7.05.2010

Gelin Makyajında 2010 Trendi: Smoky Eye!

2010 makyaj trendlerinde gelin makyajlarında tercih edilen smoky-eye gözümden kaçmadı. Bu sene gelin makyajlarında sanki natürel/ten renklerden dumanlı/gri göz makyajına doğru bir kaçış var.

gelin makyajı örnekleri gelin makyajı nasıl olmalı
Bence gelin makyajında buğulu göz makyajı biraz riskli bir konu. Eğer gelinlik sadeyse, saçlar buna uygunsa, ve makyaj gerçekten usta bir elden çıkarsa çok güzel duruyor dumanlı göz makyajı.

gelin makyajı örnekleri gelin makyajı nasıl olmalı
Ama nedense çok klasik bir gelinlikle bu makyajın gitmeyeceğini düşünüyorum, hani böyle punk-gelin lazımmış gibi geliyor bu makyaja, ne alakaysa :) .

Ben kendi düğünümde makyajımı toprak/vişne renklerinden yana kullanmıştım. Şimdi fotoğraflarıma bakıyorum, iyi ki öyle yapmışım diyorum, çünkü dumanlı göz makyajı yapsaydım muhtemelen çok yorgun gözükecektim o günün stresiyle.

Sizce gelin makyajı nasıl olmalı? Bu tarz sıradışı makyajların gelin makyajında kullanılması hakkında ne düşünüyorsunuz?



Image Credits: Google Image Search.
If these images belong to you and you would like them to be removed, please contact me at info[at]makyajcantam.org

8 yorum:

Hande dedi ki...

Ben de geçen yaz evlendim ve tercihim smoky olmuştu, 10 kere daha evlensem (Allah Korusun da:) yine smoky yaptırım gene smoky... Yanlız çok abartılı değildi tabi dozundaydı :)

Adsız dedi ki...

hımmm, yok ben smoky tercih etmedim / etmem dugunde.

nily21 dedi ki...

ben gelinlerde çok renkli makyajları yeşilli, mavili sevmiyorum...smokey makyajı seviyorum, toprak tonları da olabilir..tene yakışan doğal tonlar olmalı bence :)

bebek kedi kız dedi ki...

Gelin makyajı kesinlikle sade olmalı diyenlerdenim öbür türlüsü çok abartı duruo gelinde.

caramel dedi ki...

bana sanki baska turlusu yakısmıo gibi gelio yaptıradabilirim yani evlenirken. bilmem baska ne olabilir ki smokey'den baska?

Brunette and Blonde dedi ki...

Dügünlere de sıcramıs smokey eye makyajı :) Bence sade yapıldıgı sürece gelinlik fazla islemeli degilse,hos görünebilir
Blonde

isabel dedi ki...

bence smokey makyaj değil, gözleri aydınlık gösteren renkler tercih edilmeli gelin makyajında.. taze bir görüntü oluşmalı.. tabi maviler yeşillerden bahsetmiyorum ben de :)

admin dedi ki...

fikirler için teşekkürler kızlar umarım gelin makyajı düşünenlerin işine yarayacaktır.

ben gelinlikte mat açık renkler tercih etmiştim, herkesin cilti teni farklı tabi, birinde iyi duran birinde durmayabiliyor :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.