5.05.2010

Smoky + Natural {iki makyaj}

Ben bugün allık ve ruj dışında makyaj yapmadım. Dün gene -yine- gördüğüm kabustan sonra çok ağladım gece gece, eh bu kadar anneler günü promosyonunun içinde annesini kaybetmiş birinin bugünleri geçirmesi zor, geçirirken de psikoloji darbe alıyor tabii.

Neyse işte, haliyle bugün gözler şiş. Yüzüm gözüm inerse öğleden sonra belki makyaj yapar onu da koyarım, bilemiyorum.



Güzel şeylerden konuşalım.. Onun yerine sizi bu iki güzel makyajla baş başa bırakıyorum. Soldaki nasıl güzel ve sade bir smoky eye ve nude rujdur.. Sağdaki ise ne kadar belli belirsiz güzel bir allık sürmedir. Hastasıyım..

3 yorum:

Kalem-i Fâni dedi ki...

Merhaba,

Seni o kadar iyi anlıyorum ki!Aynı duyguları ben de babalar gününde yaşıyorum. Daha doğrusu her daim yaşıyorum ama öyle insanın gözüne gözüne "babasızlık" sokulmuş gibi oluyor promosyon niyetine ya daha bi fena oluyorum...neyse...dediğin gibi güzel şeylerden konuşmak lazım bu zamanlarda:) soldaki makyaj hakaten çok hoş hatta hemen deneyeyim :)

sevgiler

miray

fruko dedi ki...

Iraz'cığım, çok üzüldüm kuzum. İnsan hiç geçmeyecek mi bu acı diye isyan ediyor bazen, çok çok iyi anlıyorum seni. Ben de haftasonunu kara kara bekliyorum, annemsiz ilk anneler gününde ne bok yiyeceğim ben diye. Bol bol sabır diliyorum, öpüyorum kocaman.

admin dedi ki...

dipnot, fruko, işte yaşamayan anlamıyor maalesef böyle şeyleri.. hoca eşşekten düşmüş de eşşekten düşeni getirin bana demiş ya, aynı hesap..

benim de annemsiz 2. anneler günü.. öff darlanıyorum valla ne diyim.

makyajlar güzel konuyu değiştirelim :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.