18.05.2010

Taze Bittiler #4

bitirdiğim kozmetik ürünler


Bu ay da bunları bitirdim, attım çöpe gitti. Elimde biriken ürünlerden bitirip kullanmak güzel bir duygu.

1) Body Shop Satsuma Body Lotion: Bunu bütün kış elime ve dirseklerime sürdüm, mis gibi mandalina kokuyor ve kokusunu her duyduğumda beni mutlu ediyor.. Zaten bende Body Shop'un bu meyveli losyonlarından her daim bir şişe bulunur. Bundan önceki çilekliydi, bundan sonra kullanmadığım başka bir aroma alacağım yerine, change is good!

2) INGLOT Brush Cleanser: INGLOT'un fırça temizleme solüsyonundan bir şişe daha bitti. Yerine yenisini aldım bile, bu kez büyük boy ve spreyli şişede satılanından aldım, hem daha uzun süre gidecek hem de kendiliğinden spreyli şişede, uğraşmicam. Çok çok memnun kaldığım bir ürün, fırçalarımın kötü gün dostu. Seni seviyorum INGLOT.

3) Yves Rocher Yellow Peach EDT Parfüm: Bu zaten ufacık birşeydi aldığım gibi bitirdiğim, vücut losyonu ile beraber mis gibi taze şeftali kokan bir parfüm. Tekrar alacağım, yaz günlerinde ferah ferah sıkarım diye düşünüyorum.

4) Lancome Exfoliance Clarte Exfoliating Clarifying Gel: Bu ürün yıllardır ard arda aldığım, kullanmaktan bıkmadığım bir klasik benim için. Peeling desem değil, yüz yıkama jeli desem değil, ikisinin ortasında bir ürün, belki benim cildim aşırı yağlı olduğu için bana pek peeling filan olmuyor, ancak yüz yıkama jeli oluyor. Her gün kullanmıyorum bunu artık ama haftada birkaç kez elim gidiyor, bazen havalar sıcak olduğunda özellikle daha fazla kullanıyorum. Bu bitirdiğim abartmıyorum onuncu olabilir, o derece seviyorum. Elimde Seaweed Peeling'i var, onu da bitirdikten sonra tekrar bundan alabilirim yine.

Kayıt altına almaya başladığımdan beri neler bitirmişim buradan görebilirsiniz..

9 yorum:

mughetto dedi ki...

Inglot Brush Cleanser ın fiyatını hatırlıyormusun cnm ? Bana da lazım böyle birşey. :)

hevesli bardak dedi ki...

Inglot fırça temizleyicinin içinde neler var? Fiyatı ne kadar? Gidip bundan mı alsam yoksa elf'ten ucuza mı kapatsam bilemedim. Soruyorum.

admin dedi ki...

Kızlar ben alırken ufak boyunu aldım 17 liraydı o zaman.

Hevesli, kutusunu attım canım, ama eğer şişenin arkasında yazıyorsa akşam gidince fotoğraflarım kuzum.

ELF'in fırça temizleyicisi de güzelmiş diyorlar ama biraz fazla parfümlüymüş diye duydum.

Leyla dedi ki...

lancome'u kullanmıştım. gerçekten ben de senin gibi düşünüyorum. Ne peeling ne de yüz temizleme jeli.. sanırım cilt tipimiz aynı seninle.. ben 2 günde bir kullanırım iyi gelir, o derece.. ama fiyatı bana artık tuzlu geldiği için daha ucuz alternatiflerine kaçmak zorunda kalmıştım. bazı şeylerin bittiğine sevinilir ama bunun bittiğine sevinemem doğrusu:)

admin dedi ki...

Leyla, benim de çok sevdiğim bir ürün, şimdiye kadar en ucuz hep cosme-de'den aldım, aklında olsun alacak olursan oraya bak hem freeshipping.

Body Shop Seaweed Peeling buna çok benzer bir alternatif ama onun içinde daha fazla granür ve sık kullanımda sorun olabilir belki..

ddilara dedi ki...

cnm elfin günlük fırça temizleme spreyi ağır kokuyo ama şampuanı fırça kuruduktan sonra koku bırakmıyo bende spreyi kullanamıyorum kokusu yüzünden ama şampuanı güzel...
bu arada bende ürün bitirince o kdr mutlu oluyorum ki sanki madalya vercekler...:P

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Ah evet bitirmek kesinlikle güzel bir duygu olmalı. Ben neden hiç yapamıyorum :/

Modapark.Net dedi ki...

lancome'un bu ürünü hafif sivilceli ciltler içinde kullanılır mı ?

Benim derdim burnumda ki ve yüzümün bazı yerlerinde siyah noktaları yok etmek. Ama ne yazıkki buna bi çare bulamıyorum.Tavsiye edebileceğin bir ürün var mı ?

admin dedi ki...

dilara, ben de aynı hisse kapılıyorum valla :)

alışveriş-cini, istikrarlı olup azmedersen bitiyorlar:)

ModaPark, sivilce konusunda bir uzmana danışman daha doğru olur, belki peeling onları patlayıp daha çok yayar, emin olamadım. Ama siyah noktaları temizleyici etkisi oluyor..

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.