1.10.2010

VivaLaNails + Water Decals

Bu ojeci kızlar sonunda beni de yoldan çıkardı. {Onlar kendilerini biliyor hehe}. Bir VivaLaNails’dir gidiyordu, sonunda ben de dayanamadım kervana katıldım.

Şimdi bende şöyle bir durum var, kızlar, ben dünyanın en sabırsız insanlarından biriyim. Yani bu yüzden takı yapmak, puzzle birleştirmek, örgü örmek, düğüm çözmek ve tırnak süslemek!!! bana göre işler değil pek. Nasıl anlatayım misal elimde düğümlenmiş bir ekmek torbası var, o düğümü açmaya çalışırken ruhumu teslim eder, yırtarım ben. Haliyle ben kiiiim, o konad’lar kim!

VivaLaNails’de yer alan ürünlerden ilk başka bu yüzden biraz ürktüm, sabırsız olduğumdan beceremezsem diye. Ama sonra şu “water decals” denilen nane kolay geldi bana. Bu küçük yaratıklar çıkartma gibi duruyor, tırnağınıza yapacağınız kısmı kesip, suya atıyorsunuz, sonra suyun içinde desen kartonundan ayrılıyor, alıp tırnağınıza koyuyorsunuz. Suyun fazlasını bir peçeteyle alıp, son kat bir oje veya şeffaf cila geçiyorsunuz, böyle basit bir yolla süslü tırnaklarınız oluyor.

vivalanails

Twitter’da kızlara çok dert yandım, “çıkar mı bunlar ya?” diye ama asetonla çok kolay çıkıyor, onu da anlamış oldum.

greenwithenvy

Acemiliğimden fazla detaylı birşeyler yapmadım, 3 tanecik water decal koyup, Caramela Sepeti’nden aldığım Seche Vite Top Coat sürdüm. Ortaya çıkan görüntü beni mutlu etmeye yetti.

7 yorum:

Tirnaklar Fora dedi ki...

begendim ben cok guzel:D

yıldız dedi ki...

ırazım bende yazacaktım vivanails dur yazem
benim kullandığım çıkartma gibi alıp yapıştırdım
ama benimki kabartmalı gibiydi üstüne parlatıcı sürmeyince çıkıyodu ertesi günde parlatıcı sürmüştüm.

dur eniyisi yazayım:)

gul dedi ki...

Ben ne zamandır siteye bir girip bir çıkıyorum alıyım almıyım karmaşasındayım ama ben konad istiyorum beceremem diye vazgeçiyorum kesin karar veremedim ama galiba alıcam. çok güzel gözüküyolar çünkü...

kibele dedi ki...

bu papatyalar pek tatlılarmış yaaa :)

Adsız dedi ki...

çok hoş bu water decalslar. oldukça da pratik. seninkilerde çok güzel olmuş :D

hersheyler dedi ki...

@MC güle güle kullan canım water decal benim favorim:) ama ben su ile çıkarmıyorum oje biraz kurudukdan sonra kağıdı ojenin üstüne bastırıyorum ve yapışıyor ojeye katlanma ya da açılma derdi olmuyor öylece
@yıldız her ne tırnaksüslemesi yaparsan yap üzerine son kat bir ürün kullanınca ömrü uzuyor waterdecallarda ya da taşlarda da sökülme problemi oluyor aksi halde
@gül konad zorlayan birşey değil ancak yine de endişen varsa water decallar dövme gibi duruyor ben tavsiye ederim :)

admin dedi ki...

Beğenmenize sevindim kızlar bugün tekrar yaptım daha güzel oldu.

@hersheyler aa öyle de oluyor mu onu de deneyeyim :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.