6.05.2010

Sephora Colorful 9 Forest Fantaisy Far Paleti

Ceren daha önce bize L'Oreal far yazısını göndermişti, bu kez de Sephora'dan aldığı far paletini değerlendirdi bizler için. Ceren'cim ilgine çok teşekkür ederim canım, yine bekleriz aramıza.

--

Bu yazımda Sephora Colorful 9 Forest Fantaisy 01 paletinden bahsedeceğim.

Sephora Colorful 9 Forest Fantaisy Far Paleti

Sephora’ya girmiş seyahat ederken yanımda kolayca taşıyabileceğim içinde istediğim renkler olan bir palet ararken bunu buldum. Farların her biri 0.1 gram yani oldukça az ama “neyse, dedim, nasılsa seyahat için kullanacağım” ve aldım. 39-40 TL gibi bir fiyatı vardı. Renkler iyi hoş çok da güzel görünüyor, mağazada da hızla denediğimde iyi gibi gelmişti ama açıkça söylemeliyim: uygulaması çok çok zor çünkü farlar gerçekten çok küçük. Yani en küçük fırçanızla bile göz kapağınıza sürmek için çok çaba sarfetmeniz gerekiyor ki seyahat için aldığımı düşünürsek zaten seyahatte makyajıma saatler harcamak istemiyorum.

Sephora Colorful 9 Forest Fantaisy Far Paleti

Makyaj Çantam yazarlarından Polsera bu kaygısını şurada belirtmiş ve ben gözden kaçırmışım ne yazık ki almış bulundum.

Sephora Colorful 9 Forest Fantaisy Far Paleti

Her şey bir yana çok da pigmentli sayılmazlar. En pigmentlileri mavi, haki yeşili ve koyu kahve olanlar. Kolumda swatch’ladım far bazı olmadan, far bazıyla biraz daha iyi duruyorlar tabi ama yine de tavsiye ediyorum diyemem. Swatch’lar en üstteki fardan başlayıp saat yönünde gidiyor en sonda da ortadaki var. Sonuç olarak hafif renk istiyorsanız ve biraz uğraşmak sizin için sorun değilse 9 tane farı bir arada topladığı için bu ürün size uyabilir ama yine de biraz daha para biriktirip başka bir palete ya da markaya yönelin derim ben.

Sephora Colorful 9 Forest Fantaisy Far Paleti

Görüşmek üzere,
Ceren

3 yorum:

nily21 dedi ki...

teşekkürler Ceren, Sephora'ya her gidişimde bir bakıyorum bu paletlere, başka birşey bulup vazgeçiyorum..iyi ki almamışım :))

defev dedi ki...

güle güle kullan. ama 40 TL. çok bence. NYX te aynı işi görür (8$+shipping). yeterince renk de veriyor, küçük, çantaya atmalık, aynalı, daha ne olsun:-) keşke internet üzerinden alışveriş yapmaya imkanı olmayanların bu ürünleri TR'de bulma şansı olsa:-(

admin dedi ki...

sephora marka farlar bence de başarısız, zamanında almıştım ben de, beğenmeyince dağıttım arkadaşlara:)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.