11.10.2010

Chanel Paradoxal Dupe: Sevilla 144

Chanel’in oje trendlerini belirlemede ne kadar başarılı bir marka olduğunu artık hepimiz biliyoruz sanırım. Bir renk atıyorlar ortaya, ilk başta “ıyy ne tuhaf renk yahu” filan diyoruz, iki aya kalmıyor renge kanımız kaynıyor ve tüm kozmetik/oje trendini takip edenlerin tırnaklarına, hatta “trendsetter” insanlarda bile görmeye başlıyoruz.

Şu meşur çamur renginde, elma yeşilinde hep aynı şeyler olmadı mı? İşte Chanel Paradoxal da bu seriden bir renk bence. Öykü, doğru deyimiyle “franken” olarak sürmüştü Paradoxal’ı, kendi üretimiyle.

Bense Paradoxal’e göz koymuştum ne yalan söyleyeyim, bir mor/gri manyağı olarak kesin sürmeliyim diyordum demesine de, bir ojeye bilmemkaç dolar vermek canım istemiyordu. Aynı paraya kaç tane makyaj malzemesi alırım diye düşündüğümden belki de. Sonra Emarald Sparkled’ın bu yazısını ve Hedonist’in şu yazısını gördüm. Tamam dedim, ben Chanel Dupe (ucuz alternatifi) ‘mi buldum!!!

Bu haftasonu soluğu Alsancak Sevil Parfümeri’de aldım ama ojenin numarası aklımdan gitmişti. Satıcı ablaya “Chanel Paradoxal çakması Sevilla ojeden istiyoruuuum!!” diye gidince, hatun önce beni “çakma” ifademden dolayı yargılayan bakışlarıyla oysa da, raftan Sevilla 144 oje ile beraber yanıma geri döndü! Sevilla’nın trendi takip etmesinden kozmetik manyakları olarak ne kadar memnun olduğumu “biz bloglar...” diye başlayan cümleler ile ifade etmeye çalıştıysam da, artık ne kadarını dinlemiştir bilemiyorum.

 Chanel Paradoxal Dupe Sevilla 144

6.90 liralık Chanel dupe’ı ojem elimde, bir kahve içmeliyim diyerekten soluğu Tchibo’da aldım. Kahvemi içerken ojemi çıkarıp, etraftakilerin şaşkın bakışları arasında sürdüm. Sonuç, çoook güzel. İçerisindeki mikro ışıltılar var ama ancak çok kuvvetli bir ışık altında görebiliyorsunuz. Tchibo’da halojen lambaların altında çok güzel parlıyordu ama kameramın pili bittiği ve telefonumun makrosu ışıltıları yakalayamadığı için fotoğraflayamadım, işte size florasan ışıkta Sevilla 140, baş tırnağımda ışıltıları biraz belli olmuş. Sokakta sürdüğümden kenarlara biraz bulaşmış, artık düzeltmedim uğraşmadım açıkçası.

Bir sonraki yazımda bu oje üzerine yaptığım süslemeler var, onlarda ojenin rengi daha net gözükecek.

Bu arada bilin bakalım yarın ne süreceğim? MAC Venomous Villains – Bad Fairy : ))

7 yorum:

Flame dedi ki...

Güzelmişşşşş.. Bende bakimmm o zamannn :) Ama bu sevillerde pek ufak kuzum yaaa :((

Hedonist Queen dedi ki...

Beğenmene sevindim canım çok da güzel durmuş :)

Nasilgiysem dedi ki...

of geçen gün ben de metro city' de baktım yoktu, ya da satış elemanı yetersizdi. bir de caddeye bakayım.

admin dedi ki...

Flame, ufaklar ama oje bitirmek pek zor yahu, sen bitirebiliyor musun?

Hedonist, çok sağol canım :)

Lydia, mağazada bunlar yeni diye ayrı bir yere koymuşlar sevilla standında yoktu benim girdiğim mağazada.

Judy Abbott dedi ki...

çok beğendim yafu, sevilla oje kesinlikle denemeye değer görünüyor.

admin dedi ki...

Judy'cim sevillalar bence renkler ve fiyatlar açısından gayet iyiler tavsiye ederim.

Tirnaklar Fora dedi ki...

claire's te de var aynısı sanırım ikiside aynı fabrika ürünüymüş :D

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.