25.10.2010

Alessandro Turqoise Ocean + Nail Art

Bu mavi ojeyi daha önce size göstermiştim aslında. Kendisi Alessandro Turqoise Ocean. Bu haftasonuna doğru keyfim hiç yoktu, hastalık falan filan derken sıkıcı ve yoğun bir süreç oldu, ben de stresimi bu tırnaklarla atmaya çalıştım. Gün içinde sıkıldıkça tırnaklarıma baktım : )

 Alessandro Turqoise Ocean Nail Art
Flaşlı görüntü.

Alessandro Turqoise Ocean ojeyi 2 kat sürdüm, üzerine Viva La Nails Water Decals kelebeklerden koydum. 1 kat da Seche Vite Son Kat Oje sürdüm. Tırnaklarımın uçları ancak dün biraz bozuldu, gece çıkarttım, dayanıklı bir manikür oldu. Ojelerimi çıkartırken aseton kokusu bana dokunduğundan, bazen eşimden rica ediyorum siler misin diye, o da sağolsun yardımcı oluyor, dün akşam pamuğu eline aldı, durdu, "çok sevimliymiş bunlar kıyamadım silmeye" dedi gülümsedim, ancak sileceği zaman farketmiş hehe!

 Alessandro Turqoise Ocean Nail Art
Flaşsız görüntü.

Siz de değişik ojeler / tırnak desenleri sürdüğünüzde gün içinde durup durup mutlu olarak tırnaklarınıza bakıyor musunuz yoksa acaiplik bende mi?

16 yorum:

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Çok güzel olmuş bu manikür! Ferah ferah, okyanustan çok sanki gökyüzü gibi :) Ben de aseton kokusundan irrite olduğum için sephoranın asetonsuz oje çıkarıcısını aldım. O da kimyasal kokuyor sonuçta ama istersen bir dene :) Bir de sırf parmağı içine soktuğun sünger temizleyiciler var, golden rose ve sephora'da gördüm, onlar da bir seçenek olabilir acil durumlarda :)

nilmarin dedi ki...

sabah magduru olarak varya içim acıldı sabah sabah birde kelebeklerin noktalı yerlerine minik taşlardan koysan süper olur :) sanırım abarttım süslü olmayıda :D ama ben seviyorum ya ba-yıl-dım

admin dedi ki...

Marjocum beğenmene sevindim canım! Ya ben de aldım o asetonsuz şeylerden ama onların kokusu daha fena yaptı beni ya, off ne yapsak bilmiyorum doğru o süngerlerden mi alsak ne :)

Adsız dedi ki...

maviii çokk sırıtıo sankii.yani gerçekten bölle mavi oje sürüp çıkıomusunuz dışarı..çocuk ojesi gibi :(

Jade-MakeUp dedi ki...

Harika olmuş cnm tırnakların kelebekleri çok seviyorum görünce içim açıldı =) ayrıca bende tırnaklarımı bu şekilde süslediğim zaman durup durup bakarım hatta etrafımdakileride bayıltırım ayy ne şeker oldu dimiiiiiii?? diyerek =) bu arada adsızada bir lafım olucak evet canım biz o tırnaklarla dışarıyada çıkıyoruz işede gidiyoruz ;) gayette şık oluyor...

abellsel dedi ki...

Aseton problemi bendede var. Piyasadaki tüm asetonları denedim sanırım :( Kendime şöle bir yöntem buldum . Balkona çıkıp ,ojelerimi siliyorum . Acık havada biraz da olsa koku dağılıyor. Tırnakların cok hoş gözüküyor. Eskiden bende önyargıyla yaklaşırdım renkli ojelere , şimdi sende görüp koşuyorum kozmetikciye hatta şuan tırnaklarımda sevilla 144 var.Eşimde bayıldı :)))Biraz da değişiklik olsun .

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

hehehe evet keşke aseton olsaymış diyorum o temizleyicilerde, çok beter kokuyor :P ben de bakarım tırnaklarıma, herkese de gösteririm. otobüste tanımadğım kişilere bile gösterip güzel di mi dediğim oldu :D hehehe mavi oje favorim, çok güzel duruyor, tatile gelirken yanıma 2 renk mavi oje aldım ben de :D

Adsız dedi ki...

tırnak süslerinden hiç denemedim çok tatlı duruyor bende denemeliyim heveslendirdin iyice beni :) ojede renk sınırım yok ne hoşuma gitse sürerim bende zevk işi bu mavide olur yeşilde bu aralar mor ve sarıya taktım kafayı mesela :)

#longing# dedi ki...

çok güzel olmuş:) çok begendim bnde ojemi begendiğim günlerde yada farklı bişi yaptıgımda sürekli bakıorum :D mavinin en az 3-4 çeşit tonu var bndede şu sıralar maviyim hep =)

Oje Delisi (: dedi ki...

Uyum harika olmuş. Gerçekten çok güzel :)

Evet, Bende bakıyorum bazen tırnaklarıma sürekli, yüzümde farklı bir tebessüm oluyor. Başkaları anlamıyor ama olsun :)

rosein dedi ki...

çok güzel olmuşlar cnm=) turkuaz ve tonlarına bayılıyorum ben. ayrıca sevdiğim bir oje sürdüysem gün içinde birileri benle konuşurken bile tırnaklarıma daldığım oluyor. ikide bir bakarım. simliyse parlasın diye sağa sola çeviririm falan hatta =:D

xo dedi ki...

heheh kesinlikle gariplik sende değil. tırnaklarıma, ojelerime, cici mac'lerime bakıp bakıp mutlu olan ben ve benim gibi başka insanlar tanıyorum :)))

Judy Abbott dedi ki...

çok güzel olmuş. özellikle bu gri havalarda bildiğin kırmızı oje bile beni mutlu ediyor, ben de dönüp dönüp tırnaklarıma bakıyorum:)

gul dedi ki...

nail art değilde konad almak istiyorum o zaman yapabilirsem sürüp sürüp bakarım. bide ojeden ziyade makyajımı azıcık beceripte güzel yapabilmişsem sürekli çekmeceden aynayı çıkarıp kendime bakarım. narsist miyim neyim :P

Leah dedi ki...

Çok romantik ama yahu :')

admin dedi ki...

adsız, ben seviyorum mavi ojeleri, mutluluk veriyor.

nilmarin, iyi fikir valla çok teşekkür ederim önerin için :)

Jade çok teşekkür ederim ben de bayılıyorum valla.

abellsell, teşekkürler valla aseton konusunda haklısın ne denesem koku bayıyor dediğin gibi sen de güle güle sür.

Ruhancım bu çıkartmalardan dene mutlaka çok şirin duruyorlar.

longing, evet ya ben de hep öyle bakıyorum. mavinin her tonu güzel :)

Oje delisi, bizi biz anlıyoruz :)

rosein, kesin canım hologramlıları çeviriyoruz :)

güzellik olsun, acaiplik hepimizde desene :))))

Judy, hele hele parlak kırmızılar di mi insanın baktıkça bakası geliyor :)

gül, ben de makyaja bakarım hep :DD

leah, sağol canım ^_^

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.