10.01.2011

Carmina Minerals Far

Hunca grubuna ait bir Türk markası olan Carmina’nın, Carmina Minerals adı altında, ekonomik fiyatlarla sunduğu mineral makyaj malzemeleri olduğunu biliyor muydunuz? Açıkçası ben bilmiyordum ve öğrendikten sonra gerek fiyat politikası gerek de ürün çeşitliliği açısından sevdim Carmina mineral ürünlerini. Benim toz mineral ürünlerle pek aram yoktur, uygulaması çok zor gelir bana ve pek pratik değildir. Carmina Minerals serisindeki ürünler hep kompakt, bu benim için bir +

Bu hafta size Carmina ürünlerinden bahsedeceğim bol bol, umarım uygun fiyatlara makyaj malzemesi arayanlara yardımcı olur bu yazılar. Ilk olarak Carmina’nın aynı MAC’teki refill farlar gibi düzenlediği, “kendi paletini kendin yarat” mineral far seti ve kompaktından bahsetmek istiyorum size. Carmina’dan 3’lü far alacak boş bir palet ve tek far alıyor ve daha sonra istediğiniz renklerle dolduruyorsunuz. Bu uygulamayı ilk kez bir Türk markasında görüyorum bence çok mantıklı olmuş sevdiğiniz renkleri seçebilmek açısından.

Carmina paletler aynı yabancı markalarda olduğu gibi kendi farları ile mıknatıslı, kolayca yerleştirip çıkarabiliyorsunuz. Serideki mineral farların hepsi made in turkey, açıldıktan sonraki kullanım süresi ise 18 ay.

Aşağıdaki videoda far paletlerinden ve nasıl yerleştirildiğinden kısaca bahsettim size, bu aralar yazı yazmaktansa video çekmek daha kolayıma geliyor :D


Bunun dışında aşağıda bendeki tüm renklerin carmina swatch’larını sizinle paylaşıyorum. Bu alttaki sırayla swatchladığım renklerin hepsi refill olarak satılıyor.

Bunlar da katalogdaki renk numaraları.. Benim paketlerin arkasında numara yazmıyordu o yüzden işaretleyemedim..


Carmina mineral farları satın almak ve incelemek için buraya tık.




Ayrıca carmina minerals serisinin tekli farları da var refill olmadan kendi kompaktıyla beraber satılan.. Burada da üç güzel renk paylaşıyorum en sevdiğim olan mor, gri ve siyah. Siyah far aynı MAC Carbon’a benziyor ona ucuz bir dupe (ucuz alternatifi) olabilir gayet.



Bir başka yazıda görüşmek dileğiyle, herkese keyifli haftalar diliyorum, esen kalın sevgili okurlar ;)


(*) Ürünler deneme amaçlı gönderilmiştir, ürünle ilgili yazdıklarım aksi belirtilmedikçe kendi fikirlerimdir. Iletisim için info@makyajcantam.org

6 yorum:

Adsız dedi ki...

farları çok güzelmiş ya. ben mystical kalemini çok beğeniyorum. farlara da bir bakmak lazım. güle güle kullan.

Unknown dedi ki...

Carminanın daha önceden rujlarını ve fondötenini kullnamıştım. ANcak o dönemde pek memnun kalmayınca bu markayla alakamı kestim. Standlarını da her yerde göremiyorum. Ama farlarına bir ara bakarım.

Adsız dedi ki...

mc sitesinde sadece paletlisi var tekli tekli olanlar yok sen nerden aldın

admin dedi ki...

sistersinister, cok sagol canim. farlar baya pigmentli sasirdim kullanirken.

Peri, bunlar minerals serisi, klasik onlardan farkli olabilir.

adsız, uc tek alinca palet hediye oluyormus.

Adsız dedi ki...

sevgili blog sahibi,
blogunuzu tesadüfen buldum ama çok beğendim. ben de carmina farlardan aldım öneriniz üzerine ancak bu mineral farları nasıl bir fırça ile sürmek lazım? blend fırçası ile kullandığımda sanki çıkıp gidiyorlar. ayrıca renk ve marka seçimi konusunda zevkinizi takdir etmek isterim. sevgilerimle

admin dedi ki...

adsız cok tesekkur ederim, blending fırçası direk far sürmek için çok uygun değil, kısa ve sık kıllı mac238 veya elf far fırçası tarzında bir ürünle sürmenizi öneririm. blendingi sadece gölge için kullanabilirsiniz. sevgiler.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.