8.10.2010

Clinique Instant Lift for Brows

Size bir ayı aşkın süredir Makyaj Çantam’da yer alan Clinique Instant Lift for Brows isimli Clinique ürünüyle tanıştırmak istiyorum.

 Clinique Instant Lift for Brows

Clinique’in bu yeni ürününe sadece bir kaş kalemi demek maalesef yeterli değil, bu sebeple ona bir isim bulamadım. İki uçlu bu ürünün bir tarafı kaş renklendirici, ancak kalem gibi değil, yabancıların “crayon” olarak tarif ettiği yapıda, nasıl diyeyim, çocukluğumuzdaki “mum boya”lar gibi : ) kalınca bir ucu var.

 Clinique Instant Lift for Brows

Kalemin diğer ucu aydınlatıcı içeriyor, bu ucu da aynen kalın yapıda. Aydınlatıcı tarafını, kaşlarımın altını aydınlatmak, göz pınarını aydınlatmak gibi amaçlarla çok pratik olarak kullanabiliyorum. Tipik, pembe şampanya renginde bir kaş kemiği aydınlatıcı diyebiliriz. Ama yapısı yumuşak olduğundan dediğim gibi ben gözün başka bölgelerini aydınlatmak için de kullanabiliyorum.

 Clinique Instant Lift for Brows

Özellikle benim gibi seyrek kaşlıysanız kaş aralarını mutlaka bir ürünle doldurma ihtiyacı hissediyorsunuz. Çoğu insan kaş boyamak için far kullanıyor, ben de zaman zaman bu yöntemi tercih ederim ancak bazen acelem olduğunda fara üşeniyorum çünkü çok dikkatli olmak gerekiyor ve o dikkati ayıracak zamanım olmayabiliyor. {Bakınız son günlerde hiç göz makyajı fotoğrafı koymuyor olmamın sebebi bu, çünkü göz makyajı yapamıyorum zamansızlıktan!}

İşte bu kalem tam da acelem olan günlerde, veya ofiste yapmak zorunda kaldığım hızlı makyajlarda tam bir kurtarıcı. Kaşı renklendiren kısmı yumuşak ve kalın bir yapıda olduğundan, yumuşak hareketlerle kaşı belli belirsiz/hatasız ve doğal olarak renklendirmek mümkün. Bazen göz makyajı yapmaya üşendiğimde aydınlatıcı tarafıyla da gözlerimi hafifçe aydınlatıp geçiyorum.

Tipik bir kalem değil, öyle kalemtraşla filan açmak gerekmiyor.

 Clinique Instant Lift for Brows swatch renkleri

Resimde göreceğiniz, bendeki rengi 03 – Deep Brown ve bana cuk oturdu. Bu renk haricinde Soft Blonde ve Soft Brown renkleri de şüphesiz ki siz açık renk kaşlılar için düşünülmüş.

İşte tedaviden önce/tedaviden sonra : ) karşılaştırması. Lütfen belermiş gözlerimden korkmayınız. Saat sabahın 06:10’u, gözleri pörtlemiş, uykusu yarıda kesilmiş MC insan içine çıkmak için toparlanıyor! Ilk resimde gözümde hiçbir şey yok. İkinci resim, yüz soğuk su ile yıkanmış, uyku şişleri biraz daha inmiş. Göz altlarına hafif bir concealer, göz kapağına ten renginde bir krem far sürülmüş, üzerinden sarı, renk düzeltici pudra geçilmiş. Kaşlar Clinique Instant Lift for Brows ile renklendirilmiş, göz pınarı ve göz altları da aydınlatıcı kısmı ile vurgulanmış.

 Clinique Instant Lift for Brows

Not: Kaş kalemlerinde elinizi yumuşak tutmaya alışık değilseniz, birden sert boyuyor ve doğal olmayan görüntüden rahatsız oluyorsanız, kaşlarınızı renklendirdikten sonra bir kaş fırçası yardımıyla tarayın! Bu yöntemle boya iyice dağılacak ve daha doğal duracaktır.

Bir de fotoğrafları flaşla çektiğim için kaş boyasının nerede olduğu belli oluyor. Gün ışığında bu tarz bir farklılık olmuyor.


(*) Bu ürün Clinique Türkiye tarafından hediye olarak gönderilmiştir, yazıda anlattıklarım ürünle ilgili yaşadığım kendi deneyimlerimdir. İletişim için info @ makyajcantam.org

14 yorum:

Dee Makeup dedi ki...

harika görünüyor MC! özellikle aydınlatıcı kısmına bayıldım. alırım ki ben bunu :)

Laçin Tenel dedi ki...

Kaş ürünlerinin hepsine karşı ilgim var :) Belirgin kaşlar yüze çok daha güzel bir ifade veriyor bence.
Kullanımı çok pratik görünüyor, ben de bakayım buna

admin dedi ki...

Dee Makeup, gerçekten çok başarılı, ben bu tarz ürünleri kolay kolay beğenmem, genelde yapıları sert gelir, ama bunu çok sevdim, yumuşacık :)

kara kitap dedi ki...

çok güzelmiş tam benlik tembel işi.kaç para ki acaba?

Adsız dedi ki...

Kaşların hiç seyrek değil bence. Çok da düzgün.

admin dedi ki...

Laçin, kesinlikle haklısın. Benim şimdiye kadar kaş boyamada iki favorim oldu. Ilki MAC Brow Set - Beguile rengi idi. Ikincisi de bu oldu. Sen sanırım ELF de kullanmıştın.

Adsız dedi ki...

cnm renk düzeltici dediğin pudra Revlon Corrective Powder - Even Out mu acba?

Judy Abbott dedi ki...

aydınlatıcısına bayıldım.
kaş konusunda ise kara kaşlı hatçe olduğumdan gerek yok diye düşünüyorum. :)

admin dedi ki...

kara kitap'cığım, tam emin olmamakla beraber türkiye fiyatı 40 civarıdır diye düşünüyorum.

Adsız, teşekkür ederim, seyrek derken böyle tel tel ya. Mesela bir teli yanlışlıkla alırsam ortası boş kalıyor :)))

Diğer adsız:) Kızlar isim yazın yahu:) Evet canım Revlon'un o pudrası.

Judy, öyleyse elbette gerek yok :)

multifidus dedi ki...

ben de bu ürünü merak ediyordum, yorum için teşekkürler

Adsız dedi ki...

selam sürünce yağlı yağlı olmuyordur umarım bende o izlenimi uyandırdı nedense:)

mrvdnmz dedi ki...

merhaba :)böyle blogları ilk jm'nin sitesinden öğrendim ve onun yorumlarınada bayılıyorum sizide onun sayesinde öğrendim ve çok memnun kaldım bu blogdan..konuyla pek alakalı olmuycak sanırım ama şimdiden pardon.. ben makyaj fırçası konusunda çok kararsızım elf fırçalarını kullanmak istiyorum fakat internet sitesinden alışveriş yapmak zorunda olduğum için ailem(yani abim (: ) bu konuda biraz çekingen. bi zararı yada bize kötü dünüşümü olurmu? çok uzattım sanırım cevabın için şimdiden çok teşekkürler :))

Adsız dedi ki...

Çok pratik bir şeye benziyor. Aydınlatıcının rengi çok hoş ama bence kahve kısmın rengi açık, ille de siyah olsun, en fazla fümeye kadar düşerim :)

admin dedi ki...

a.j, rica ederim.

adsız, yok öyle olmuyor, ben fotoları flaşlı çektiğim için öyle gözükmüştür :)

mervecim, internet alışverişlerinde aldığın ürünleri takipli posta ile al böylece kaybolmasının önüne geçersin. bir de kredi kartının hareketlerini hep takip et, bir anormallik durumunda bankanı ara. Bunun dışında bir sorun ile karşılaşmadım ben.

Kozmocum sen siyah kaşlıydın ama değil mi? Benim kahve olunca tam geldi.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.