13.05.2010

Bu Aralar Favori Far'larım

Bu favorileri yazma işini JustMakeup başlattı, çok da güzel seçimleri var, ben de ondan konsepti kopyalayaraktan 1 aydır elimden düşürmediğim farlarımı yazayım dedim. Bunlarla o kadar kafayı kırdım ki bu ara, makyaj çantam'daki farları değiştirmiyorum bile!

İşte Makyaj Çantam Top 4 for May 2010...


Number 4 >>>

nars duo far

NARS Bohemian Gold Duo.. Her iki tarafını da bayılarak kullanıyorum, sür ve çık, uğraştırmaz, doğal farlardan. Hele benim ten rengimde kaybolup gidiyorlar, tam istediğim gibi.

Number 3 >>>

nars far renkleri

NARS Eurydice. Bunu Pumpkin'de gördüğümden beri çılgınlar gibi arzulamıştım. O pek sevemedi sanırım ama bu renkler bana çok gitti. Şu morla grinin uyumu, her iki rengi çok seven benim için bulunmaz nimet. Her iki farın da sürümü zor, biraz fırça hakimiyeti istiyor ama bu aralar şunlarsız yapamıyorum. Sadece mor kısmını eyeliner olarak da sürdüm, oldu.

Number 2 >>>

nars paletim

Tek NARS paletim olan bu paletteki bütün renkleri çok seviyorum aslında ama bu aralar şu ikisini çok sürüyorum. Beyaz olan Tokyo diğeri de Habenara olmalı.


Number 1 >>> and the winners are.... >>>

mac ve hard candy

MAC Vibrant Grape ve Hersheyler'den alıp kullanmaktan bıkmadığım HC duo'larımdan biri olan "ab fab". Ab Fab parlak iki cıvıl cıvıl renk, beraber rüküş rüküş kullanmayı da, mor tarafı Vibrant Grape ile kullanmayı da ayrı seviyorum. Vibrant Grape'in bitişi az renk verdiğinden, onu crease yerine göz yuvarlağına sürüyorum.

Sonuç, mor takıntılı bir manyak Makyaj Çantam!

Sizin şu sıralar favori far renkleriniz neler?


{Hala iyileşemedim, o yüzden eotd, lotd post'larına ara verdik maalesef!}

4 yorum:

nily21 dedi ki...

mor takıntılı ikinci bir manyak olan ben bu Eurydice'ye sahip olmalıyım...Ancak kullanımı zor derken ne açıdan zor, karışmıyor mu? dağılıyor mu?

Flame dedi ki...

Aslında ten rengi farlardan bende de çok var ama pek kullanmıyorum :( Onun yerine pembe - gri, mor , lila ve açık siyah :p, Mavi ve lacivert renkleri tercih ediyorum. Bu ara en azından :P

bir demet feslegen dedi ki...

Mor takıntılı bir manyak da bennn :P E peki jolie poppie yi nasıl es geçtin sen eurydice ye gelene kadar :)
Habanera yı ben duo aldım ve nefiss nefiss diyorum, tavsiye ederim..
yaşasın mor aşkııı :)

admin dedi ki...

Nilgün, çok pigmentli, frost ve blend etmesi biraz zor, ama başarırsan güzel duruyor :)

Flame, ay ben hepsini seviyorum far olsun ne renk olursa olsun :)

Edacım güle güle kullan fıstık ay onu bir türlü almadım gerçekten nerden hatırlattın şimdi :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.