3.05.2010

Neutrogena Deep Clean Facial Cleanser

Bu yazı beni hayal kırıklığına uğratan ürünler serisinden olsun. Ben normalde yüz temizliği için bilmediğim ürünleri tercih etmiyorum, bu sefer Seaweed jelim bitmişti, Tansaş’ta da %50 indirim vardı temizleyicilerde, Body Shop’a gitmeye veya Strawberryden başka bir ürün beklemeye üşenip bunu aldım.

 Neutrogena Deep Clean Facial Cleanser

Severek kullananlar var, ben de bir şans vereyim dedim ve 5 gün zorlayarak kendimi kullandım. Ya seveni vardır bu ürünün ona birşey diyemem ama yüzümü PRİL ile yıkıyormuş gibi oldum. Gerildi, yaktı ve en son tahriş etti??!!. Sanırım benim cilt tipime hiç gitmedi.

Kendisini el sabunu olarak sıvı sabunluk şişesine doldurmayı düşünüyorum. Bye bye Neutrogena.

11 yorum:

didem dedi ki...

ayyy ben de hiç sevemedim bunu gittiii..pril effect remen:)

larelith dedi ki...

maalesef bende de aynı sonucu yaratmıştı. Cildim karma ben de sıvı sabun yapmıştım :)))napalım sen yine seaweed e dön bence ben de seaweed kullanıyorum. bir daha değiştirmeyi düşnmüyorum. sevgiler

admin dedi ki...

starfish, larelith, çok kötü yahu kızlar öyle böyle değil, aman diyim bir daha hayatta almam ..

elif dedi ki...

ay eet eet berbat yaa.aynı benim yüzümüde tahriş etti,kızarttı yaktı felaketti.ama kız kardeşimin de cildi benimle aynı olmasına rağmen onda hiç böle bişey yapmadı.işte her cilt aynı olmuyor.

defev dedi ki...

bunun toniğini kullanmıştım bende, öyle alkol vardı ki içinde resmen yakıyodu yüzümü:-(

Adsız dedi ki...

yıllardır kullanıyorum ben bunu :)

başak

admin dedi ki...

elif, defev, katılıyorum :)

başak, ciltten cilde çok farklı oluyor işte ürünler, her cilt farklı, bana çok dokundu.

rosein dedi ki...

bir hemşire arkadaş vardı, asla yüzüme sürmem onun ürünlerini diyordu. başka bi yerden de içinde çamaşır suyu tarzı kimyasallar varmış diye duymuştum. bundan emin olmasam da söylentiler hep etkiler ztn beni.

Dikkat! biyo var dedi ki...

Benimle aynı düşünen biri daha,hemde hayranı olduğum makyajçantammm yihhuuu.
Ben o gün cildimi kaybettim sandım yahu:/

http://biyonikkedi.blogspot.com/2010/03/asla-kullanilmamasi-gereken-5-urun.html

ÇıTıRTı dedi ki...

ilginç bana bunu dermotolog önerdi piyasada bulabileceğin genç cilt için en iyi jelmiş kullandığım zamanlarla kullanmadığım zaman arasında hiç bir fark yok nötr bir ürün benim için

Beyza dedi ki...

Arkasında yazıyo zaten başta kuruluk kızarıklık kaşıntı yapabilir diye kullandıktan sonra mutlaka nemlendirici kullanmak gerekiyomuş bende yeni kullanmaya başladım bende de kızarıklık ve kaşıntı yaptı bekliyorum

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.