20.05.2010

Urban Decay Preen Shadow Box

Makyaj Çantam'ın sadık okur/yazarlarından Defev'cim, Urban Decay Preen Shadow Box yorumlarını ve fotoğraflarını bizle paylaştı, çok keyifli bir yazı Defev'cim her zamanki gibi, teşekkür ediyorum çok, yine bekleriz.

Urban Decay Preen Shadow Box

Urban Decay Preen Shadow Box: Snatch (glitter bombası şeftali-pempeymiş), Painkiller (turkuaz), Mildew (koyu yeşil), Flash (mor), Smog (bronz) ve Toasted (bakır) farlarından, 24/7 Eye Pencil: Zero (siyah göz kalemi), Eyeshadow Primer Potion (ünlü UDPP far bazı) ürünlerinden oluşmakta.

Urban Decay Preen Shadow Box

Resimlerde herhangi bir baz kullanmadım, yani benim esmer tenimde, bazsız renkler bile bu kadar parlak. Özetle UD farlar kutuda neyse gözünüzde de o. Hayal kırıklığı yaşamazsınız. Renkler parlak ve ışıltılı, hele bazla ben burdayım diye bağırıyor. Bu palette sadece snatchi sevmedim, onun da rengi güzel ama içindeki simler o kadar büyük ki dökülmesi bir yana gözünüze girip acıtması cabası:-(

Urban Decay Preen Shadow Box

UD zero siyah göz kalemi (resimde yok, içine koymayı unutmuşum) güzel bir siyah kalem, dayanıklı, göz üstünde akmıyor, göz içinde de nispeten uzun dayanıyor.

UDPP ise ayrı bir yazı konusu (resimde onu da unutmuşum). Ama şunu söyleyim bence yağlı cilt için en iyi far bazı. Gayet dayanıklı. Bende MAC PP de iyi dayanıyor ama UDPP onu geçiyor dayanıklılıkta.


Item # 91480 Price: $30.00

4 yorum:

layla dedi ki...

urban decay farları çok merak ediyordum ve 2 gün önce bu far paletini love make up dan aldım sabırsızlıkla bekliyorum gelmesini,renkleri çok güzel... bir sonraki hedef UDPP almak çünkü artık farlarım çizgilenmesin istiyorum (inglot ve MAC pp de sonuç aynı)...

defev dedi ki...

benim cildim çok yağlı ve UDPP işe yarıyor gerçekten. sabah 7 de makyaj yapıyorum akşam 6 da siliyorum çalıştığım için. akşam üzeri göz pınarıma doğru bir çizgilenme oluyor ama ben o kadarına razıyom:-)

layla dedi ki...

iyiymiş...demek ki kesin alıyorum UDPP ama nereden...alışveriş yaptığım yabancı sitelerde göremedim...paylaşımın için teşekkürler eline sağlık...

defev dedi ki...

ebay da bulabilirsin UDPP.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.