31.05.2010

IngilteredenAL.Com – Ingiltereden Getirt

Son MAC alışverişimi maccosmetics.co.uk’den nasıl yaptığımı çoğunuz sordu. Sadece MAC için değil, İngiltere’de satış yapıp Türkiye’ye kargolama/gönderim yapmayan tüm siteler için ben IngilteredenAL.Com servisini kullanıyorum. Bu servis kısaca bir mail forwarding servisi.

IngilteredenAL.Com

Hiçbir üyelik ücreti, işlem ücreti vb almıyorlar. Siteye ücretsiz olarak üye oluyorsunuz, size İngiltere adresini veriyorlar. Burada önemli nokta size verilen isim ve adrese, kullanıcı ID numaranızı belirterek paketinizi gönderiyorsunuz. Vereceğiniz talimata göre paketinizi bölüp bekletebiliyor veya olduğu gibi direk gönderebiliyorlar. Eğer yeniden paketleme vs isterseniz küçük bir ücret daha alıyorlar tabi.

Amerika varken neden İngiltere diyeceksiniz, cevabım basit aslında, hem siparişlerim hızlı geliyor hem de Royal Mail ile çok uygun fiyatlara gönderiyorlar.

Paypal ile ödeme ve havale ile ödeme şansınız var. Benim en sevdiğim husus ile Türkiye’de destek elemanlarının olmasını ve telefon ederek sürekli yardım alabilmek. Yani soruna karşı hep telefonunun ucunda biri var.

Ben maccosmetics.co.uk’den 6 parçalık bir alışveriş yapmıştım en son. Sabırsız olduğum için hemen gönderilmesini istedim.

Paketimin TR’ye girmesi 2 gün sürdü! Ondan sonra tabi bizim posta servisine emanetiz, kaç günde geleceği onlara bağlı. IngilteredenAL Royal Mail Signed For ile gönderiyorlar siparişleri, yani kayıtlı posta ile. Böylece paketi takip de edebiliyorsunuz. İşte böyle geldi paketim:

 IngilteredenAL.Com Ingiltereden Getirt

 IngilteredenAL.Com Ingiltereden Getirt

Şimdi gelelim esas süpriz habere...

Aldığım 5 ruj ve bir allık en düşük LBS ücreti olan 15Pound tutmuştu. Makyaj Çantam’a özel %20 indirim yaptılar, yani 12 Pound ödedim.

E tabi bu indirim sadece bana değil, siz Makyaj Çantam okurları için de geçerli olacak.. Nasıl mı..

İngilteredenAL.’Com’a üye olup, Türkiye’ye gönderteceğiniz ilk 5 paketinizde, email atarak Makyaj Çantam okuru olduğunuzu ve bu yazının linkini belirtirseniz, siz de %20 kargo indiriminden yararlanabileceksiniz!

Güzel haber değil mi :)

Detaylar ve sorularınız için...

www.ingilteredenal.com

bilgi@ingilteredenal.com

Keyifli alışverişler,
MC.

21 yorum:

defev dedi ki...

Ben de üye oldum, yazı için teşekkürler Irazcım...

Adsız dedi ki...

ne diyim tek kelime ile süpersin ırazcım -İlknur

Roxelanne dedi ki...

bunu öğrendiğim çok iyi oldu, ingiltereden döndükten sonra yedeklemediğime pişman olduğum o kadar çok şey var ki:) üye oldum bende, anladığım kadarıyla alışverişi yapıyorum uk'deki adresime gönderiyorum onlar da bana buraya yolluyorlar değilmi? bu sistemde dikkat etmemiz gereken şeyler var mı acaba?

admin dedi ki...

defev, ilknur, rica ederim kızlar..

roxelanne, evet aynen öyle canım.. yaptığın alışverişten sonra onları bilgilendirici bir email atman gerekiyor, sonrasında onlar sürekli sana bilgilendirici mesajlar iletiyorlar, bir de ingiltere adresine göndertirken kendi adına değil, kendi ID'ni belirterek onların sistemdeki ad ve adresine göndermen gerekiyor canım.

Roxelanne dedi ki...

ırazcım cevap için teşekkürler. acaba sipariş sonrası bilgilendirme mailinde nelerden bahsetmem gerekir aşağı yukarı, hangi bilgileri vermem lazım

admin dedi ki...

Canım rica ederim mail atarken ben "X sitesinden y gününde sipariş verdim" diye bildiriyorum, adımı soyadımı ve ID numaramı da yazıyorum mailinin altına. Eğer siparişin onlara ulaşmazsa onlar sana geri dönüş yapabiliyorlar böylece. Bir de makyaj çantam'dan geldiğini yazarsan sana gönderirken %20 indirim yapacaklar gönderim bedelinden..

Neler alacaksın? :)

casey23 dedi ki...

güzel mi?!?! harika desek daha doğru :) peki benim bir sorum var gerçi yorumları okumadım belki baska biri de sormustur bu tip indirimlerden ve hızından yararlanmak için asos.com gibi turkiyeye de gonderi yapan sitelerden de bu siteden uyeligimizi kullanabilir miyiz?

Oya Yoga dedi ki...

ohhh gelsin kitaplar dvd'ler cd'ler, süper bir hizmetmiş, kozmetik hariç giyim ıvır zıvıra da bulaşılır, süpersin makyajcantam :))))

Leyla dedi ki...

mükemmel ya, mükemmel! ne diyeceğimi şaşırdım :)

Roxelanne dedi ki...

canım valla h&m bronzing powder ilk alacağım şey, tabi online satışını yapan bir yer bulursam:)

sinem dedi ki...

merhaba;
okuduklarıma inanamadım yani şöylemi olacak, bootsun sitesinden online alışverişimi yapacağım sonra adres olarak bana üye olduğumda gönderilecek olan adresi yazacağım oraya gidecek onlarda bana yollayacak doğru bu? doğruysa çok yaşayınız emi :) yufiiiiii

Oya Yoga dedi ki...

ya düşünüyorum, amazon.co.uk'den kitap getirtiyorum ama shipping oldukça pahalı, bu ingilteredenal fasilitesi shipping'i düşürecek mi yoksa aynı mı olacak takribi tam çözemedim :)

admin dedi ki...

casey23, asos ne kadar sürede gönderiyor bilmiyorum hiç kullanmadım ama ingilteredenal ile kullanabilirsin tabi istiyorsan..

beatlefan, hizmette sınır yok :)))

Leyla :)

Roxelanne, işallah bulursun :)

Sinem aynen öyle canım.. Tabi siteye üye olunca onlar sana bir ID veriyorlar onu da mutlaka sipariş verdiğin yere adres girerken "ad soyad (#ID NO)" diye yazıyorsun, gayet sorunsuz geliyor sana..

Beatlefan, valla o kadar bilemiyorum canım hesabını yap sen yine, ben genelde ucuz olsundan ziyade tr'den ulaşma imkanımın olmadığı mac kozmetikdir, marks spencer özel ürünlerdir, next vb gibi şeyler için kullanıyorum..

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar rica ediyorum biri bana bunu güzelce anlatabilr mi ? çünkü hiç bir şey anlamadım ben bu işten ??

Puchi dedi ki...

kızlar bişey sorabilir miyim ben daha önce internetten almadım hiç yurtdışından falan.yazın amerikadayken de mac den son güne bırakıp alamadıgım bikac sey kaldı yani bu ingiltereden al şeyi bnm cok isime yarar.yalnız mac in ingiltere sitesi amerikadan daha pahalı yani amerikadan almak daha mantıklı degil mi? bide sanırım amerikadanal diye bi site vardı adını yanlıs hatırlamıyosam oda aynı seyi yapıyodu.ne farkları var tecrübeli biri bana anlatabilir mi rica etsem?

admin dedi ki...

Amerikadan myus tarzı sitelerle getirtebilirsin. Ingiltereden de ingilteredenal, bir farkı yok. Ben abd sitesinde bulamadıklarımı ingiltereden alıyorum, bir de daha çabuk geliyor.

Puchi dedi ki...

bi de kredi kartımın amerikan kartı olmaması sorun yaratır mı? öyle bişey duydum sankii:(

admin dedi ki...

Evet yaratabiliyor, maccosmetics.com'dan türk kredi kartı ile alamadım mesela ben.

zeliha dedi ki...

bu indirim hâlâ geçerli miii :)

admin dedi ki...

@zeliha, bu kampanyanın süresi doldu şu an ama ingilteredenAL kampanyaları devam edecek, takipte kalın.

simge dedi ki...

merhaba,bu postu yazalı bayagı olmus sormak istedim,kozmetik yasagı çıktıgı için gümrükte takılabilir mi bu site üzerinden aldıracaklarımız?ben mesela mac den bir sürü şey getirtmeyi düşünüyorum ama yasaktan dolayı gelir mi gelmez mi bilemedim

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.