1.10.2010

AVON - Green with Envy

AVON Green with Envy’ı Peppermint Leaf ile beraber Marjo’nun şu yazısında görmüş ve alınacaklar listeme eklemiştim. Geçenlerde ofiste Avon kataloğu görünce atladım ve aldım. Green with Envy’ı çok çoook beğendim, Marjo’ya paylaştığı için çok teşekkür ediyorum tekrar.

 AVON Green with Envy

Yapısı çok güzel, dertsiz sürülüyor. Kalıcılığından da memnun kaldım, öyle tırnaktan 1 günde çıkacak bir oje değil. Zira sürdükten bir gün sonra üzerine süsler filan yapıştırdım, 2 gün de öyle kullandım. Toplamda üç gün tırnağımda kaldılar, soyulmamışlardı, kendim başka oje süreceğim için sildim.

Fotoğrafta bakınca hatalarımı fark ettim, güzel sürememişim. Ama size oje sürdüğüm zamanları anlatsam hayatta inanmazsınız. Misal bu oje sabah 6:50’de servis beklerken durakta sürüldü!!! Maalesef vakit ayıramıyorum bu işe, hep hızlı hızlı iki arada bir derede yaptığımdan hatalar oluyor, affola.

Çok sorulan bir soru var, “neden tırnak etlerine ve yanlarına oje sürmüyorsun?”

Bunun benim için iki cevabı var.

1- Etlere oje değdirdiğim zaman çıkarması çok zor oluyor, asetonu değdirdikçe etlerim manikürlü ise yanıyor, hoşlanmıyorum bu süreçten o yüzden etlerime oje değdirmemeye uğraşıyorum.

2. Kenarlarına girmemem de aynı sebepten, kolay çıkarmak için. Bir de bu şekilde sürünce karşıdan bakıldığında düzgün dikdörtgen gözüküyor tırnaklar, böyle hoşuma gidiyor, alışmışım yani yapacak bir şey yok. Hem tırnaklarıma sizden başka kimse yakından bakmıyor, herkes uzaktan görüyor ki : )

3 yorum:

CrescentQueen dedi ki...

Bende ojeyi tırnağın etle buluştuğu yere kadar sürmem, kenarlardan belli belirsiz boşluk bırakırım, tırnaklar daha zarif görünür :)

admin dedi ki...

Alışkanlık oldu bende de, artık hiç giremiyorum tırnak diplerine.

Abuk Kraker dedi ki...

renge bayıldım.alacağım en kısa zamanda.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.