12.04.2010

Body Shop Makyaj Çantası {Yeni}

Şimdi bana siz deli gözüyle bakacaksınız ama, ben öyle her gün çantasında allık ve kalem taşıyarak yaşayabilen bir kız değilim. “Ya ihtiyacım olursa?” mottosu benim için her konuda olduğu gibi makyaj malzemelerinde de geçerli.

Bu biraz da yaşam tarzımdan kaynaklanıyor, sabah 6’da evden çık, gün içinde yok iş yok yemek, iş çıkışı nereye gideceğim belli değil, özel ders vs derken yorgun görüntümü saklamak için makyaja ihtiyaç duyuyorum. Ne zaman nerede olacağım da hep spontan geliştiğinden, günlük beni kurtarabilecek şeyleri (ki kendileri 2 çanta ediyorlardı) yanımda taşıyordum!! Evet şaka gibi ama bir çantaya temel fırçalar, bir çantaya da makyaj malzemeleri, sonra bunlar da el çantama, her gün!!

Uzun süredir kafamda düşünüyorum. Öyle bir çantam olsa, fırçalarımı sokuştursam ama malzemelerimi de alacak yeri olsa, bunu hem çantamda taşıyabilsem hem de elime alıp lavaboya giderken dikkat çekmese vs diye. Brush Roll almayı düşündüm INGLOT’tan ama 100küsür lira verme fikri saçma geldi (bana bile!) çünkü bu tarz çantaları çok çabuk eskitiyorum.

 makyaj çantası modelleri
Sonraaaa Body Shop’ta erkek bakım ürünleri reyonunda bu çantayı buldum! Tekti ve 30 liraydı, ancak o gün de %30 indirim varmış. 20 liraya mı ne düşüyordu işte, hemen kaptım. Makinede de yıkanabiliyor, hem sade, hem de tam hayal ettiğim gibi. Keşke bir makyaj çantası isteyeceğime ev araba filan isteseydim ehe!

Neyse işte bu gördüğünüz şey kapalıyken küçük siyah bir çanta, kimse ne olduğunu anlayamaz rahat rahat elime alıp lavaboya filan gidebilirim.

Tutan çıtçıtı açtığımızda böyle bir şey oluyor. Klasik makyaj çantası orta kısmına cırtcırtlı, isterseniz onu çıkarıp ayırabiliyorsunuz.

 makyaj çantası modelleri

Sağ tarafı fırçalık. Fazla fırça almıyor ama günlük kullanım için çokçokçok yeterli.

Sol tarafta ayrı bir bölme var yarı şeffaf. Küçük veya kırılabilecek şeyler konulabilir.

 makyaj çantası modelleri

Biraz yakından bakalım. Yarı şeffaf bölmeye, kolaylıkla ulaşmak istediğim göz kalemi, jel eyeliner, kapatıcı, ruj gibi ufak şeyleri koydum.


Sağ taraf fırça kısmına günlük kullandığım fırçaları koydum. {Fırçalar kirli, makyaj yaptıktan sonra hemen yerleşmiştim artık kusura bakmayın :P}.

 makyaj çantası modelleri

Orta bölmeye de yer tutan iri şeyleri, renkli nemlendirici, allık, pudra, bronzer vs koydum.

 makyaj çantası modelleri


makyaj çantası modelleri

Hoop servise hazır, afiyet olsun :D Evet ben bunların hepsini her gün yanında taşıyan bir manyağım.


Not: Bugünün ingilizce kelimesi, “anonymous”. Adsız/anonim demek kendisi, bazılarınız İngilizce blogger’dan farketmiştir belki.

Misal, “adsız alkolikler” derken, “alcoholics anonymous” diye kullanabiliyoruz. Konu ben olunca, “makeup addicts anonymous” diyebiliriz. Bu da “adsız makyaj bağımlıları” demek :P :)

Herkese sağlıklı ve güzel bir hafta diliyorum.

17 yorum:

chunlibeauty dedi ki...

gerçekten çook güzelmiş ya bende iki çanta taşıyorum ya :S bu indirim hala devam ediyormu bittimi yoksa :D

Narcissus dedi ki...

Çok güzelmiş güle güle kullan.Ben de bu tarz bir çamtayı Victoria's Secret'dan almıştım ama onun fırça bölümü yok :( Ben bu seferlik %30 indirime yetişemedim malesef:/ Bir dahaki sefere inşallah

Adsız dedi ki...

İyi günlerde kullanın. Amacına uygun olmuş. Benim de o kadar çok malzemem var ki anlatamam. Ama genelde bazen bir kısmına takıyorum o ara onu taşıyorum, sonra onlardan sıkılıp başka bir gruba takılıyor, onları taşıyorum yanımda. Çok sıkılgan bir kişiliğim var hiçbir kozmetik ürünümü tam olarak bitirdiğimi hatırlamam. Parfümlerim de dahil. Maalesef böyleyim ben de. Bir de işin kötü tarafı gördükçe de sıkıntı basıyor aynı şeyleri. Arkadaşlarıma filan hediye ediyorum ben de artık :)

Roxelanne dedi ki...

indirim bitti mi ben de öğrenmek istiyorum, tam ihtiyacım olan şey yahuu

admin dedi ki...

kızlar teşekkürler..indirim bitti, mega day indirimi diye girmiştim ya, dün son gündü. ama hala varsa indirimsiz olarak bakabilirsiniz.

@soundofrain, ben azmedip bitiriyorum bu aralar,kaç ürünün dibine geldim :)

eb dedi ki...

yağmur yağarsa şemsiye,güneş açarsa güneş gözlüğü, rüzgar eserse şapka lazım olur diye dört mevsim için ayrı ayrı ayakkabı çanta vs taşıyanlardanım, o yüzden hiç yabancı gelmedi yazdıkların(:

bir demet feslegen dedi ki...

Iraz çok güzelmiş :) İndirim dün sondu..Ben de sen haber verince pırıltılı küplerden aldım, TBS sevgimiz nolcak bilmem :P

fioritamodatasarım dedi ki...

ne şanslısın hem istediğini bulmuşsun üstüne bi de indirim süper olmuş ohh deymeyin keyfine :) güle güle kullan

yıldız dedi ki...

nefis birşeymiş çok derli toplu gözükmüş. ben bi kısım makyaj malzememi işyerinde bırakıyorum. fırçalar cuma günü benimle eve gelip bıcı bıcı yapıyo p.tesi misler gibi kutuda yerini alıyor:)
ırazım strawberry den lancome kapatıcı alıp ambre rengi uymadı demiştin dimi ben ambre kullanıyorum senin aldığın yerde ambre neye denk geliyor acaba :) bitmek üzerede sayende nefis bir kapatıcı ile tanıştım:)
sevgiler
öpücükler canımcım
http://yildizlimakyaj.blogspot.com/
(herkeşşşleri beklerim:)

admin dedi ki...

@eb, işte ben de aynen öyleyim, çantamda yedek çorap bile taşıyorum piskopatlık fazla, beni anlayan birinin olması güzel :)

Eda, başka birşey aldın mı? Pırıltılı küplere baktım baktım ama almadım, çok var evde. Onun dışında sheerlipcolor lar zaten bitmişti. yeni bi mascara çıkmış onu gördün mü? bir de concealer aldım ben.

fluffy, valla öle oldu ondan diyorum ev filan isteseydim die :P

yıldızcım ben son aldığımı çilekten aldım beige ambre diyordu ve CLAIR 3 numaraydı ama bana koyu geldi o, bir arkadaşıma verdim sonra.

Tuçe Köngül dedi ki...

ay bayıldım çantaya yaaa...

Kokoş Kız dedi ki...

Çok güzelmiş derli toplu herşey yerli yerinde ve çantada gezdirmelik, ben de İstanbulda gidemedim TBS'ye dün aslında yazınızı da okumuştum:(((
güle güle kullanın:)))
http://kokoskiz.blogspot.com

Sim dedi ki...

vallahi bayıldım..süpper

admin dedi ki...

tuçe, kokoş kız, sim, beğenmenize sevindim, teşekkürler :)

bir demet feslegen dedi ki...

Başka bişey almadım, sephoraya nars geri geldiğinden beri deli gibi nars alışverişi yaptım kendime dur demem lazım :P

admin dedi ki...

edaa narstan neler aldın insan onlarıda yazar:)

bir demet feslegen dedi ki...

Allık serisini tamamlamaya niyetlendim :P
Angelika, Madly ,Oasis allıklar
Mekong ve night clubbing tekli farlar.. İkiside harikalar tavsiye ederim..
Zen, Orgasm, Sertao, Crazed, Lokoum önceden topladıklarım..
Sertao maceramı biliyorsun, kırık dökük ve bitik ama inatla ve özenle kullanıyorum :P
Narsı galiba çok seviyorum :))

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.