26.04.2010

Body Shop Lightening Touch {Aydınlatıcı}

body shop aydınlatıcı gözaltı kapatıcısı

Başlığa fazla uzun olmasın diye Aydınlatıcı diyip geçtim ama bugün size bahsedeceğim Body Shop Lightening Touch, aslında bir gözaltı aydınlatıcısı. Hani YSL’nin efsanevi ürünü Touche Eclat var ya, hah işte onun tarzında bir ürün bu, tek farkı ondan ucuz olması. Biliyorsunuz ben bir Body Shop fanatiğiyim, neredeyse tüm ürünlerini sırayla deniyorum :)

body shop aydınlatıcı gözaltı kapatıcısı

Bunu Body Shop’ta %30 indirim olduğu sırada, sırf Touche Eclat’a benzettiğim için merakımdan almıştım. Aldığım renk 1 numara, açıklık/koyuluktan ziyade kayısı/şeftali tonlu. Benim de morluklarım çok olduğundan, bu renklerle orayı aydınlatmam işe yarar diye düşünüp aldım.

Ürünün ağzı fırçalı, arka tarafını tırık tırık diye çevirdikçe ucundan kapatıcı geliyor. Bir tık ürün bir göze yetiyor, zaten bir kalemde hepi topu 3mL ürün var.

body shop aydınlatıcı gözaltı kapatıcısı

Geçen haftasonu afedersiniz Tekila Night yapıp :) sabah kurbağa gibi bir tuhaf gözlerle uyanınca bu ürünü denemeye karar verdim. Uyku sersemi çektiğim göz fotoğrafı net çıkmamış, ancak göz pınarına doğru olan kahverengi/mor arası yerleri incelerseniz aradaki farkı görebilirsiniz.

Ilk resim uykudan kalktığım gibi berbat gözler. {Alkol aldığım için iyice de şiş tabi}

Ikinci resim Lightening Touch sürülmüş hali.

Üçüncü resimse göz üstüne MAC Painterly, göz pınarı etrafına da Lancome Effacernes sürülerek toptan Bare Minerals Concealer Brush ile yedirilmiş hali.

body shop aydınlatıcı gözaltı kapatıcısı


Eh idare eder değil mi?

Güzel bir ürün, pratik ve hızlı olması açısından memnun kaldım, tekrar alırım. Fiyatı 20 küsürdü, indirimde daha da ucuza aldım sanırım, net hatırlamıyorum tam.

Swatch:

body shop aydınlatıcı gözaltı kapatıcısı


Diğer göz altı kapatıcısı yazılarım için buraya tıklayabilirsiniz.

Tatil nasıl geçti bu arada? :)

6 yorum:

Bana Sıkça Yaz dedi ki...

Ben de bu üründen kullanıyorum. YSL'im bitince eeehyeterbeaah diyerek bunu aldım. Arada dağlar kadar bir fark yok. Ya da aradaki 60 küsür liralık fiyata değecek bir fark yok diyeyim. Ben genelde üzerine bir şey kullanmadan sürüyorum.

tugce dedi ki...

merhaba
bende body sahopın çoğu makyaj ürününü kullanıyorum. gözlerimde maalesef çok kötü bir alerşi var kalemle kızarıyor rimelle baş ağrısı yapıyor vs vs vs...
body shopın rimelini(sadece boyasın diye almıştım dolgunluk uzunluk falan umrumda değildi sadece far atıkları temizlensin yeterdi ama çok güzelde uzatıyor. yada ben yarabbi bunada şükür modundayım:)))ve bu aydınlatıcısını kullanıyorum. göz altım yorgun olduğum anda morarıyor ve bu üründen oldukça menunum.
ayy amma uzattım lafı sevgiler

m@ky@jm@ni@ dedi ki...

yahu senin gözlerdeki morluklar benimkinin yanında sıfır kalıyo ben napıyım:(:(:(Artık hangi ürün daha iyi kapatır diye arayışlardayım::::::::(

fioritamodatasarım dedi ki...

1 senedir falan bu ürünü yanımdan ayıramıyorum , tesadüfen keşfetmiştim ama çok memnun kaldım, sürdükten sonra ferahladıgını hıssedıyorum göz altlarımı.

admin dedi ki...

kahvegibi, bence de o kadarlık fark olmaz, olamaz, bu tarz alternatifli ürünlerde ben de ucuzunu tercih ediyorum. Üzerine şeffaf pudrayla set edince iyice bir güzel duruyor yannız :)

tugce, TBS'nin hangi rimelinden memnun kaldın? Ben birini kullandım ama hiç iyi durmamıştı bende. Onun dışındaki tüm ürünlerini çok seviyorum tbs'nin :)

demoşo, benim de daha mor olan zamanlarım oluyor, en güzel lancome effacernes ile kapatıyorum.

fluffy, ben de çok beğendim hem de pratik bir ürün öyle acele makyajlar için çok iyi :)

tugce dedi ki...

Divide&Multiply ı kullanıyorum. ama benim için rimelin en başta gelen özelliği gözüme alerji yapmaması o günümü berbat etmemesi. bunun kirpiklerimi ayırmasını seviyorum artı ben kirpiklerde çok ıslak görünüm tercih etmiyorum bu mat siyah bir rimel. annem hiç sevmiyor mesela kurumuş bu rimel diyor ilk günden beri.kısaca benim ihtiyaçlarımı karşılıyor sanırım:)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.