2.05.2010

L’oreal Color Appeal Trio Pro by Ceren

Makyaj Çantam okurlarından Ceren, L’oreal Color Appeal Trio Pro far ile ilgili düşüncelerini ve farla yaptığı makyajını, detaylı anlatımı ve fotoğraflarıyla bizlerle paylaştı. Ceren'cim ilgine çok teşekkür ederim, çok özenli ve güzel bir yazı olmuş, yine bekleriz ;)


Merhaba, ben drugstore markası olan L’oreal Color Appeal Trio Pro’dan bahsedeceğim. Bunları Migros’tan Kadınlar Günü indirimiyle almıştım, sanırım 15er liraya gelmişti tanesi, tam hatırlamıyorum. Bu paletlerin bikaç çeşidi var ama bende pembe-altın ve kahverengi-altın tonları var. İkisi de oldukça pigmentli ve ucuz ve kaliteli far arayanlar için oldukça uygun. Mat far seviyorsanız size göre değil diyebilirim çünkü ışıltılı ve küçük simler var içinde.

loreal far makyaj kozmetik

Bu serinin her biri birer ünlüden esinlenerek geliştirilmiş. Pembe olan Letitia Casta mesela. Pembeli olanın adı “Grey Eyes-316 Platinum Rose” Kahverengili olanın adı ise “Hazel Eyes-317 Honey Brown.” Tabi ki bunları kullanmak için bu renk gözlerinizin olmasına gerek yok. Benimki kahverengi ben rahatlıkla kullanıyorum günlük makyaj için. Çok iddialı renkleri yok bu serinin o yüzden günlük kullanılabilecek bir makyaj sunuyor.

loreal far makyaj kozmetik

Grey Eyes’ın swatch’u aşağıda.

loreal far makyaj kozmetik

Hazel Eyes’ın swatch’u aşağıda.

loreal far makyaj kozmetik

Alttaki de Hazel Eyes’la yaptığım göz makyajım. Kamerada pek belli olmadı ama çok doğal ve güzel duruyor. Kullandığım göz kalemi Nivea siyah, mascara ise L’oreal Telescopic. Eğer bu trio’yu nasıl daha iyi kullanabileceğinizi merak edenler için şöyle bir video var:


Word’deki düzen çığrından çıktı düzensiz oldu ama neyse artık.Umarım ilk yazımı beğenmişsinizdir. Görüşmek üzere...

Ceren

loreal far makyaj kozmetik

4 yorum:

Tannesi dedi ki...

Çok güzelmiş gerçekten! Makyaj da süper olmuş, ben çok beğendim. Makyaj için de, yazı için de ellerine sağlık Ceren. :))

defev dedi ki...

Makyaj güzel olmuş ama resimler bi garip, renklerini anlayamadım farın, sanırım makinadan:-(

admin dedi ki...

Renkler benim yüzümden böyle oldu sanırım, Ceren'in yazısını wordden export edince olmuş olabilir.

Oya Yoga dedi ki...

bugün benim de gözümde bu fardan var, mavi tonlarında, göz kapağımda açık mavisi var, onun üst kısmında beyaz, alt kısmına da koyu mavi olanını sürdüm öyle gittim toplantıya. eyeliner kullanmadım ama yine de hoşuma gitti. üstelik far bazı kullanılmasa bile gayet de kalıcı.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.