5.04.2010

MAC Kozmetik Mağazaları

Şimdi hep MAC ürünlerden bahsediyoruz, ne alırız ne kullanırız, yok şunun swatch'u bunun rengi derken, bugün aklıma geldi.

Türkiye'de MAC mağazalarına ulaşmak çok zor. Istanbul ve Ankara'da oturmuyorsanız mağazayı gidip gezme imkanı pek yok. Bugün bir değişiklik yapıp, sizlerle dünyadaki MAC kozmetik şubelerinin bazılarının fotoğraflarını paylaşmaya karar verdim. Buyrun size dünyadan bazı MAC mağazaları kareleri:

mac kozmetik mağazaları şubeleri

mac kozmetik mağazaları şubeleri

mac kozmetik mağazaları şubeleri

mac kozmetik mağazaları şubeleri
Bu Dubai MAC :)
mac kozmetik mağazaları şubeleri

mac kozmetik mağazaları şubeleri

mac kozmetik mağazaları şubeleri

mac kozmetik mağazaları şubeleri
mac kozmetik mağazaları şubeleri

mac kozmetik mağazaları şubeleri

Istanbul MAC'lerden birini de ben çekip koyarım artık :). Bu arada benim Istanbul'daki favori MAC kozmetik şubem Istinye Park. Taksim şubesi de büyük ve ferah bir de Pro tabi. Bağdat Caddesi şubesi çok küçük, onu pek sevmiyorum :)

Image Sources: Google.

5 yorum:

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

:D oh moralim düzeldi resimlerden bile :D renkler bana mutluluk veriyor, seviyorum mac'i. kanada'da açılan ilk mağazasını olduğu gibi korumuşlar biliyor musun Irazcım, rafları filan hala ahşaptanmış, hiç değiştirmemişler, çok merak ediyorum, gitmeyi çok isterdim :) acaba ilk resim o orijinal mac'in resmi mi? millet neye meraklı ben neye :P

admin dedi ki...

@marjo, süper bir bilgiymiş cidden öle mi?

O mu değil mi bilmiyorum, bulduğum sitede herhangi bir bilgi yoktu, araştırdım ama emin olamadım canım:(

mağazalar beni de çok mutlu ediyor of orada olmayı hayal etmek bile güzel :)

Tannesi dedi ki...

Konuyla alakasız olacak ama bu sabah bloglarda gezerken, hiç gezmediğim bir bloga uğradım. Orada gördüğüm bir lipgloss dikkatimi çekti, sizinle de paylaşmak istedim. Benim nude rujlarda yakalamak istediğim renk tam olarak budur! :))
http://mancinin.blogspot.com/search?updated-max=2010-03-12T19:31:00%2B01:00&max-results=7
Ayrıca tırnaklarla ilgili de bir blog keşfettim; ilginizi çekebilir:
http://homemadenails.blogspot.com/

Sevgiler... :)

Unknown dedi ki...

MAC Tutkunu biri olarak o kadar sinirliyim ki MAC Türkiye disbiritörü ELca Kozmetik firmasına. 10 tane şubemiz var diyor ama şubler sadece istanbul ve ankara'da peki diğer şehirler. Hadi şube açmıyorsun bari bayilik verde biz bayilerinden alalım. oda yok. Hadi o da yok en son onlara online satış sitesi açma konusunda teklif sundum ben bu işi üstlenecem dedim. yok onada yok. Ya Türkiye pazarına tanıtamayacaksınız niye alıyorsunuz Mac türkiye yazısını. yada aldıysanız adama gibi yapın satışlarınızı. Haksızmıyım arkadaşlar ben her Mac alışveriş için ankara ve ya istanbula gelmek zorunda kalıyorum sırf bunun için

admin dedi ki...

tannesi, paylaşımlar için çok teşekkürler bloglar güzelmiş gerçekten:) sevgiler..

Ebru Soylu, Izmir'de oturan biri olarak sana kesinlikle katılıyorum, Istanbul'a gittiğimde alıyorum ben de. Oysa Forum Bornova'da bir MAC olsa ne güzel olurdu..

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.