25.05.2010

INGLOT @ Limango

inglot kozmetik
Limango'da bugün INGLOT ürünleri kampanyada! Ürünler arasında allıklar, rujlar ve takma kirpikler var! Meraklıları kaçırmasın derim. Eğer hala Limango'ya üye değilseniz davetiye için bu yazıya email adresinizi yorum olarak girin, davetiyeniz gönderilecek, email adresiniz yayınlanmayacaktır.

9 yorum:

ben nezihe dedi ki...

büyük bir cesaretle büyük paletten aldım.. heyecanla bekliyorum.. 20 günden anca gelir heralde:) kirpiklerde de aklım kaldı ama hiç kullanmadığım için almadım

admin dedi ki...

nezihe, güle güle kullan umarım memnun kalırsın.

Ben o satıştaki kirpiklerin bazılarından daha önce almıştım, biraz iddialı ama güzeller :P

CrescentQueen dedi ki...

Bende jel şeklinde olan face primer ürününden almak istiyorum sanırım o indirimde değil, geçenlerde mağazada denemiştim, elimin üzerinde 2 dk içinde sürdüğüm yer kadife gibi oldu :) Fiyatıda 35TL'ydi, alacağım sanırım!!

admin dedi ki...

CrescentQueen, Inglot'un primeri bana pek iyi gelmedi, sanırım cildim yağlı olduğu için, bana matlaştırıcı primerler daha bir iyi geliyor.. Ama mesela inglot pudramdan çok memnunum.

CrescentQueen dedi ki...

aaa cnm benimde cildim yağlı.. O zaman banada iyi gelmeyebilir, şimdi o zaman sen bilirsin:) Düğünüm için yüzüme, fondotenin altına kullanacağım primerı kendim seçmek istiyorum, çünkü düğünüm ist. dışında olacak ve ordaki kuaför çalışanlarının primerdan haberleri olmayabilir :) Hatta MAC ürünlermide götüreceğim, makyajım onlarla yapılsın.. Bana yaz sıcağına dayanacak bir primer önerir misin??

mervee dedi ki...

bana da davetiye gönderebilir misiniz ? siteniz takip etmeye devam edeceğim..

admin dedi ki...

CrescentQueen, ben şu an Hard Candy kullanıyorum ve memnunum. Ama daha süper bişi olsun dersen Laura Mercier Oil Free Primer diyeceğim ;) Mutluluklar bu aradaaaaa :)))))

Merve, email adresini yazarsan gönderirim..

Duygu dedi ki...

Merhaba banada davetiye gönderirmisiniz.

CrescentQueen dedi ki...

Laura Mercier'e bakacağım cnm çok teşekkürler :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.