27.10.2010

Ruhan'in Cilt Bakim Urunleri - 3

Yves Rocher Hydra Specific Nemlendirici Tonik

Yves Rocher Hydra Specific Nemlendirici Tonik
Cildim ultra kuru olduğu için nemlendirici adına ne duysam kullanır oldum, yeterli gelen ürünler de var ama ben yeterlilik konusun da biraz arsızım açıkçası. Şimdi bu tonik gerçekten nemlendiriyor mu hayır aksine bence yağlı ciltler için ideal bir ürün. Ben yanılıyorumdur diye ısrarla kullandım ama nafile, benim cildim zaten kuru ve gergin ama bu tonik iyice kuruttu, gerginleştirdi ve matlaştırdı yüzümü ben sevmedim. Tek artısı sprey şeklinde olması kullanımı kolay ve hijyenik oluyor. Tonikten nemlendirmesini çok beklemem ama bu kadar kuru bir cildi rahatlatması gerekirken daha da kurutmamalı en azından. Fiyatı 23,80 TL. Benden kocaman bir sıfır aldı.

Yves Rocher Masque Aqua Canlandırıcı Nem Maskesi (Saf Üzüm Suyu)

Yves Rocher Masque Aqua Canlandırıcı Nem Maskesi (Saf Üzüm Suyu)
Canladırıyor nemlendiriyor dediğini yapıyor, seviyorum bunu hakkını fazlasıyla veriyor. Hafta da 2 kez kullanın diyor ama bana yeter mi yetmez. Ben ihtiyaca göre kullanıyorum hafta da 4 hatta 5 kez bile olabiliyor bu. Bitmişti yenisini aldım gece yatmadan önce temizlenmiş cildime göz çevresi hariç sürüp 3 dakika bekledikten sonra duruluyorum. Fiyatı 17,50 TL. Tavsiye ederim, kışın gerçekten kullanılması gereken bir ürün zira soğuklar kuruttukça kurutuyor cildimizi.

Yves Rovher Gentes Arındırıcı Peeling


Hafta da bir kullanıyorum nemlendiricilerin etkisini artırdığına inanıyorum. Ölü deriden arındırılmış bir cilt bakımı daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Yanılıyorsam düzeltin lütfen. Ben bunu kullanırken annem gördüğün de “yine zımpara yapıyor suratına” diye dalga geçer aklıma geldi yazayım dedim bunu da. J Fiyatı 34,80 TL. Görevini yerine getiren bir eleman bence, tavsiye ederim.

L’oreal Hydrafresh Yüz Temizleme Jeli

 L’oreal Hydrafresh Yüz Temizleme Jeli
Sabun içermeyen bir jel temizleme köpürme mükemmel diyebilirim. Tesadüfen almıştım bu kadar severek kullanacağımı düşünmemiştim ama çok çok memnun kaldım. Genellikle yüzümü yıkadıktan sonra gerilme hissi oluşur ama bununla yıkayınca olmuyor o his. Sevdim fiyat olarak uygun 14,00 TL almıştım.

Nivea Yumuşatıcı Tonik

Nivea Yumuşatıcı Tonik
İş yerimde bulundurduğum bir eleman bu da. Klimali bir ofiste çalışıyorsanız mutlaka çekmeceniz de bir şeyler bulunuyordur. Bu da benim bulundurduklarımdan biri ferahlamak istediğim de kullanıyorum. Markette görüp almıştım iş görüyor bulunsun diyenler için ideal bence. Fiyatı net aklım da değil ama 10,00 TL gibi bir rakamdır sanırım.

Bagno Di Roma Honey Sabun

Bagno Di Roma Honey Sabun
Aktardan bitki çayı alırken gözüme takılmıştı yine iş yerinde kullanırım diye almıştım. % 100 doğal keçi sütlü bal ve balmumu sabunu yazıyor üzerinde, deneyeyim diye evde açtım ellerimi yıkadım baktım yumuşacık yapıyor hemen yüzümü de yıkadım. Sonuç süper benim cildim nasıl yıkanınca bu kadar yumuşacık olur diye düşündüm. Bittikçe alırım hatta yedeklerim dedim, yedekledim pakette 2 tane var biri iş yerimde biri evde. Fiyatı çok çok uygun 4,50 TL. Çok fazla çeşitleri var onlardan da almayı düşünüyorum.

Benim kişisel düşüncelerim bunlar, paylaşmak istedim. Sabredip okuyanlara teşekkürü bir borç bilirim. :)

7 yorum:

luna dedi ki...

Canım şu bahsettiğin sabunu nereden aldın, ben de denemek istiyorum. Özellikle sıvı ve normal sabunlar ellerimi çok kurutuyor..

Oya Yoga dedi ki...

Merhaba,

Yves Rocher Masque Aqua Canlandırıcı Nem Maskesi nasıl bir ürün? Gece cildimi temizledikten sonra gece kremimi sürüp cildimi nemlendiriyorum, yüzüm aşırı kurudur, bu ürüne ihtiyaç var mı sizce? Kuruluk başa bela.

Adsız dedi ki...

Aytül;sabunu aktardan almıştım ama A101 diye marketler var tesadüfen orada da görmüştüm geçenlerde bir bak istersen bulamazsan temin ederim istersen sana.

Beatlefan;ben akşamları yüzümü yıkadıktan sonra krem gibi göz çevrem hariç tüm yüzüme sürüyorum,3-4 dakika sonra duruluyorum,çok kuru ciltler için ideal bence denemelisin.

Nasilgiysem dedi ki...

oh oh o tonikten yıllar önce ben de almıştım, 4te 1ini bile kullanamadım. innnanılmaz parfümlü, innnnanılmaz alkollü bir ürün. yves rocher ürünlerinden nefret etmek için güzel bir sebep daha :)

Your style is your signature dedi ki...

benim gibi bir sabun hastası için yeni bir sabun görmek çok güzel :) hemen araştırıp başka hangi çeşitleri varmış bakıcam :)

teşekkürler!!

admin dedi ki...

Ruhancım çok teşekkürler paylaştığın için, yoğunluktan yazamadım.

Adsız dedi ki...

Lydia;ben Yves Rocher'in bir çok ürününü severek kullanıyorum ama bu tonik berbat bu konuda sana katılıyorum.

Your style;rica ederim.Bence de denemelisin bu sabunların çok çeşitleri var narlı,defneli vs. fiyatları da çok çok uygun.

Makyaj Çantam;canım bizlere okuyucu olarak ne kadar değer verdiğini biliyorum bize sadece blogunu okumayı değil kendi ürünlerimizi anlatmak için de fırsat veriyorsun. Yazılarımı yayınladığın için asıl ben sana çok çok çok TEŞEKKÜR ediyorum. Yarın bankalar öğlene kadar açık bugün bizde de yoğunluk hakim ben sana teşekkür etmek için geç kaldım asıl. :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.