28.10.2010

Taze Bittiler .. #10

Taze bittiler yazılarımı sevenler buraya gelsin : ) Bu ay bunları bitirebildim, pek makyaj malzemesi falan bitmedi, malum yağmur çamur fazla detaylı makyaj yapmıyorum pek.

tazebittiler

1. John Frieda Brilliant Brunette Şampuan: Klasik şampuanımdan bir tane daha bitirdim. Hâlâ çok memnunum ve hâlâ aynısından tekrar almayı düşünüyorum.

2. Body Shop Seaweed Deep Cleansing Facial Wash: Body Shop Seaweed serisinin jel yüz temizleyicisinden bir tane daha bitirdim. 2 al 1 öde’ye girse de tekrar alsam pek şukela olacak. Hâlâ çok memnunum, tekrar alacağım.

3. Oriflame Moon EDT Parfüm: Bu parfümü günlük sıkmak için kullanıyordum. Çok güzel kokuyor ancak çabuk bitiyor. Fiyatı uygun olursa tekrar alabilirim ama çok emin değilim, bakalım.

4. Parmex Aseton Menekşe: Bana kokusu en az dokunan aseton bu. Bir tane daha bitti, tekrar aynısından aldım bile.

5. Body Shop Aqua Lily EDT Parfüm: Bunu %50 indirimde olduğu için deneme amaçlı almıştım. Kokusu çok güzel ancak gerçekten hiç kalıcı değil. Beni bilirsiniz Body Shop ürünleri severim ama bu gerçekten tam bir FAIL. EDT değil kolonya filan yazsalarmış üstüne yani ancak bir kolonya kadar kalıcı.


Herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarım.

12 yorum:

casey23 dedi ki...

Ben de aqua lily'yi aynen kokusuna kanıp hem de tahminen seninle aynı zamanlarda %50 indirimde diye aldım.. .küçüktür, çantada taşınır, yenileme amaçlı kullanılır dedim ama sıktıktan bir dakika sonra bile nerdeyse kokusunu alamıyorum :S ben de bittikten sonra kolay kolay geri dönmem buna!

Bana Sıkça Yaz dedi ki...

Çantacım,

Ben de eskiden hep parmex kullanıyordum. Sonra bir kere flormarın yeni çıkan serisini denedim. Hastası oldum. Kokuları çok yoğun değil ve cidden çok güzel temizliyor ojeyi tırnaktan.

Haberin olsun dedim :)

STİL SAHİBİ BAYANLAR dedi ki...

parmexi ben de kullanıyorum çok memnunum,body shop yüz temizleme jelini deneyebilirim,öneriler için teşekkürler

Adsız dedi ki...

canım taze bittiler yazılarına bayılıyorum :) karşılaştırma yazılarını aylık favorilerini,ruj oje resimli yazılarını çok severek okuyorum aslında hepsini çok güzel faydalı buluyorum benim bir yazı isteğim var senden pembe tonlarında bir göz makyajı yapıp yayınlarmısın ?

Unknown dedi ki...

işte en sevdiğim bölüm taze bittiler. En çok sevdiğim şey kozmetikleri bitirmek. body shopun hiçbir parfümü kalıcı değil nedense ben birçoğunu denedim fiyatına göre performans 0.parmex aseton da olmazsa olmazlardan

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

ben ben ben, geldim hemen favori konum benim bu :D parmex'in en iyisi bu bence de. kalıcı parfümler pahalı oluyor, ben bunu öğrendim şu yaşımda :P

rosein dedi ki...

ödüllendirildinn =)
http://paylasilasihersey.blogspot.com/2010/10/yasasinn-odullendim-lovely-blog-award.html

caramel macchiato dedi ki...

bu sampuandan bana da aldirdin ama henuz deneyemedim :) ayricaaa seaweed serisi indirime girsin, sirf sen bu kadar oneriyorsun diye alip deneyecegim heyecanla 2 al 1 odeyi bekliyorum hehehe

cici dedi ki...

makyaj çantam, acaba şampuanın fiyatını biliyo musun ?

makyajblogum dedi ki...

John Frieda nın bende koyu sarı saç için olan ürünlerini kullanıyorum. Bende memnun kaldım, çok başarılı
sevgiler..

ayla dedi ki...

vichy ürünleri hakkında bilgilendirir misin acaba :)

admin dedi ki...

casey23, aqualily gerçekten berbat bir daha hayatta almam yani!

kahvegibi, aa çok teşekkür ederim öneri için, flormar kiosku görünce hemen alacağım.

stil sahibi, rica ederim canım işine yaramasına sevindim.

ruhan'cım çok teşekkür ederim canım. elbette yaparım ama ne zaman allahbilir :) ben genelde pembe farı kemik ve siyah tonlarıyla kullanıyorum. göz pınarına sedefli kemik far, göz yuvarlağına pembe, gölge kısmına da koyu gri veya siyah, göz içlerine ve üstüne de siyah kalem çok güzel oluyor.

ilknurcum, ürünler bittikçe taze bittiler yazıları da gelecek. parmex süper valla.

marjo'cum, evet valla ya haklısın. benim de şu an parfümlerim bitti oriflame'in yeni çıkan yeşil parfümü edp son katalogda 39a düşmüş alsam mı diye düşünüyorum!

rosein çok teşekkür ederim canım ancak görüyorum valla.

karamelim şampuanı kesin kullan memnun kalırsın çok güzel.

cici, ben markafoni kampanyasından 14e almıştım. piyasa fiyatı 24 civarı.

makeupwithsyle, JF şampuanlarına bayılıyorum!

ayla, kullandıkça bilgilendiririm elbette. sağ taraftaki MARKA SEÇ kısmından da denediğim vichy ürünlerini görüntüleyebilirsin.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.