12.10.2010

Bobbi Brown Workshop @ Harvey Nichols


Geçen hafta Bobbi Brown'dan çok güzel bir email aldım. Blogger'lara özel Bobbi Brown ürünleri tanıtımı ve makyaj uygulaması etkinliği. Biliyorsunuz ben İzmir'de oturuyorum, bu etkinlik haftasonu olsa kesinlikle giderdim ancak Pazartesi günü olduğundan işlerimi ayarlayamadığım için gidemeyeceğimi bildirdim.

Fakat, sevgili arkadaşlarım Hersheyler ve Karamel olan biteni incelemek için oradaydı ve sizler için çok güzel yazılar hazırladılar. Okumak için tık ve tık. Hersheyler önümüzdeki günlerde bazı detayları daha yazmaya devam edecek, takip edin derim.

Açıkçası benim için bu olay bir kilometre taşı daha oldu. Bobbi Brown'a makyaj bloglarını düşünüp, ilgilendikleri ve bu nazik davetleri için çok teşekkür ediyorum ve bir an evvel benzer etkinlikleri İzmir'de yapmaları için dört gözle beklediğimi bildiriyorum :)


* Resimler temsilidir.

4 yorum:

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

izmirde bobbi brown nerde satılıyor ben görmedim hiçbiryerde ama.ilknur

hersheyler dedi ki...

canım keşke gelebilseydin sende ne güzel ürünler denedik artık sonraki workshopta beraber oluruz h.sonuna denk getirip

admin dedi ki...

İknurcum Boynerde olabilir diye tahmin ediyorum veya YKM de ama emin değilim.

İncicim artık bir sonrakine mucuks

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.