26.05.2010

MAC Flowerplay + MAC Nice Kitty

mac ruj renkleri ve swatchları

Her zamanki pembe LotD fotoğraflarından bir diğeri. Ben pembe ruju seviyorum arkadaş. MAC Flowerplay ruj, şeftaliye dönük değişik bir pembe. Stila Gumdrop'a benzetiyorum. MAC Nice Kitty'i zaten bilmeyen yok, cart pembe bir gloss.

Bugün uçuk mavi bir gömlek giydim, boynumda da lacivert boncuklu şık bir kolye var. Pembeleşmek istedim. Allık olarak da MAC Fafi Hipness sürdüm. Henüz göz makyajım yok, belki öğlen yaparım.

6 yorum:

Lokum Hanim dedi ki...

Ama bayildim ben bu renge =)

admin dedi ki...

Tam baharlik, alalim sana da ;)

pamuk dedi ki...

Şimdi benim dudaklarım böyle güzel olsaydı ne olurdu sanki bende alsaydım sürseydim :(

admin dedi ki...

Pamuk, benim dudaklarım da rujsuz böyle durmuyor gayet sıkıcı ve kötü duruyorlar.. Kendine uygun rujlarda şekil verebilir, eğer dudakların ince gözüküyorsa dudak kalemlerinden yardım alabilirsin. Makyajda çareler tükenmez ;) Sevgiler..

nily21 dedi ki...

Herzamanki gibi çok güzel olmuş..Dün acaip sinir oldum..birkaç gündür işten geç çıkıyorum dün fırsat bulup koştura koştura MAC T.hilmi'ye gittim..Pret a Papier'de Beach'de de birşey kalmamış..3 tane mi getiriyorlar, herkes kapıda mı yatıyor ne zaman geldi ne zaman bitti??

admin dedi ki...

Nilgün, hep önsipariş özel müşteriler vb ayrılıyor zaten de fazla gelmiyor herhalde..

Ben de y.dışından alıyorum o yüzden ://

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.