerim ojelenmiyor. İkincisi ojeyi etime değdirmek istemiyorum. Üçüncüsü kenarlarda ve altta boşluk bırakınca tırnak uzaktan daha derli toplu görünüyor bence ve bu görüntüyü seviyyorum, sebebi bu :)

Adsız dedi ki...

peki bu sürüşü nasıl yapıyorsun.

admin dedi ki...

El alışıyor bir süre sonra. Fırçayı ete değil de tırnak etinin azıcık üzerine koyup oradan başlıyorum sürmeye. Yanlarda da aynı şekilde ete değmeden gitmeye çalışıyorum.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.