12.01.2011

Carmina Minerals Ruj & Gloss

Mineral makyaj koleksiyonuna sahip bir Türk markası olan Carmina Minerals’in ruj ve lip gloss’ları da oldukça iyi. Seriden iki adet ruj ve iki adet lip gloss denedim. Diğer renklerine bakmak veya satın almak için şuradan buyrun.


Lip gloss’lar aslında parlatıcı gloss’tan ziyade sıvı formda ruj diyebilirim. Yani hem klasik ruj hem de glossu üst üste sürmek yerine, tercihinize göre birinden birini alın derim. Carmina Minerals’in hem klasik rujları hem de lip gloss’ları İNANILMAZ pigmentli ve opak yapıda. Klasik rujların yapısı ne sert ne de yumuşak tam ortada, rahat sürülüyor ve kalıcılıkları normal. 871 tam bir fuşya, 872 ise şık bir kahverengi.




Ben bu serideki gloss rujları katılardan daha çok sevdim. Geçenlerde bir okurum bana Türkiye’de capcanlı rujları nereden bulabileceğini sormuştu, bunlar işini görür sanıyorum. Carmina Minerals Gloss’lar swatch’lardan da görebileceğiniz gibi çok canlı renkteler ve içlerinde çoooook minik mikro ışıltılar var, ancak flaşla ortaya çıkıyor. Bu arada bu gloss rujlar katı rujlardan daha kalıcı diyebilirim. Fazla yapış yapış değiller ancak bir gloss neticede, tamamen yapışmamasını da beklememek gerekir. Ben bir kırmızı manyağı olarak 851’i çok beğendim, gün ışığını yakalarsam dudakta duruşunu da göstereceğim.


(*) Ürün firma tarafından deneme için gönderilmiştir, ürünle ilgili yazdıklarım aksi belirtilmedikçe kendi fikirlerimdir. Iletisim için info@makyajcantam.org

6 yorum:

Unknown dedi ki...

carmina'nın bende göz kalemi vardı. tek kelime berbat sürümü çok zor gözün acıyor ama renk yok, o zamandan beri hiçbir şeyini almıyorum. ama gloslar fena değil gibi gözüküyor denemeye değer

Lovebug dedi ki...

Carmina benim çok sevdiğim bir marka. Ne aldıysam çok kaliteliydi hepsi. Ve kendi blogumda da sahip olduklarımı tanıtmıştım. Ama daha çok tanınması gerektiğini düşünüyorum. Flormar'dan çok çok daha kaliteli buluyorum.

Lynn dedi ki...

Bende sadece iki ojesi var. Daha önce de ne rujunu ne de glossunu görmüştüm. Ama glosslar pek tatlı geldi. Sitesine de baktım, fiyatları oldukça iyiymiş.

Ayrıca kırmızı şahane, gerçekten :D

Adsız dedi ki...

mineral pudrası ve farı var..pudrası yumuşacık beğenerek kullanıyorum..872 kahverengi ruju beğendim..

admin dedi ki...

@ilknur, şu an benim denediklerim minerals serisi, güzel ürünler bakalım deniyorum.

@lovebug, haklısın bence de flormardan çok daha iyiler

lynnmosa, kırmızı muhteşem, üşenmezsem dudakta da çekeceğim :)

@tatlıgacı, mineral allıkları da çok güzel

Unknown dedi ki...

Bende ruj fondoten oje pudra rimel var hepside guzel bi goz kalemi eh iste gibi

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.