25.05.2010

Biotherm Skin Vivo Anti-Aging Serum

 Biotherm Skin Vivo Anti-Aging Serum

Bu üründen çok konuşuldu, en iyi bakım kremi olarak bir sürü blogda bahsedildi, benim de elimde birkaç paket deneme boyu vardı, anti-aging ürünlere başlamaya henüz ihtiyaç duymuyorum ama bunu krem olarak bir deneyeyim dedim, dolayısıyla hani kırışığım vardı geçti gibi bir yorum yapamayacağım, henüz yok çünkü çok şükür. Ürünün tam adı Biotherm Skin Vivo Reversive Anti-aging Care Serum.


Rejuvenate your skin through your genes’ vital impulse. 10 years of youth gained for your skin in 4 weeks.

Biotherm creates SKIN VIVO, the 1st reversive anti-aging care - 8 patents - that “deactivates” aging and visibly rejuvenates the skin. Proven in vivo by science. Tested by over 300 women.


 Biotherm Skin Vivo Anti-Aging Serum

Elimdeki tester’lar 15 gün yetti bana, yani 15günlük bir süreçte bu serumu uyguladım.

Genel Yorumlarım

Ben böyle muhteşem yumuşacık bir krem görmedim arkadaş. Sürdüğüm anda pamuk gibi yaptı cildimi, yani o kadar yumuşattı. Özel bakıma ihtiyaç duyduğum dönemlerde kullanmayı düşünüyorum. Kırışıklık bakımına ihtiyaç duyduğumdaysa sanırım tamamen bu seriye geçiş yaparım. Serum damlalığıyla uygulanıyor, her uygulamada tek bir damla alınıyor içinden.

İçindekiler

 Biotherm Skin Vivo Anti-Aging Serum

Biotherm ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak için şurayı ziyaret edebilirsiniz {ingilizce}.



{Bu yazı tamamen kişisel ürün yorumumu içermektedir, üründen almayı düşünüyorsanız mutlaka bir Biotherm uzmanına danışın!}

4 yorum:

Lokum Hanim dedi ki...

eheh yazdim kenara bende baslamaliyim artik biseylere... Clinique kullaniyorum cok ince bir krem ama ciddi bir adim atmaliyim artik 30 a 2 kala =)

didem dedi ki...

annem yıllardır biothermin anti aging ürünlerini kullanıyo, her sene yeni bir seri çıkarıyolar, ama kesinlikle en çok memnun kaldığı skin vivo serisi oldu, gerçekten de etkisi gözle görülür şekilde..onun sayesinde ben de liseden beri biothermin aquasource nemlendirici ve toniğini kulanıyorum çok memnunum gerçekten, burda bi biotherm fanatikliği söz konusu:)) biotherm evimizin herşeyi:P

Biz bize... dedi ki...

ee yaş oldu neredeyse 30 :) kırışıkla çok derdim yok şükür ama bunuda incelemeye alayım ben en iyisi :)

admin dedi ki...

Zuzu, ben de bu serumdan devamlı kullanmayı düşünüyorum yavaş yavaş..

starfish, aquasource yüz temizleme jeli ve nemlendiricisini bu hafta denemek için kullanmaya başladım gerçekten çok başarılı, annene ve sana katılıyorum çok güzel ürünler :)

Bizbize, gerçekten güzel bir ürün..

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.