28.05.2010

MAC To the Beach Haul

Fotoğrafta gördüğünüz MAC To the Beach ürünleri koleksiyondan seçtiklerim oldu.

MAC To the Beach Haul

MAC To the Beach Haul

Bu Get Away Bronze Powder Blush.. Allık yani..

MAC To the Beach Haul

Koleksiyondan aldığım dudak hariç tek makyaj ürünü buydu. Diğer allık Hipness, çok güzel aslında ama ben onu Fafi koleksiyonundan almıştım, es geçtim. Krem bronzerları es geçtim, krem ürünleri sevmiyorum.

Lustre drops'u es geçtim, elimde bin tane sıvı bu tarz ürün var, almadım. Herkesin konuştuğu, Türkiye dahil her yerde out of stock olan Marine Life Highlight Powder'ı, Temptalia'nın swatch'larını gördüken sonra es geçtim, altı üstü coral bir allık diye düşünüyorum..

Farları beğenmedim, o renk 36363 tane inglot farım var, es geçtim. Ojeler pahalıydı, es geçtim. E geriye beğendiğim rujlar kaldı, onları aldım. Bir de çanta çok güzeldi, o da pahalı geldi alamadım.

Bunlar aldığım rujlar.. Funbathing ve Lazy Day..

MAC To the Beach Haul4

Koleksiyondaki favorim Lip Glass'lar.. Üçünü de aldım.. Beni biliyorsunuz, ruj dudak ve gloss manyağıyım..

MAC To the Beach Haul

MAC To the Beach Haul2

Bu rujları önümüzdeki günlerdeki LotD fotoğraflarında bol bol görebilirsiniz..

Bütün bu aldıklarımı maccosmetics.co.uk'den aldım.. Normalde maccosmetics.co.uk Türkiye'ye gönderim yapmıyor, ben ingilteredenal.com servisini kullanarak alışverişimi yaptım.

Yarın, IngilteredenAL.Com nedir, değerlendirmem, memnun kaldım mı, ne kadara getirdiler gibi konuları yazacağım, stay tuned!

11 yorum:

Lokum Hanim dedi ki...

Ay muhtesem bir post oldu benim icin =) Ben bu lazy day i cok kotu bir sekilde istiyorum =) Birde farlari ve tabii ki oje alabilme ihtimalim var
=) Bende fazla tutmadim marine life i biraz paketlemesi cok degisik ondan cok tutuldu gibi geldi ama gelir yorumlari yavastan bekliyorum =)
Hepsini mutlu gunlerinde kullan sur sur isik sac etrafina =)

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

güle güle kullan canım çok güzel görünüyorlar :) glosslara ben de bayıldım, özellikle flurry of fun inanılmaz değişik bir renk, içindeki glitterlara bittim açıkçası. ama hala direniyorum, outlete düşerse alıcam hehehe

ddilara dedi ki...

pembe ruja bittim resmen...bu arada ben de amerikadan olan alışverişlerim için dhleasyshopu öneririm çok hızlı,güvenli ben de macin amerikada ki sitesinden alışveriş yapmak istiyorum parfümden sıra gelirse...:))

gamoli dedi ki...

lazy day harika! internet sitesinden baktım viva glam gaga ile çok benziyorlar birbirlerine. gerçekte de böyle mi? sanırım ikisi de var sende karşılaştırma yapar mısın? gaga gelmedi hala belki onu alırım :/

Dee Makeup dedi ki...

Oh be sonunda :) Güle güle sür sürüştür canım. Get Away Bronze ve glossların yorumlarını merakla bekliorum :)

casey23 dedi ki...

çok güzel bir post ama en çok ilgimi çeken şey bir anda yazının en altına çaktırmadan sıkıştırdığın ingilteredenal.com olayı!! bu konuda yorumlarını ve kullanımını acilen bekliyorum!! :)

Adsız dedi ki...

Irazcım, iki isteğim var; Inglot farlar toplu gösterim ve mat, hiçbir ışıltı içermeyen, yapışkan olmayan fuşya-berry bir gloss. "Bilmiyorum" deme bul, yaz :)

admin dedi ki...

Zuzu, teşekkür ederim kuşum, lazy day'i sevdim mi sevemedim mi daha emin değilim bana çok yakışmadı sanki ama yakında lotd fotoğraflarında siz yorum yaparsınız :)

Marjo, sağol canım benim, gloss'ların üçü de çok güzel, tuhaf holografik bir ışıltıları var çözemedim henüz :)

Dilara, benim EasyShop aboneliğim var ama daha kullanmadım, istanbul dışına getirmiyorlardı o yüüzden kullanamıyorum ben.

gamoli, gaga bende maalesef yok, o yüzden birşey diyemiyorum :/

Dee Makeup, sağol fıstık, get away bronze MUHTEŞEM! yani bana çok yakıştı, bugün sürdüm ilk..

casey23, yarın ingilteredenal yazısı geliyor, bugün git yarın gel siteye :))))

Kozmo kuşum, yapış yapış olmayan keşfettiğim yegane gloss shiseido the makeup gloss'lar.. ancak discontinued kendileri, markafoni, limango gibi sitelerde mütemadiyen satışa çıkıyorlar.. senin isteyebileceğin renkleri Bare Berry ve Night Berry ama bulabilir misin bilmiyorum.. Çilekte bare berry ve ruby luster var şu an:

http://tr.strawberrynet.com/makeup/shiseido/?LineId=4824#4824

admin dedi ki...

Kozmo, bu arada matlar, sıvı şeffaf ruj gibiler, ve neredeyse hiç ışıltısı yok ben Peach Melba rengine tapıyorum..

defev dedi ki...

Güle güle kullan Irazcım. En kısa zamanda ayrıntılı resimlerini bekliyoruz ürünlerin:-)

RaheL dedi ki...

dilaracakir92 acaba dhl nin bu sistemi ile ilgili bilgi verebilir misin.kargo ücretleri ne kadar.sitesini inceledim ama yinede alışveriş yaptıgın icin deneyimlerini ögrenmek istiyorum..

bende ingilteredenal sitesi yazısını heyecanla bekliyorum.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.