11.05.2010

Çanta Organizer - Düzenleyici

Canta Organizer Duzenleyici


Kişisel bakım marketler zinciri Gratis, pek çok kadının gündelik sorunlarından biri olan “çantamın dağınıklığına bir çözüm bulamıyorum” sorununu sadece 14.90 TL’den satışa sunduğu pratik iç çantalar ile çözüyor.

Bu tarz çanta organizer'larını yabancı bloglarda pek çok kez görmüştüm, ilk kez TR'de satıldığını duydum. İlgisini çekenler olabilir, şahsen bir Gratis mağazası bulduğumda bundan bir tane edinmeyi düşünüyorum tam bana göre.


Kaynak: Basın Bülteni

5 yorum:

nily21 dedi ki...

çok kullanışlı ve fiyatı da çok uygunmuş...maalesef Ankara'da Gratis yok :(

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Geçenlerde ben de bir blogda görüp beğenmiştim bu düzenleyiciyi. Bir metre kumaş alıp bir sürü diktim :) Hem kendime , hem de arkadaşlarıma hediye ettim...

admin dedi ki...

nilgün, izmirde de yok, istanbula gidince bakıcam, sana da alıyım mı bulursam :)

aysel, eline sağlık insanın elinden gelince ne güzel tabi, ben hayatta beceremem :)

PiNaR dedi ki...

ben de istanbula gidince alıcam bundan kendime bir tane..akşama da blogda yazıcam:)

Oya Yoga dedi ki...

ablama arkadaşına ve kendime aldım. maalesef küçük boyunda(iki boyut halinde bu arada) sadece kahverengisi kalmıştı ama kaptım gene de. çantam düzenli oldu. yeryüzünde en sinir olduğum şey çanta değiştirmek zaten, bu tam bana göre.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.