5.05.2010

Body Shop Seaweed Clarifying Night Treatment

 Body Shop Seaweed Clarifying Night Treatment

Size taa 20 Mayıs 2009'da anlattığım, rastgele deneyip memnun kaldığım Body Shop Seaweed Matifying Day Cream bir fenomen haline geldi, herhalde onu artık duymayan kalmamıştır.

Bu sefer de aynı serinin gece serumundan bahsetmek istiyorum size. Body Shop Seaweed Clarifying Night Treatment isimli ürüne aslında ne tam olarak krem ne de tam olarak serum diyebiliyorum. Jel desem daha mantıklı olacak.

Inanılmaz hafif bir formülü olan, renksiz, sıvı, jelimsi bir ürün bu. Gece yatarken sürüyorum, amacı gece boyunca yağlı/karma cildi ertesi günkü matlaştırıcı bakıma hazırlamak. Gözeneklerimi tıkamadı, düzenli kullanımda gerçekten sabah kalktığımda burnumda ve etrafında gördüğüm parlamaları görmedim, e daha ne isteyeyim. Ben severek kullanıyorum.


Ancak kullandıkları ürünün içindekilere önem verenler için şunu da yazmadan geçmeyeyim >>>>

İçinde ne ararsanız var, nerede kaldı Body Shop’ın organik içeriği:

Water (Solvent/Diluent), PEG-8 (Humectant), Phenoxyethanol (Preservative), Laureth-23 (Emulsifier), Carbomer (Stabiliser/Viscosity Modifier), Methylparaben (Preservative), Butylene Glycol (Humectant), Fragrance (Fragrance), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Propylene Glycol (Humectant), Benzoic Acid (Preservative), Chlorphenesin (Cosmetic Biocide), Glycerin (Humectant), Polyquaternium-51 (Film Former), Sodium Hyaluronate (Humectant), Sodium PCA (Humectant), Trehalose (Humectant), Urea (Humectant), Zinc Gluconate (Skin Conditioning Agent), Algae Extract (Natural Additive), Hydrolyzed Algin (Soothing agent), Zinc Sulphate (Cosmetic Astringent), Arnica Montana Extract (Natural Additive), Camellia Sinensis Extract (Natural Additive), Disodium EDTA (Chelating Agent), Fucus Vesiculosus (Bladderwrack) Extract (Skin Conditioning Agent), Butylparaben (Preservative), Ethylparaben (Preservative), Propylene Glycol Alginate (Binder), Hydrolyzed Wheat Protein (Skin/Hair Conditioning Agent), Sodium Stearate (Surfactant), Propylparaben (Preservative), Isobutylparaben (Preservative), Benzyl Alcohol (Preservative), Linalool (Fragrance Ingredient), Butylphenyl Methylpropional (Fragrance Ingredient), Benzyl Salicylate (Fragrance Ingredient), Acacia Senegal Gum (Film Former), Serine (Skin Conditioning Agent), Xanthan Gum (Viscosity Modifier), Citronellol (Fragrance Ingredient), Alpha-Isomethyl Ionone (Fragrance Ingredient), Tocopherol (Antioxidant).

4 yorum:

Adsız dedi ki...

bnde çok severek kullanmıştım. Bitirdim ama nedense tekrar almadım. Hiç beğenmediğim cliniquelerim bitince direkt bu seriye devam edicem sanırım. Yumuşak ve hafif yapısı cildimi yormadı yıpratmadı.

Oya Yoga dedi ki...

yves rocher'in hassas ciltler için olan kremlerini kullandınız mı? benim gibi aşırı hassas biri kullansa güzel olur sanki. ama onu haricinde
body shop kremleri candır :)

bir demet feslegen dedi ki...

TBS el değiştirince politikası da değişti biraz sanki değil mi..

admin dedi ki...

mor kelebek, ben seaweed ürünlerine bayılıyorum..

beatlefan, ben yağlı ciltli olduğum için ona göre kullanıyorum ama yves rocher de fena değil.

eda, kesinlikle katılıyorum maalesef :/

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.