13.04.2010

Yves Rocher Peeling

 Yves Rocher Peeling

Bu ürünü Yves Rocher alışverişlerimden birinde bana hediye olarak vermişlerdi. Kendisi Yves Rocher Botanical Cleansing Skin Peel. İçinde botanik özler vb varmış. Şunlar da içerisindekilerin tam listesi hatta:

 Yves Rocher Peeling

Peelingleri severim ben, buna da hemen bir şans vermek istedim. Kirli cildime uygulayıp çok az beklettim, sonra da parmaklarımın uçlarıyla nazikçe ovaladım.

 Yves Rocher Peeling

Peeling yaparken fazla bastırmak iyi bir şey değil, yüz yıpranabiliyor. Bazen ovalamak yerine şu bol gözenekli makyaj süngerleriyle masaj da yapıyorum. Bu sefer sadece ovaladım, sonra da ılık suyla yüzümü durulayıp, gülsuyuyla sildim.

Cildim resmen nefes aldı diyebilirim. Burun bölgemde artan siyah noktaların da çoğu peeling işlemi esnasında özgürlüğe kavuştular.

Peeling’den sonra yatıştırıcı etkisi olan bir nemlendirici kullanmak bana iyi geliyor. Normalde yağlı olduğundan pek tercih etmediğim The Body Shop Vitamin E Cream’den sürdüm, tam bir bakım kürü oldu.

Akabinde gözlerime salatalık dilimleri alıp, elimde kokteylimle havuz başında güneşlendim, uşağım Beşir de peynirli kanepe ikram etti, bugünüm de işte böyle geçti demek isterdim ama : ))))) maaalesef öyle olmadı.

Peelingi çekmecemde bulunca öğle arası makyajsız yüzüme uyguladım. Sonra da kremlenip çalışmaya devam ettim. ;)

Siz peeling’ler hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanır mısınız yoksa sizce peeling gereksiz bir ürün mü? Evet bahisler açıldı, oylarınız lütfen :)

8 yorum:

bir demet feslegen dedi ki...

Hehhehhee Beşir o sırada bana servis yapıyordu çünkü :P:p Çocuk hangi birimize yetişsin zaten hasta :))
Ben Mac kullanıyorum o zaman mua bana piyasadaki en ince granüller bunda demişti.. Fakat gariptir, sihirli gibi bi türlü bitmek bilmiyor, sıkıldım artık..
Memnunum ama çok bereketliymiş gerçekten :))

Leyla dedi ki...

Ben peelingsiz bir hayat düşünemeyenlerdenim. müthiş ferahlatır beni her türlüsü..

Bana Sıkça Yaz dedi ki...

If you have black spots, peeling is a must diyerek blogu iyice bi Limasollu Naci havasına sokayım :)

Ben de burundaki siyah allahın belası noktalardan şikayetçiyim. O yüzden peeling olmazsa olmaz diyorum. Hatta peeling üstüne kil maskesi...

Tuçe Köngül dedi ki...

Kesinlikle peelingsiz olmaz!!! :D

PiNaR dedi ki...

ben de severim peeling yapmayı ve ztn cildime de lazım yağlı ve karma olduğu için..yağlıya dönük karma diyeyim:) bu arada bu üründen bende de vardı ben de memnun kaldım:)

whiterose dedi ki...

bendede yves rocherin kayısılı olan başka bir peelingi var memnunum.haftada 1 duşta uyguluyorum çok iyi geliyor.bitmek üzere az kaldı.bundan alayım bi dahakine

Banu dedi ki...

Benim de bu peelingden var banyomda duruyor. Zamanı geçti benimkinin o yüzden kollarıma bacaklarıma yıkanırken sürüyorum. Yüz peelingimi de yanlızca banyodayken yapıyorum. Banyonun vaz geçilmez ritüeli :)

Güle güle kullanın.

admin dedi ki...

Eda, aşkolsun beşiri çok işgal ediosun :PP peeling güzel bişi ama ben mac den hiç almadım henüz..

leyla, ben de haftada 1-2 kez kullanıyorum.

kahvegibi:))) süper ingilizce katılımlarınızı bekliyorum okurlarım ingilizce öğrenmek istiyor zira :)

tuçe, pınar, banu, whiterose, bence de peeling arada bir de olsa gerekli, bir de vucut peeling'leri var onları da yazıcam bi ara :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.