9.04.2010

Bepanthol® Ultra Protect Body Lotion

Bepanthol serisini yıllardır çok severek kullanırım, bizim evde her zaman illa bir yerlerde bir paket bulunur.

Ani kurumalara, dirsek, topuk, bacak kuruluklarında normal kozmetik kremlerin işe yaramadığı noktalarda hemen bundan bir parça alıp sürerim, anında acil nem yardımı benim olur.

Bazı arkadaşlarım yüzüne bile sürüyor, ancak benim yüzüm çok yağlı olduğu için yüzüme kullanmıyorum.
bepanthol body lotion


Bakalım uzmanlar Bepanthol için ne demiş?

Kış mevsiminde kalın giysiler yüzünden oksijensiz kalan cilt, baharla birlikte özel bakım gerektiriyor. Özellikle kuru ve hassas ciltler için geliştirilen Bepanthol® Ultra Protect Body Lotion, üstün nemlendirici formülüyle soğuk kışın ardından cildin nem ihtiyacını karşılayarak gerginlik ve pullanma hissini ortadan kaldırıyor.

Kışın soğuktan etkilenen, oksijensiz kalan ve soluk düşen cildi canlandırmanın zamanı geliyor. Bahar aylarında kadın erkek demeden birçok kişi, cilt problemlerinden yakınıyor; mevsim değişikliği, UV ışınlarının veya dengesiz beslenmenin yol açtığı sıradan cilt sorunları ile birleştiğinde rahatsızlıklar da artıyor: Cilt hassaslaşıyor, kızarıyor, sertleşiyor, pullanıyor, çatlıyor ve kaşınıyor. Cildin bu duruma gelmemesi için, günlük olarak nemlendirilmesi ve koruyucu tabakasının yenilenmesini sağlayacak bakımın yapılması gerekiyor.

bepanthol body lotion

Bayer Consumer Care’in cilt sağlığı ürünleri kategorisindeki en güvenilir ürünlerinden Bepanthol®, mevsim geçişlerinde artan cilt sorunlarını önlemek için Ultra Protect Body Lotion’ı geliştirdi. Bepanthol® Ultra Protect Body Lotion, zengin içeriğiyle kuru ve hassas ciltlerin günlük bakımını sağlıyor. Cildi derinlemesine nemlendiriyor, yeniliyor. Hoş kokusuyla ciltte ferah bir etki yaratıyor.

bepanthol body lotion

Bepanthol® Ultra Protect Body Lotion, 200 ml, 27,5 TL.

{basın bülteni}

3 yorum:

nily21 dedi ki...

ben de çok severek kullanıyorum.Hele yazın deniz sonrası kurumuş cildime acaip iyi geliyor. Ama yüzüme sürmeyi hiç düşünmedim yapısı yoğun sivice yapabilir bende

yıldız dedi ki...

yaa hani mart da gelecektin:( geldinde benimi atlattın, bende bepanthol istiyorum ırazım:D
http://yildizlimakyaj.blogspot.com/

Tuçe Köngül dedi ki...

Alerjik ciltlere de çok iyi geliyor bunun ürünleri..:)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.