4.01.2011

Bioderma Sebium Ocak Kampanyasi


Sensibio'sundan tanıdığımız meşhur Bioderma'nın Sebium serisi Ocak kampanyasına girmiş. Seriden iki ürün aldığınızda Sebium serisinin yüz yıkama jeli (Şu an ben de bunu kullanıyorum) hediye ediliyormuş. Cilt bakım rutinini yenilemek isteyenlere duyrulur.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

süper bir haber bu. internet alışverişlerindede geçerlimi.birde bnm cildim karma bu hang ciltler için

admin dedi ki...

Sebium serisi karma ve yağlı ciltlere öneriliyor:

http://www.bioderma.com/tr/nc/ueruenler/yenilikler/category/576.html

internet konusunu bilmiyorum sormak gerek hangi web siteleri uyguluyor birçok satan yer var çünkü. ama bioderma aldığınız eczanenize sorabilirsiniz.

Adsız dedi ki...

peki mc ben nerelerde satılıyor bioderma bilmiyorum sitesinde bulamadım nerelerde satıldıgını yazan bir bölüm varmı şehir şehir.

Adsız dedi ki...

canım bir konu başlığı açsan kuru ciltler için kim neleri kullanıyor nelerden memnun nelerden değil vücut için yüz için biz kuru ciltliler için bir başlık olsa faydalansak o şekilde bilgilerden nasıl olur bence çok iyi olur malum kış iyice pul pul dökülüyorum :(

elif dedi ki...

Super bi haber bu tam da bu seriden 2urun almayi dusunuyordum:)peki ama acaba istanbulda hangi eczanede uygulaniyordur bu promosyon?btn bioderma satan yerlerde gecerlimidir acaba?yrin bi bakmaliyim:)tesekkurler haber icin mc!!

admin dedi ki...

adsız, kendi web sitelerinde yok ama dermokozmetik satan birçok eczanede var bioderma. bildiğin büyük eczanelere bakabilirsin.

ruhancım tamam canım yarın o konuda bir başlık açağım.

elifcim bütün bioderma satan eczanelerde geçerli olması gerekiyor, eğer kampanya yok derlerse ısrar et bence çünkü bioderma resmi bilgilendirmesi bu şekilde.

Leah dedi ki...

Sebium yüz yıkama jelinden memnun musun MC? Kurutuyor mu cildi?
Benim cildim karma, almayı düşünüyorum uyar mı bana dersin? Bir de Bioderma'da kullanıp da memnun olduğun diğer ürünler neler?

Bu arada Bioderma Sebium AKN isimli üründen çok memnunum. Ürünü local olarak uyguluyorum sivilce üzerine ve sivilce üzerinde gerçekten etkisi oluyor, kurutuyor, büyümesini engelliyor sivilcenin. Alacak olan varsa eğer söyleyeyim dedim. :)

Kestane kebap acele cevap yazsam yaıp etmiş olur muyum acaba? Çünkü net başında pek olamıcam gibi :)

admin dedi ki...

leah'cım yüz yıkama jelinden çok memnunum, ben yağlı ciltliyim ama karmayı da kurutacağını düşünmüyorum çünkü çok nazik temizleyen bir ürün böyle sonrasında yanma filan yapmıyor.

ben de bir de serumu var ondan memnunum, h20'dan memnunum başka bir ürününü denemedim canım şimdilik. Ama alacak olsam gözenek küçültücüsüne de bir şans verirdim.

Ece dedi ki...

Şey bu arada bioderma sebium foaming gel goz bile yakmıyor bende cok memnunum ben %2 salsilik asit konsantrasyonlu bir krem ile kullanıyorum (medikal) artık tek sorunum burun kanatlarımındaki buyuk gozenekler ;) gozenek kucultucusune bi sans vericem mc jeli de bitirmek uzereydm haber icin tşk :)

caramel dedi ki...

Ece acaba kullandığın kremin adı nedir? Ben de %2 salisilik asitli bisiy kullanmak istiyorum da?

OnlineEczanem dedi ki...

http://www.onlineeczanem.com/?kategori-mrk-17-Bioderma.html

ekim 2011 kampanyaları guncel

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.