2.10.2010

Avon Peppermint Leaf + Viva La Nails

Yine Marjo'dan görüp beğenip aldığım bir ojeyle karşınızdayım. Ve evet Viva La Nails Water Decals hastalığım tam gaz devam etmekte.

Avon Peppermint Leaf

Tüm arkadaşlarımın gözüne "baaak tırnaklarıma" diye sokmaya da devam ediyorum. Bütün bir akşam boyunca eşime "bak ama çok şeker değiller mi?" diye sorup durdum. "Bir süre de bu böyle devam edecek sanırım", dedi, güldüm.

Avon Peppermint Leaf

Bugünün NotD'u, baz olarak Sally Hansen Double Duty, üzerine iki kat AVON Peppermint Leaf Oje, üzerine Viva La Nails Flower Water Decals, üzerine Seche Vite son kat oje.


Ve iki haberim var size.


Birincisi, sevgili Emlak Gurmesi çok eğlenceli bir yarışma düzenliyor, "en çirkin manzaralı" evlerini fotoğraflayanlar, altın ve konaklama sahibi olma şansını yakalıyor, şahsen ben bizim yatak odasının iğrenç manzarası ile katılacağım, siz de katılın derim :) Yarışma sayfası için buraya tık!

İkincisi, ben bugün diyetisyene gidiyorum anacım, bol şans dileyin, bakalım anlaşabilecek miyiz kendisiyle :)

11 yorum:

Tannesi dedi ki...

Heeeey, güzel bir haber bu. İyi şanslar diliyorum. Umarım biraz korku duyacağın bir diyetisyendir. Ben diyetisyenimden korktuğumda kilo verebiliyorum aksi takdirde hiç kale almıyorum bile.

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Ay çok beğendim, şahane olmuş! Waterdecal'leri bir ben yapamadım, bana gönderdikleri çok çirkin çıktı, herkese en güzelleri gitmiş ama haksızlık bu :P Peppermint leaf sende turkuaz mı duruyor? Bendeki çimen yeşili, seninki kesinlikle daha güzel. Bir de bundan sonra daha çok nail art görmek isterim, çok sevdim bunları :D

Abuk Kraker dedi ki...

tüm bloglarda viva la nails gördüm ama itiraf etmeliyim tek beğendiklerim seninkiler! 2 paylaştığın çiçek modelini de çok güzel kombinlemişsin.kanıma girmedin değil :)
ayrıca ben de dün diyetisyene gittim lifebymugetto sen ben blogger ailesi olarak diyetteyiz anacım! :)

francesca mckennitt dedi ki...

ama gösterilmeyecek gibi değil ki, çok güzel olmuş :)

Judy Abbott dedi ki...

peppermint leaf ne kadar güzel bir yeşilmiş, çok cici olmuş çiçklerin de.
hangi diyetisyene gidiyorsun?

admin dedi ki...

Tannesi, sağol canım. Ben programa uymaya hazırım ama biliyorsun sağlık problemlerim çok, bakalım, bu hafta checkup yaptırıyorum haftaya başlayacağız.

Marjocum, beğenmene çok sevindim! Evet bildiğin turkuaz, seninki daha mı yeşil, alla alla nasıl renk standardı bu :)))

Abuk kraker, çok teşekkür ederim mutlu oldum :) ay evet ya blogcular olarak zayıflayalım artııık :)

francesca, teşekkür ederim :D

Judy, çok teşekkür ederim. Bostanlı'da bir doktora başladım, eğer arayışın varsa mail at iletişim bilgilerini vereyim. Ama daha uygulamadım bile haftaya ctesi diyete tam başlayacağız istersen bekle öyle tavsiye edeyim:)

yıldız dedi ki...

bu yeşili beğenmem ama sana nasıl yakışmış anlatamam ırazım bunları nasıl yapıcam ben yaa:) keşke bi video çeksen yapımını ;)

Judy Abbott dedi ki...

Şekerim ben şu anda bir diyetisyene gidiyorum da, biraz yavaş oluyor zayıflama, o yüzden şeyetmiştim:)) bakalım senin sonuçlar süper olu inşallah:)

admin dedi ki...

yıldız, bir sonrakine çekerim canım :)

Judy, anladım canım, ben sana bu konudaki yaşadıklarımı 2 haftaya anlatabilirim ancak, süreci bir göreyim :)

aro dedi ki...

çoook beğendim
birde şöyle bir site var ki çıldırmadan edemiyor insan http://www.scrangie.com/
oradaki ojelerin hepisi bizim olsa,olmaz mı?

admin dedi ki...

gülümser, olsun valla hepsi bizim olsun :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.